Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Dzonatalia a jesteś z małej miejscowości w pl? Może nie będzie tak źle przecież teraz już więcej obcokrajowców do polski przyjeżdża nie jest jak jak kiedyś.
A rodzinka no trudno będą musieli przeboleć ważne żebyś ty była szczęśliwa,to nie z nimi sobie życie układasz!!!!

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
nie, nie jestem z malej miejscowosci 🙂 jestem z Gdanska 🙂
bylam w polsce teraz w marcu ale sama, poszlismy na kebaba sobie i obsluzyl nas tunezyjczyk z ktorym moja mama i ja zaczelysmy rozmawiac, powiedzial ze mieszka juz kilka lat ale ciagle sie boi i mowi ze to bardzo rasistowski kraj i ze nie chce tu juz mieszkac i chce wyjechac do francji bodajze jesli dobrze pamietam, chociaz nie byl ciemny itp mowi ze przychodza do niego i mowia ze ma spi*** skad przyjechal ze to nie jego kraj, ze kilka razy przyszli zeby go pobic, biedny zadzwonil na policje a policja przyslala tylko ochrone ktora sama sie bala zrobic cos.. powiedzial ze zarobki w polsce sa marne i ze nie byl by w stanie nawet utrzymac rodziny i ze tylko czeka na wize i wyjezdza jeszcze w tym roku ... 🙂 jednym sie uklada drugim nie, zalezy 🙂

emaleth dgzie w Uk mieszkasz>???

• Mamusia
nie , nie 🙂 nie chce, pozatym teraz ta olimpiada i euro i bilety sa w takich cenach ze daj spokoj.... pozatym moja przyjaciolka przylatuje w lipcu, wiec musze sie juz na swoje wyprowadzic bo poki co mieszkamy z moja dobra znajoma wiec czujemy sie jak u siebie i ona nie chce nas puscic bo mowi ze chyba sie zaplacze a super nam sie z nia mieszka, ale niestety czeka nas wyprowadzka na swoje wiec nie ma takiej opcji zeby pojechac do polski 🙂 pozatym moja mama chce przyleciec w pazdzierniku po narodzinach na tydzien 🙂 no ale mysle nad zrobieniem niespodzanki na swieta z mezem ale zobaczymy co to bedzie 🙂 dobre jest to ze wujek co miesiac przyjezdza w interesach do uk i odwiedza mnie wiec moge zawsze dac cos dla rodziny albo oni dla mnie, zwykle o cos prosze albo zamawiam teraz dla malenstwa na allegro 🙂

• Mamusia
witam was brzuchatki… ja też nie mogę za wami nadążyć... ale w miarę możliwości czytam to co mnie ominęło.
Dzisiaj raz jest cieplutko że aż chce się siedzieć na polku a raz chłodno... więc tak chodzimy z domu na polko i z polka do domu, ale chyba gdzieś zaraz wyruszymy na jakiś objazd w gości 😉
miłego dnia

• Mamusia
Hej, u nas pogoda niezbyt ciekawa. Od rana pochmurno i szaro ale teraz zaczyna się słonko pokazywać więc mam nadzieję, że się poprawi. 🙂 Co do wagi to przytyłam 2 kg a wg kalkulatora to powinnam przytać 4-5 🤨 więc nie wiem co o tym myśleć ale to chyba dobrze. 🙂
Mój mąż jest Polakiem i ja też i nigdy nie byłam z obcokrajowcem więc nie mam porównania 😉

• Mamusia
isa8 napisał(a):
witam was brzuchatki… ja też nie mogę za wami nadążyć... ale w miarę możliwości czytam to co mnie ominęło.
Dzisiaj raz jest cieplutko że aż chce się siedzieć na polku a raz chłodno... więc tak chodzimy z domu na polko i z polka do domu, ale chyba gdzieś zaraz wyruszymy na jakiś objazd w gości 😉
miłego dnia

tutaj tak samo raz slonce raz nie, ale cieplo to nie jest, sama w domu , wiec nie ma co robic ale bedzie trzeba sie zabrac za jakis obiadek wkrotce

• Mamusia
Ja nadal jestem kilogram na minusie, wiec nie narzekam 🙂 i absolutnie sie nic a nic nie martwie 🙂)

No tak to u nas jest w tym porabanym kraju.. 🙂) Moja kumpelka ma dwulatka mulatka.. 🙂 jaki on przesliczna ma buziulke 🙂 heheh 🙂)

ide sie polozyc,bo wymeczona dzialkowaniem jestem 🙂)

• Mamusia
natalia23ona napisał(a):
Czesc laseczki 🙂 a ja juz wrocilam z Poznania...przed chwila mi Bartek przywiozl pizze i jem 🙂 mmm... i zaraz sie poloze,bo mnie cholernie glowa boli....wczoraj...w sumie dzisiaj poszlismy spac o 2:30 😲 hehe wariowalismy troche 😁

rozrabiaki z was haha, a mnie muli po smazonym... nie moge jesc nic takiego jak paluszki rybne, dewolaje itp. zaraz sie zle czuje smazone zle na mnie wplywa 😞

• Mamusia
dzonatalie napisał(a):
niektorzy tak, ale wiekszosc reaguje z usmiechem na twarzy , mowiac ze nie wierza ze tak sie moze stac, mila reakcja ze strony niektorych 🙂 Karolka Twoj brzuszek jest taki slodki 🙂 ciagle na niego patrze hehe 🙂 Wiesz juz jaka plec ? albo przeczuwasz co tam moze rosnac?

Dzieki 🙂 teraz to juz jest troche wiekszy, bo to zdjecie sprzed 2 tygodni 🙂 płci niestety jeszcze nie znam - licze na to, ze sie dowiem w piatek 🙂 ja przeczuwam, ze to moze byc dziewczynka, ale moj mąz obstawia synka 🙂