Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witam 🙂 ja dopiero zasiadłam 🙂 nie chce mi się teraz czytać Waszych postów szczerze mówiąc bo za dużo tego 😁

Rano byłam na dniach Ułana, później niespodziewanie przyjechał mój chłop i zabrał mnie do Maka na lody 🙂 i skończyłam się niedawno pakować na jutro... 😉

• Mamusia
mam mam dostalam jak byla po raz pierwszy u mnie 🙂
juz dosc sporo zapisali tam, bylam 2 tyg temu bo przelozyli mi wizyte z marca na 11 kwietnia
poszlam i okazalo sie ze poszlam do konsultanta polozonej i ona mi dala posluchac serduszka, wziela badanie moczu do sprawdzenia, a ta wizyta powinna byc u endokrynologa ale oni sie pomylili ale odrazu mnie wziela do endokrynologa przy okazji i ten dal mi skierowanie na krew wiec pobrali krew odrazu, no i zapisali mnie na 10 maja usg, 16 maja na endokrynologa znow, 7 czerwca badanie glukozy we krwi (nie znosze tego)... mam nadzieje ze wszystko jest dobrze teraz z moim poziomem zelaza we krwi bo mowili ze jestem biedna w zelazo i bralam tabletki dobre 2 tyg bo tylko tyle kazali dlatego 2 tyg temu powtarzalam badanie krwi na tarczyce moja i zelazo zobaczymy co i jak