Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
buffy85 napisał(a):
śliczne buciki 😉
ja też wczoraj poszalałam na allegro :P
nie mogę się już doczekać przesyłek 😉

i jeszcze mogę sie pochwalić, że udało nam się wylicytować łóżeczko, za 102zł stan idealny, które bardzo nam się podoba - także pierwszy większy zakup mamy z głowy 😁

gratuluje , ja tez wylicytowalam ladne lozeczko za 20 funtow , juz bylismy odebrac ;d

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ale sie nalatalam po miescie 🙂 pogoda super, bylam w samym sweterku i sie nawet zgrzalam 😁 odwiedzialm babunie, spotkalam kilku znajomych na miescie - jednak male miasteczka maja swoj urok 🙂 ale najlepsze bylo to, ze jak wrocilam do domu to czekal na mnie pyszny obiad mojej mamy - normalnie jak za dawnych czasow 🙂Nie ma co, zostaje u rodzicow do wtorku 😁

• Mamusia
a ja wlasnie wrocilam w berlinie tez ladnie ale chyba cos nie tak z cisnieniem bo glowa mi peka. Ja po 20 latach zycia pierwszy raz biore sie za gotowanie i moim pierwszym kulinarnym cudem bedzie pomidorowka o ile wyjdzie 😁. Ja wlasnie nie wiem kiedy sie zabrac za lozeczko i za wozek. Swietne buciki widzialam wczoraj takie same tylko z rozowa lyzwa za 20 euro 😁

• Mamusia
Cześć dziewczyny 😉
mama28 mnie często coś ciągnie na dole brzucha, ale to chyba właśnie rozciąganie?
Tussiiaa, wózek fajnie że ma przednie koła skrętne- podobno świetnie się takie prowadzi! Można je chyba też zablokować jak komuś nie pasuje. no i cena niezla!
dzonatalie buciki urocze!
zaczynam zazdrościć waszych zakupów- sama jeszcze musze czekac do 1 czerwca!!! grrrrrrr! mam nadzieje że czas szybko zleci 🙂

• Mamusia
No odżyłam wreszcie zrobiłam orientalną rybkę z sałatką z mango i ryżyk i wyszła rewelacja a obawiałam się trochę,M aż się uszy trzęsły tak mu smakowało no i oczywiście mało bo on to żarłoczek 😉
Tusia udanych zakupów a powiedzieli ci na ile cię zatrzymają?
Isa ty to te piątki zawsze masz pierogowe?też bym zjadła ale M mięsożerca a mączne to odpadają.Myślałam że z córcią stworzymy front większościowy ale ona po tatusiu też nie przepada 😮
Ach i ja też nie mam kreski ale w poprzedniej ciąży też na koniec się pojawiła,no ciekawe czy to ma jakiś związek z płcią!?

• Mamusia
Emaleth no tak jakoś wychodzi że prawie w każdy piątek mam pierogi ruskie bo każdy w mojej rodzinie jak i w męża to pierogożerca 😁 mój M to 30 pierogów wchłania jednym tchem... 😮
i to on zaczyna teraz bardziej tyć niż ja 😁 jak to moja babunia mówi że bałaby się takiego chłopa 😉 (chodzi że taki wielki).
No u mnie się pojawiła ta krecha na początku ciąży... a z tymi przesądami czy to na dziewuchę czy na chłopa to różnie bywa... jak z każdym przesądem.
Uciekam do teściówki… trzeba ją w końcu odwiedzić 😉

• Mamusia
isa8 napisał(a):
Emaleth no tak jakoś wychodzi że prawie w każdy piątek mam pierogi ruskie bo każdy w mojej rodzinie jak i w męża to pierogożerca 😁 mój M to 30 pierogów wchłania jednym tchem... 😮
i to on zaczyna teraz bardziej tyć niż ja 😁 jak to moja babunia mówi że bałaby się takiego chłopa 😉 (chodzi że taki wielki).
No u mnie się pojawiła ta krecha na początku ciąży... a z tymi przesądami czy to na dziewuchę czy na chłopa to różnie bywa... jak z każdym przesądem.
Uciekam do teściówki… trzeba ją w końcu odwiedzić 😉

Wiesz Isa,że badania naukowe potwierdziły,że mężczyźni tyją gdy ich kobieta jest w ciąży, około 6kg !!! hihi. I słyszałam jeszcze coś,ale to już przesąd-że jeśli właśnie mężczyzna tyje podczas ciąży swej partnerki to znaczy że urodzi się...właśnie nie pamiętam czy chłopiec czy dziewczynka.haha. Najistotniejsza rzecz a mi się zapomniało 🙂

• Mamusia
cześć dziewczynki 🙂 zabieram się za czytanie, co tam dziś naskrobałyście.... ja już po pracy, na szczęście pogoda dziś dopisała, więc można było wyjść na dwór 😉

Mam nadzieję, że wszystkie jesteście całe i zdrowe i że dzidzie też się dobrze mają 🙂

• Mamusia
marylu powiedzial mi ze pitki to on nie widzi 🙂 . Ja musze sie wam pozalic bo cos mi dzisiaj dolega tak jak nie marudzilam tak teraz spadlo na mnie wyszlo mi juz gora i dolem i to pewnie nie koniec 😞 chyba po tym kebabie od turasa 😞 . Tez slyszalam ze faceci przechodza ciaze z kobietami moj M mnie tak zadziwia ze szok czasem sie zastanawiam czy to on nie jest w ciazy bo zjada lepsze mixy ode mnie 🙂