Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Wiecie co, w sumie po jaka cholerę ja mam się tu męczyć? Zdrowie najważniejsze! Chyba się za bardzo zamartwiam. Mam stabilna prace, umowę o prace na czas nieokreślony, teraz jest ochronka. A później muszą znaleźć niezły powód żeby mnie zwolnic, bo inaczej podam ich do sądu 😁 Nie można zwolnić przecież długoletniego pracownika ot tak po prostu! To są wymarzone warunki, żeby skorzystać ze zwolnienia 😁 Pomogłyście podjąć mi decyzje 🙂

• Mamusia
Hej dziewczyny , ja właśnie wróciłam z zakupów i zajadam winogrono 😁 jest takie pyszne bo bez tych cholernych pestek więc chyba jeszcze raz zaliczę dziś ten sklep i kupię na zapas 🙃
Zaraz biorę się za obiad i znowu na miasto ,ach jak ja lubię takie dni 😆
Ogólnie czuję się dobrze więc korzystam 😉
Karolka ja bym na Twoim miejscu się nawet nie zastanawiała , w końcu musisz dbać o siebie i maleństwo 🙂
Też mam umowę na czas nieokreślony i od razu poszłam na zwolnienie , bo wiedziałam ,że nikt mnie ulgowo nie potraktuje jeszcze w ostatnim dniu pracy na drabinie 3 metrowej musiałam skakać 😠
Pozdrawiam pa pa 😘

• Mamusia
Tusia a ja myślałam, że na stałe tam wybywasz 🙂

Dzięki dziewczyny za rade w sprawie pracy 😘 teraz zobaczę, czy zgodzą się na redukcję godzin pracy do 5ciu, bo już złożyłam dziś takie podanie, a jak nie to 6.04 mam wizytę u ginki, to wezmę zwolnienie i po sprawie 😁

• Mamusia
ojoj niezła mieszanka 🤪 Ja tak na szczęście nie mam 🙂 ale jem za to wszystko, na co mam ochotę w danym momencie i jak już się tym napcham na maksa to jem coś słodkiego, a później lecę do wc. Nie potrafię zjeść w małej ilości czegoś, co bardzo mi smakuje...

• Mamusia
Straszne to jest, ale nie potrafię się powstrzymać. Ale wczoraj miałam tez inaczej. Wracałam z pracy i nagle zrobiło mi się niedobrze. Wcześniej niczego takiego nie jadłam co mogłoby być powodem. Ledwo dotarłam do domu i od razu do wc, nawet nie miałam czym, tylko same skurcze żołądka miałam. bez sensu 😲