Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Oj na Polnej taki zaduch ze masakra na pokojach....ja odpadam ze spotkanka bo za tydzien mamy ślub i 50 lecie ciotki i wuja wiec 2 imprezy w ciagu dnia a potem musze zalatwiac sprawy papierkowe i niestety szykowac do konca wyprawke...Jak Wam zazdroszcze że nie rodzicie na poczatku września... 😁 😁 no i tez duzo nie chce sie przemeczac,a jeszcze 3-5 sierpnia weekend mamy jechac nad jeziorko. No i jeszcze wizyta u Szymańskiego 🙂 sam dzwonił w piatek...wiec jak sie dowie że dwa weekendy mi nie pasuja to sie zalamie,ale jak uda sie to jakos w tygodniu z Nim sie umowie. Ja byłam w kościele i na spa cerku i teraz Bartek mi też podwiózł pizze 😜

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
karolka chetnie ale powiem ci ze balabym sie chyba teraz gdzies dalej wypuscic te moje bole i w ogle swiadomosc ze od jutra zostanie mi 5 tygodni ciazy 😮 i pewnie babcia dostalaby zawalu jak by sie dowiedziala ze wybieram sie do Poznania
ciekawe czy uda nam sie kiedys spotkac z dzieciaczkami 🙂

• Mamusia
Hej ja właśnie wciągnęłam dwa kawałki arbuza mmmm pychotka 😜
Jutro idę na wizytę do gin i spytam co i jak z tymi wizytami czy mogłaby mnie wcześniej przyjąć bo za 4 tygodnie to już mogę urodzić 😉
Mi nigdy moja gin nie pokazała na monitorze ,że dziewczynka dwa razy tylko mruknęła pod nosem ,że będziemy mieli dwie baby w domu 🤨 wogole ona jakaś powalona dobrze ,że to już niedługo koniec i urodzę . 🙂

• Mamusia
Emilia1991r napisał(a):
karolka chetnie ale powiem ci ze balabym sie chyba teraz gdzies dalej wypuscic te moje bole i w ogle swiadomosc ze od jutra zostanie mi 5 tygodni ciazy 😮 i pewnie babcia dostalaby zawalu jak by sie dowiedziala ze wybieram sie do Poznania

Emi mozliwe, ze ja jeszcze nawiedze Kalisz, to wtedy sie na chwilke mozemy przeciez spotkac 🙂 a pozniej z maluchem tez bede tam czasem gosciem, to jakies wspolne spacerki nawet wskazane 🙂

• Mamusia
karolka84 napisał(a):
Emilia1991r napisał(a):

Emi mozliwe, ze ja jeszcze nawiedze Kalisz, to wtedy sie na chwilke mozemy przeciez spotkac 🙂 a pozniej z maluchem tez bede tam czasem gosciem, to jakies wspolne spacerki nawet wskazane 🙂

ooo to super 😁 nr moj masz wiec jak cos to z mila checia sie spotkam 😁

• Mamusia
Hej Laseczki.
Jeeej szkoda że ja się z Wami spotkać nie mogę 😞
Sandra masz rację, przy terminie na początek września to pasuje sie już ogarniać ze wszystkim 🙂 🙂 🙂 Mam wrażenie że to jeszcze za wcześnie ale zegar tyka.....
Mnie dziś cały dzień skurcze znów męczyły, bolesne ale nie regularne więc się nie przejęłam zbytnio. Lala kręci się i wierci na wszystkie strony jak zawsze wieczorem a ja zaraz do łóżka zmykam i pewnie znów nie będę mogła zasnąć przez nią ...

• Mamusia
Emilia1991r napisał(a):
karolka84 napisał(a):
Emilia1991r napisał(a):

oczywiscie, ze mam 🙂 cos tam M. przebąkiwał, ze w sierpniu moznaby sie jeszcze do tesciow wybrac, to jak dojdzie do skutku, to dam cynka 🙂

• Mamusia
karolka84 napisał(a):
Emilia1991r napisał(a):
karolka84 napisał(a):
Emilia1991r napisał(a):

oczywiscie, ze mam 🙂 cos tam M. przebąkiwał, ze w sierpniu moznaby sie jeszcze do tesciow wybrac, to jak dojdzie do skutku, to dam cynka 🙂

ok 😁 na szczescie daleko nie bede miala 😁

• Mamusia
Mixi, napisz jak już będziesz po wizycie u gina. Sama jestem ciekawa, jak mój każe mi przychodzić. Mam z nim spotkanie dopiero 13 sierpnia, więc w 34 tc.

Doti, ja wypiłam dziś małą kawę i moja smerfetka też robi mi w brzuchu teraz jakieś karuzele... 😁 Chyba znowu się obróciła nóżkami w dół, bo wali mnie w pęcherz, no chyba że ma taki mocny lewy sierpowy 😁

Ja już zmykam pod prysznic, dobrej nocki i do "przeczytania" jutro 🙂 😘

• Mamusia
Ja obstawiam, ze jeszce sie nawet przekulasz ten 37 tydzien 🙂)

A ja bym chciala rodzic na poczatku wrzesnia, z tej strony, zeby choc z pogody skorzystac 😉)
A z drugiej plus, ze choc Nadie bede mogla pierwszy tydzien do przedszkola odprowadzac, no chyba ze sie cosk przyspieszy.. ale dla jej dobra niech siedzi do terminu.. 🙂

Ja jeszcze bym chaila w sierpniu nad morze pojechac, ale nie wiem czy Darek urlop dostanie, bo sama juz w sierpniu nie chce jechac, bo roznie..
moze nawet nie o rodzenie mi chodzi, bo i nad morzem urodzic mozna 🙂) Ale w razie jakby sie cos dzialo niepokojacego czy skurczowego, to nie bedzie opieki dla Nadii..,,

Kurcze sie naprasowalam jeszcze przed spaniem ;///
Sac mi sie jakos mega nie chce, wiec jak mam sie krecic w kolko to sobie jeszcze kosci czy cosik obejrze 😉)

• Mamusia
Ja za to czuję ze przenoszę i urodze sporo po terminie. A mały dziś tak mi brzuch naciąga, ze już bym go wyjela 🙂
Deira a w jakim szpitalu będziesz rodzic? I czy ze skierowaniem na cc możesz pojawić sie w jakimkolwiek czy jak to wygląda?
Sandros, ciebie podziwiam 🙂 nie ma dnia, zebys zalegala i leniuchowala 🙂
Idę pod prysznic i spać. Dobranoc

• Mamusia
Witam idę się golić tam na dole ,ale nie wiem co z tego będzie najwyżej moja gin się pośmieje . ☺️
Ja bym chciała już po 37 tygodniu urodzić , zacznie się wrzesien to chciałabym być do dyspozycji mojej starszej bo dużo jej się od 4 klasy pozmieniało , nowa wychowawczyni ,sala , każdy przedmiot z innym nauczycielem no i w końcu oceny .
A ona taka uczuciowa to będzie przeżywać ,a i książek milion pięcet w 4 klasie .
Ja mam termin na 11 wrzesnia więc nie wiem czy się uda wczesniej , moją córkę przenosiłam o prawie dwa tygodnie i mi wywoływali 🙂
Dobra uciekam się szykować bo na 10 idę , miłego dnia . 🙂

• Mamusia
Ponoc jest tak, ze jak drugie dziecko to szybciej.. ale przedewszystkim u kobiet, co maja mala przerwe miedzy ciazami...Ale wiadomo od reguly sa wyjatki 🙂

My dzis do mamy idziemy zrobic przeglad ciuszkow, bo mojego taty nie ma, wiec musze wykorzystac jego nieobecnosc ;//

Kurcze wyszla mi plama, w pewnym miejscu gdzie Nadia porysowala kiedys kredkami i nie wiem czy zostawic i sie przyzwyczaje, czy bedzie mnie trafiac i jechac po farbe ;// bo ani kropla nie zostala, wiec nawet nie ma jak wyskrobac ;// Tylko czy sens kupowac puszke farby za 50 zl na pomaowanie takiego kawalka... 🙂

Milego dnia laseczki, wreszcie slonce!!!!!!!!!!!!!

Mixi wydaje mi sie , ze gin sa juz przyzwyczajeni do drobnych badz mniej drobnych niedociagniec podczas golenia w miare rosnacego brzuszka 😁

• Mamusia
Hej laski 🙂
Mixi udanej wizyty!!!
Ja wczoraj tez jeszcze prasowalam,no juz mi tylko kocyki i posciel zostala,szafe wczoraj zorganizowalam wiec tylko jeszcze instrukcje dla M co gdzie i bedzie dobrze 😉Ach jeszcze torby nie mam dla malej ale w piatek jeszcze na zakupy wycigam M wiec mam nadzieje ze cos znajde 😉Milego dnia brzusie!!!