Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
U mnie też wyjątek moja córka jest moją wielką przylepką , a ma prawie 10 lat . Za tatą też jest ,z nim zawsze szaleje jak wariatka bo on też jest troszeczkę niepoważny 🙃, a ze mną to porozmawia ,odrabia lekcje no i więcej czau spędzamy razem bo tatuś dwa etaty ciągnie 🙂
Właśnie wzięłam się za gotowanie bigosu 🙂 potem farbuje włosy , paznokcie sobie wczoraj zrobiłam więc tylko sprzątanie domu mi zostało.
Wiecie ,że ja w końcu tylko z jednej strony mieszkania okna pomyłam , a z drugiej już nie bo pogoda się popsuła i jeszcze do tego przeziębiona jestem.

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
zawsze tak jest że jak się już na coś czeka to czas tak wolno płynie że szok 😮
najlepiej o tym nie myśleć 🙂
a swoją drogą to mi dzisiaj też jakoś nic się nie chce, ale to chyba przez tą pogodę... nie wiem jak u was, ale u mnie cały czas pochmurno i pada deszcz, a to przytłacza 😞

• Mamusia
U mnie jakies slabe przeblyski krótkie słonka, ale ogólnie to szaro 🤨 o tyle dobrze, ze chyba juz wiatru takiego nie ma i powietrze w miare cieple. wczoraj bylo mi tak zimno, ze jak poszlam pod prysznic, to farelka musialam sie dogrzewac. Moj sie na mnie dziwnie patrzyl 🙂

Cześć dziewczyny 🙂
A mi się dzisiaj właśnie dużo chce do tego stopnia, że na prawo jazdy sie zapisałam :P
A teraz sprzątam itp. Słoneczko zagląda przez okno więc nie mam co narzekać 🙂

• Mamusia
karolka84 napisał(a):
Igus no to pieknie 🙂 mi ciagle brakowalo czasu i odwagi 🤨 a teraz to juz chyba w ogole sie nie zdecyduje, bo jestem podwójnie leniwa 😉

ja bym na twoim miejscu zabrała się póki dzidziusia jeszcze nie ma... później to już kompletnie nie będziesz miała czasu 😉

Dzięki dzięki 🙂
Karolcia mi też tego brakuje, ale przy dwójce dzieci to raczej muszę mieć prawko a nie ciągle dzwonić do Artura, że muszę tu czy tam jechać 🙂

• Mamusia
ja sie pocieszam, ze mieszkamy w takiej okolicy, ze wszystko jest pod nosem, lekarze, sklepy, zlobki, przedszkola i mam nadzieje, ze jakos sobie dam rade bez auta 😉 a jak bedzie trezba sie przetransportowac gdzies dalej to w tramwaj z maluchem, zeby troche frajdy mial 🙂

• Mamusia
no tak, prawko kosztuje... i to nie są groszowe sprawy.
Jak sobie pomyśle ile trzeba kupić maleństwu, to aż mnie głowa boli hehe…
w dodatku nikt nas nie wspomoże, bo to będzie pierwszy bobas w rodzinie 😉
jedyne co dostaliśmy w prezencie to kołyska 😉
resztę.. trzeba kupować od podstaw 😮

• Mamusia
mnie na prawko na szczęście zapisał tata jak skończyłam 18 lat (i do tego wszystko zasponsorował bo jeszcze się uczyłam w liceum) ... teraz to tylko jemu zawdzięczam to, że jestem niezależna od męża 😉 bo teraz gdybym miała robić to chyba by mi się też nie chciało...