Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
dzonatalie napisał(a):
mamusiak oho stala forumowiczka 😁

Jaaaaaaaaaa?,nie 🙂.Czemu? 🙂

Przeczytajcie artykuł.....to się nazywają odpowiedzialni rodzice.......... 😞 😲
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1019409,title,Rodzice-zostawili-corke-na-lotnisku-i-polecieli-na-wakacje-sprawe-bada-policja,wid,14783350,wiadomosc.html

• Mamusia
MamusiaK, jesli o mnie chodzi to absolutnie sie nie pisze....;// na kolejne watki mamusiowe 🙂)
Szkoda, ze nie ma 100% antykoncepcji 😉) Ale z moim pozyciem, to i o ciaze ciezko 😉 ale z moja plodnoscia to za pierwszym trafem kazda...wiec ciezko okreslic 🙂

A juz dwa dni temu pisalysmy na temat tego artykulu.. Raz, ze gazety i media lubia troche podkolorowac, a dwa przeciez nie zostawili dziecka na pastwe losu. Tylko pod opieka doroslych, no co prawda obcych...
Samolot na pewno by nie czekal...
Ja tez bym pewnie postapila podobnie i dzwonila po rodzicow, zeby szybko po dziecko przyjechali...
Jesli sie nie myle to na lotniskach tez sa punkty, w ktorych dzieci podrozujace samotnie oczekuja na rodzicow, az je odbiora...Szkoda tylko, ze maluch slyszal pewnie od miesiaca ze jedzie na wakacje, a tu taka pipa...;//

Ogolnie tylko mega sie dziwie, ze tego nie dopilnowali,my przed lotem to chyba 100 razy sprawdzalismy czy wszystko sie zgadza...

• Mamusia
Ehh Brzuchatki skurcze mnie męczą tak, że już mam dość... 😞 no-spa nie pomaga i chyba jak Synal uśnie to wezmę się za spakowanie tej cholernej torby do szpitala..................
Związki zawarte w spermie mogą zdaje się przyspieszyć skracanie się szyjki macicy ale to jak już ciąża jest donoszona. Bo sperma ani orgazm kobiety sam w sobie dziecku nie zaszkodzi.

• Mamusia
eeeee nie wiem czy będę rodzić ale M pytał mnie przed wyjściem do pracy czy mi torbę spakować bo aż krzywiłam się z bólu. No ale skurcze choć częste to nie są specjalnie regularne... raz co 3 raz co 5 minut...jeszcze do tego Lala przy skurczach wciska mi nogi w żebra jakby się odpychała w dół co powoduje nacisk na szyjkę dość nieprzyjemny...
ja wiedziałam że do terminu nie dotrzymam ale tak do sierpnia mogłaby poczekać.

• Mamusia
Kurcze... ;// to nie tak najciekawiej...

Masz mozliwosc zostawienia malego z kims pod opieka??
Jesli Ci te skurcze nie przejda, to jedz do szpitala, moze ci wlacza kroplowke przeciwskurczowa z Fenoterolem... bo co 3/5 minut to dosc czeste te skurcze i tymbardziej jak bola...

• Mamusia
sandroos napisał(a):
MamusiaK, jesli o mnie chodzi to absolutnie sie nie pisze....;// na kolejne watki mamusiowe 🙂)
Szkoda, ze nie ma 100% antykoncepcji 😉) Ale z moim pozyciem, to i o ciaze ciezko 😉 ale z moja plodnoscia to za pierwszym trafem kazda...wiec ciezko okreslic 🙂

A juz dwa dni temu pisalysmy na temat tego artykulu.. Raz, ze gazety i media lubia troche podkolorowac, a dwa przeciez nie zostawili dziecka na pastwe losu. Tylko pod opieka doroslych, no co prawda obcych...
Samolot na pewno by nie czekal...
Ja tez bym pewnie postapila podobnie i dzwonila po rodzicow, zeby szybko po dziecko przyjechali...
Jesli sie nie myle to na lotniskach tez sa punkty, w ktorych dzieci podrozujace samotnie oczekuja na rodzicow, az je odbiora...Szkoda tylko, ze maluch slyszal pewnie od miesiaca ze jedzie na wakacje, a tu taka pipa...;//

Ogolnie tylko mega sie dziwie, ze tego nie dopilnowali,my przed lotem to chyba 100 razy sprawdzalismy czy wszystko sie zgadza...

Mój zegar tyka więc muszę się sprężyc z drugim dzieciaczkiem 🙂.Nie mów nie,bo nigdy nie wiadomo 😁

• Mamusia
Emilia1991r napisał(a):
mamusiak chyba jestes jedyna ktora w 2013 bierze sie za kolejnego bobasa 😁
a ja wyszlam z psem zjadlam na kolacje arbuza i danio i tak sobie mysle o porodzie a co pomysle to sciska mnie i biegne do toalety chyba ze strachu chociaz mowie sobie ze jakos wyjsc musi 😮

Fajny sposób na oczyszczenie jelit 🤪 🤪
Też bym zjadła arbuza 😜

• Mamusia
Doti napisał(a):
Ehh Brzuchatki skurcze mnie męczą tak, że już mam dość... 😞 no-spa nie pomaga i chyba jak Synal uśnie to wezmę się za spakowanie tej cholernej torby do szpitala..................
Związki zawarte w spermie mogą zdaje się przyspieszyć skracanie się szyjki macicy ale to jak już ciąża jest donoszona. Bo sperma ani orgazm kobiety sam w sobie dziecku nie zaszkodzi.

Ty nas tu nie strasz........jeszcze nie pora na Was.Musisz porozmawiac z bąblem,co by posiedział jeszcze kilka tygodni w brzuszku 🙂.
Wez 2 nospy-powinny pomóc.....

• Mamusia
sandroos napisał(a):
MamusiaK, wiadomo wiadomo 🙂
Moj gin tez stwierdzil, ze z moja plodnoscia to roznie bywa, wiec moze i synus sie trafic..
to mu powiedzialam, zeby uwazal zeby mu si enie trafilo... 🙂

sesese 😜 😜 😜.To mu wypaliłaś 😜