Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witajcie Brzusie!!!
U nas też pięknie i słonecznie, zaraz się będziemy zbierać na spacerek 🙂
Doti wszystkiego najlepszego dla synusia 😁
A u mnie waga jak na razie stoi w miejscu jak 2 kg przytyłam tak na razie zostaje(choć przy tym co jem i jak często to już powinno być z 10 😉)Więc na razie tak jak Tusia 51 tyle że ja niziutka jestem to już brzusio widać 🙂
Miłego dnia brzusie!!!

• Mamusia
To ja poki co stoje w miejscu z waga...i mam nadzieje, ze pozostanie tak jak najdluzej 🙂) Ale co ma byc to bedzie 🙂Przed sama ciza 8 kg zrzucilam 🙂 ale co z tego jak i tak jestem tu najgrubsza??? 🙂)

Po porodzie mialam od razu wage przed ciaza... a po 4 miechach karmienia mialam jeszcze 7 mniej, wiec nie ma co narzekac jak na razie.. Cieszy mnie ze stoje w miejscu.. 🙂)

• Mamusia
A co tam fałdy i kilogramy jak takie szczęście nas spotkało 🤪jeszcze będziemy miały czas żeby zrzucić,a i karmienie piersią bardzo pomaga!!!
Ja właśnie się zajadam tostem z szynką i serem z dużą ilością majonezu(nie light) 😜

• Mamusia
nie widać i nie ściemniaj 😜

dziewczyny nie ma co liczyć kg w ciązy ja tam na razie 5 kg na plusie i jakoś nie narzekam z tego powodu bo wszystko idzie w brzuchol 🙂 a po ciązy szybko się wróci do swojej wagi wkońcu maleństwo ma już 2kg 🙂 a w dodatku jak ktoś wysoki to już w ogole nic poza brzuchem nie widać 😁

• Mamusia
Cześć Brzuchatki ! U mnie też już widać brzuch, ale tak jakbym się nieźle najadła. Chociaż wagowo cały czas chudnę. Fakt, że zmieniłam dietę na bardziej błonnikową no i słodycze i kawę odrzuciłam, więc pewnie dlatego. Dziś śliczna pogoda, nawet po ogródku pochodziłam. Krokusiki śliczne rosną 🙂
Miłego wieczoru 🙂

• Mamusia
Hejka laseczki 🙂 a u mnie też brzucholek już widać a mam 3 kg mniej....dzisiaj caly dzien spacerowalam,a teraz pije kefir....dziś dostałam telefon od mamy że kuzynka przywiozła 3 wory ciuchów dla maleństwa...to na środę jak pojadę do mojej mamusi mam co robić chyba na dwa dni 🙂 miłego wieczorku 🙂

• Mamusia
cześć dziewczyny! Pogoda rzeczywiście beznadziejna, aż mi się same oczy zamykają. Źle spałam, nie mogłam znaleźć odpowiedniej pozycji i co chwilę się budziłam 😞 aa no i oprócz tego co chwile do łazienki musiałam 😞 na szczęście dziś nie mam za dużo do zrobienia w pracy, to się poluzuję...

Miłego dnia kochane 😘

U nas też wstrętna pogoda a moja Zośka truje, że na spacer chce iść 🙂
Co do brzuszków moje kochane to przy Zośce szłam rodzić a wyglądałam jak w szóstym miesiacu ciąży a teraz w 12 tygodniu muszę spodnie ciążowe nosić bo tak się wywalił 🙂

U nas też wstrętna pogoda a moja Zośka truje, że na spacer chce iść 🙂
Co do brzuszków moje kochane to przy Zośce szłam rodzić a wyglądałam jak w szóstym miesiacu ciąży a teraz w 12 tygodniu muszę spodnie ciążowe nosić bo tak się wywalił 🙂