Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
mój to ma ze mną prawdziwą gehennę, ale dzielnie znosi 🙂 celibat bez powodu, pretensje o byle co, a jak nie ma o co, to właśnie o to, że nie ma o co 😉 chce wyskoczyć z kumplami na piwo, niby nie mam nic przeciwko, ale jak już ma wyjsc z domu, to zaczynam kręcić nosem, że zostawia mnie samą... że nie sprzątnie po sobie, a jak sprzątnie to też źle, bo nie tak jak ja bym chciała... masa tego... 😞

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Tussiiaa napisał(a):
Karola mogłabyś mi odpowiedzieć na moje pytanie wcześniejsze co do badań prenatalnych 😜 masz na fundusz czy prywatnie (po ile) ? 🙂

oj Tusia przepraszam, nie widzialam Twojego pytania 🙂
ja dostalam skierowanie na bezplatne badanie prenatalne od swojej ginki. Tam, gdzie ja chodze (al. solidarnosci, za castoramą) przyjezdza raz w tyg, w srody, specjalista i robi to badanie, przewaznie za sianko, ale ja ide za darmo 🙂

• Mamusia
Praktycznie to samo co USG polowkowe.

ja ide bez skierowania,ale mam znajoma w rejstracji i powiedziala, ze cosik wykombinuje 😉) hehe
Wiec raz ide w piatek, i pozniej za 2tygodnie w piatek...
Oby wszystko bylo dobrze...

U mnie tez libido na minusie... biedna maz...

• Mamusia
wcześnie wstałam rano i chociaz chciałam rano popisać na forum, . Ale mojemu M przeszkdadza nawet stukanie w klawiature jak spi 😁 ehh.
prenatalne i połówkowe to chyba to samo? ciekawa jestem? u mnie na połówkowym mierzyli dzidziusiowi główke, brzuszek, kość udową. Oglądali kręgosłup następnie buźkę czy nie ma rozszczepów. Badali też serduszko i przepływ pępowiny (?). powinni też podać wagę a mi nie podali :/

• Mamusia
Hej Dziewczynki... mnie dziś czeka spanie na podłodze - mąż tak się na łóżku rozwalił, że nie mam gdzie się położyć... :/
A USG planuję na mniej więcej drugą połowę czerwca... jak ja tego doczekam!!! 🤪 🤪
Maleńka szaleje mi w brzuchu bardzo bardzo!!!

• Mamusia
ja mialam ostatnio USG w 15tyg ciąży :-/ u tego co bylam prywatnie...wiec tez czwartu juz sie nie moge doczekac...ale raczej wiem,że jest wszystko ok...bo mała bardzo szaleje i Bartek też tak mowi ze jak sie rusza to chyba jest wszystko dobrze 🙂

aaaa juz 23 tydzien...a myslalm ze to 22 dopiero hehhee 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Ostatnie USG miałam 12 kwietnia-połówkowe. To w czerwcu będzie w 30 tygodniu ciąży.
Ja ostatnio ruchy Małej czuję jakby mi coś w brzuchu pękało albo jakby wściekły wigilijny karp walił mnie ogonem...
Zamówiłam właśnie pizzę - mają dowieźć do 1,5 godziny... chyba umrę z głodu do tego czasu...