Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hehe właśnie...ja dzisiaj zauważyłam że ciemne włoski mi już od pępka do góry idą...eh a tak caly owlosiony 😁 juz mam taki duży...a na komunie kuzynki ide 27 maja niewiem jak sie ubiore...wlasnie na allegro patrze za jakimis sukienkami...no i potem Nasz ślub cywilny w czerwcu....

• Mamusia
mixi nie martw sie tez mam plamy 🙂 . Emaleth ja z nim nie pracuje on pracuje w firmie taty i dzisiaj z tata kladli fuge w jednym z wielu mieszkan ktore robia i zeby nie siedziec sama w domu pojechalam z nimi tym bardziej ze nie bylo problemu dla mnie bo sama wstalam po 8 a pojechalismy o 10 🙂

• Mamusia
Witam się w dniu dzisiejszym... nie miałam kompletnie czasu tutaj zajrzec, biorę się za zaległości 🙂 hehe... u nas dziś była piękna słoneczna pogoda, która skończyła się wiosenną burzą... lubię takie powietrze 🙂 ten zapach 🙂 aż chce się na spacery chodzic 🙂 dziś mnie bolał brzuszek, a że dopiero do domu ściągnęłam, to dopiero teraz odpoczywać będę 🙂

• Mamusia
natalia23ona napisał(a):
Hehe właśnie...ja dzisiaj zauważyłam że ciemne włoski mi już od pępka do góry idą...eh a tak caly owlosiony 😁 juz mam taki duży...a na komunie kuzynki ide 27 maja niewiem jak sie ubiore...wlasnie na allegro patrze za jakimis sukienkami...no i potem Nasz ślub cywilny w czerwcu....

ja tez mam cały owłosiony, tylko coś powoli rośnie....

• Mamusia
Emaleth napisał(a):
Pestecza współczuję i to w takim czasie gdzie powinnaś mieć spokój i czuć się bezpiecznie!!!! Ja też uważam że dzieci to nie żaden powód żeby zostawać w związku, a znałam takich co tak myśleli i się zdziwili jak żonka o rozwód wniosła i daje radę a i dzieci są szczęśliwsze jak nie ma wrzasków i całego syfu jaki był.

Popieram w stu % i aż dałam Ci za to oklaski 🙂 Co to wogóle za myślenie ze dla dobra dzieci udaje się dobrą rodzine i mieszka z mezem,tylko dlatego zeby dzieci niczego nie wiedzialy,lub bo po powiedzą ludzie....Dzieci wyczują wszystko a szcześliwsze będą gdy w domu nie będzie awantur i gdy mamusia będzie szczęśliwa. Samej też idzie wychować...

• Mamusia
Mixi mi było najłatwiej w ten sposób- wejdz na http://imageshack.us/ od razu wyswietlila ci się taka niby tabelka.naciśnij browse,dodaj plik który chcesz,niżej podaj swojego maila, rozmiar zmień np na 320x240 i kliknij nizej niebieską ikonę czyli przeslij i pojawi Ci się za chwilę ze ładuje, nastepnie pojawią się linki i zaznacz i skopiuj pierwszy od góry i tutaj na forum kliknij ze chcesz napisac post,nastepnie do gory jest taka ikonka z drzewkiem,to nacisnij,wklej ten link ktory kopiowalas przed chwila i gotowe

• Mamusia
Kurde mam smaka na zupkę chińską ostrą Vifona.Mam w domu, wiem że to nie zdrowe, ale raz na dłuuugi czas chyba można, z resztą pewnie nie mniej niezdrowe niż kebaby i inne rzeczy 🙂 Tylko właśnie też mam apetyt na bułę z paprykarzem i co tu wybrać 🙂