Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
dzonatalie napisał(a):
witam dzisiaj 😁
moje butki z ebaya przyszly juz dzis a wczoraj je wylicytowalam 🙂 szybko szybko je wyslali ;D

jestem padnieta po calym tym tygodniu pracy, jeszcze dzis tez bylam w pracy,
pranie robie i odpoczywamy z mezusiem ;D

i co?/ zadowolona z bucików jesteś?? faktycznie szybciutko przyszły 🙂
no i odpoczywaj Kochana - w weekend się należy słodkie lenistwo 😁

• Mamusia
Ja myślałam o jakiś zakupach ciuszków na necie, ale skoro takie super ciuchy za 6zł w Pepco kupiłyście to musze sie tam wybrać bo tu dojdzie koszt przesyłki.Często bywam w pepco ale nigdy nie przygladalam się ciuszkom dzieciecym,jedynie na starsze dzieci gdy patrzyłam coś aby chrześnicy kupić.Po niedzieli się wybiorę bo zaraziłyście mnie tymi zakupami.Kupię kilka małych neutralnych ciuszków i jedne różowe 🙂 niby ja też widziałam bułeczkę na USG, ale to nigdy nie wiadomo na tysiac procent.Pani doktor pow ze na 100% i że jak nie jest pewna to nie mówi że na 100%. Ale życie lubi płatać figle, kupię same różowe i co,będę chyba ja w tym chodzić 🙂hihi

• Mamusia
Witam się dopiero 🙂 jakoś nie miałam czasu powchodzić na forum itd.
Zaczynam czytać Wasze posty 😁 więc troszkę mi to zajmie.

Ja dzisiaj rano czułam lekko jak mi maluch wchodzi pod tą "kulkę" którą nadal mam po lewej stronie 🙃 . Ale na szczęście gdy tam się nie wciska jest mniejsza 🙂

• Mamusia
Aisza2612 napisał(a):
Hej, powiedzcie mi bo już zgłupiałam. Mam zapalenie pęcherza i kupiłam sobie Urosept ale na ulotce jest napisane, że ze względu na brak badań nie zaleca się zażywania przez kobiety w ciąży chociaż lekarz nie zabronił mi ich brać. 🥴

Ja biorę osobiście Urosept też, bo pytałam lekarza czy kobiety w ciąży mogą to brać i powiedział, że tak. I mi pomaga już po 2 tabletkach jak jeszcze nie mam mocniejszego zapalenia pęcherza a u mnie jest ono bardzo częste 🤨

• Mamusia
Hej ja właśnie wróciłam ze spacerku udało mi się wyciągnąć moją córkę chodziłyśmy prawie trzy godzinki i jesteśmy umordowane 😮
Włączyłam jeszcze drugą pralkę i padłam jak długa uwielbiam takie intensywne spacery , ale żadko udaje mi się wyciągnąć moją córkę lenia śmierdzącego 😉

• Mamusia
Aisza2612 napisał(a):
Hej, powiedzcie mi bo już zgłupiałam. Mam zapalenie pęcherza i kupiłam sobie Urosept ale na ulotce jest napisane, że ze względu na brak badań nie zaleca się zażywania przez kobiety w ciąży chociaż lekarz nie zabronił mi ich brać. 🥴

Ja tam biore prawie non stop Urosept i caly czas zurawine w tabletkach, bo jak tylko przestaje, to zapalenie sie odnawia. Ginka mi zalecila, wiec nie powinno szkodzic 🙂 Kazala mi brac jeszcze male ilosci witaminy c, zeby zakwasic mocz, przez co bakterie sie tak nie rozwijaja...

• Mamusia
Witam was... ja jednak pojechałam na tą moją uczelnie i już jestem po zajęciach 😁 troszkę odreagowałam, pośmiałam z koleżankami no i każdy się mnie wypytuje czy coś się w brzuszku ukrywa bo już widać 😮 zaskoczyli mnie...
A jeśli chodzi o teściówkę to zaplanowała nam cały weekend majowy bo ona wyjeżdża z teściem na wesele a my mamy się zająć jej domem w którym są 2 psy i koty... po prostu szlak mnie trafił i mowie jej że my mamy inne plany to ona do mnie z pretensjami... 😮 dla niej ważniejsze sa te zwierzaki niż cokolwiek innego...
także nerwa na nią mi jeszcze nie przeszła wiec dzisiaj planujemy z mężem wypad na kręgle 🤪

• Mamusia
Agn witamy z powrotem wśród nas,dobrze że wszystko w porządku z Tobą i z dzidzią!!!!!
A ja znowu sama w domku, M pojechał sesje zdjęciową robić a jak wróci to do roboty,wyjść też nie bardzo mogę do dalej troszkę osłabiona jestem 🤨 za ryż z jabłkami się zaraz biorę to przynajmniej coś dobrego zjem.

• Mamusia
Emaleth napisał(a):
Agn witamy z powrotem wśród nas,dobrze że wszystko w porządku z Tobą i z dzidzią!!!!!
A ja znowu sama w domku, M pojechał sesje zdjęciową robić a jak wróci to do roboty,wyjść też nie bardzo mogę do dalej troszkę osłabiona jestem 🤨 za ryż z jabłkami się zaraz biorę to przynajmniej coś dobrego zjem.

mmmm ryz z jabklkami ;D