Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Doti gratulacje kopniaczka ja też już nie mogę się doczekać,może zrobię sobie dietę czekoladową 😉
Ale Twój maluszek wymęczony ale przejdzie niedługo i wszystko wróci do normy 🙂
I nie pisz głupot że nas zanudzasz bo po to tu mamy siebie nawzajem 😁

• Mamusia
Igus napisał(a):
edith napisał(a):
no a ja biorę się za mycie okna w kuchni i porządki też w kuchni a tak mi się nie chce ze szok. no cóż moja mamusia przyjdzie na urodziny wnuczki to będzie "kontrola" hahahaha
a ktorego corcia ma urodziny? Czyzby 1.04?
Natalia sliczny ten Twoj brzusio ;-)
Dziewczyny dziekuje za opinie o malenstwie :-*

imprezka bedzie 1szego ale urodziła sie 2giego 🙂

Biedny maluszek 😞 Moja Zośka ostatnio miała ospę i też taka padnięta była więc wiem co przechodzisz. Trzymaj się niedługo mu się polepszy.
Edith pytam bo moja Zośka jest z 01.04 🙂

• Mamusia
Dziękuję Kochane za życzenia zdrówka dla Mateuszka. Wymęczony to on był okropnie, bo całą noc prawie nie spał, a w dzień zaledwie 20 minut, bo swędzenie go obudziło. Dopiero koło 16 zasnął na dwie godzinki, ale musiałam go obudzić żeby w nocy chciał spać, no i oczywiście obudził się zły i zapłakany. Potem mu przeszło i teraz już po lekach siedzi w łóżeczku. Martwię się tym bardziej, że zawsze był okazem zdrowia i najwyżej jakiś katarek się przyplątał... A teraz tak nas rozkłada i morduje wszystkich po kolei w domu 😞
Kopniaczki poczułam jeszcze kilka razy... mam nadzieję, że będą coraz częstsze 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Wiem co to znaczy mieć dość kopniaków 😉 Pamiętam jak Mati miał co chwila czkawkę hahaha
Sandro byliśmy z samego rana u lekarki. Stwierdziła że to pokrzywka - reakcja alergiczna ale za cholerę nie wiem na co... podejrzewam soczek truskawkowo-bananowy bo tylko to miał nowego. Możliwe, że jakieś konserwanty były albo coś...choć ja zawsze czytam skład jak coś Małemu kupuję i wydawało mi się, że jak jest woda, soki, syrop gulk-frukt i aromaty to nic szkodliwego nie będzie. Wysypka sama w sobie też jest dziwna, bo wychodzi mu to co uczula przez skórę jak się spoci, albo ze łzami jak płacze i jak mu np. łzy kapną na szyję to w tym miejscu pojawiają się bąble... Dostaje syrop odczulający i ma go brać przez 10 dni...

• Mamusia
No to doti gratuluje pierwszego kopniaczka 🙂 tez juz sie doczekac nie moge ale dzidzia cos nie daje znac a to juz 17 tc 😞 . A ja wcislam dzisiaj kebaba nigdy mi tak nie wchodzil jak dzisiaj 😁 polazilam z laskami po miescie kupilam mojemu koszulke z napisem Najlepszy TATA na swiecie 😁 pewnie sie ucieszy i na koniec dnia poszlysmy na basen jaja byly niesamowite bo ludzi pelno a my we 3 plywac nie umialysmy i smialam sie z nas ze wbyraly sie foki na basen hahaha 🙂.

• Mamusia
Cholera.. Oglądałam wiadomości niedawno... W sosnowcu chłopak wyszedł z psem do lasu na spacer... Pies uciekł w jedną stronę, a ten za nim... Wywęszył reklamówkę, chłopak zobaczył do środka, a tam... Dwa martwe płody dzieci (bliźniaki) 😲 😲 😲 I właśnie czytałam, że płody miały 5 miesięcy... Co się kuźwa dzieje w Naszym świecie, to aż głowa mała !!!! 😞 Nie wiadomo czy to poronienie, czy nieszczęśliwy wypadek... Mają zbadać tą całą sytuację i szukają matki... 😮

• Mamusia
Emilka ja miałam tylko jednego a teraz jeszcze nic...Tusia już wiem kto to jest ta laska Marta,która mi dzisiaj zaproszenie wysłała..na facebooku 🙂 hehe jakoś tak po tym gyrosie wyczytałam 🙂 dziekuje 🙃

Dobranoc Kochane...czekam jeszcze za pieskiem aż mama z nim przyjdzie ze spacerku i idziemy spać 🙂

• Mamusia
Emilia1991r napisał(a):
Oby kurczee bo widze jak laski pisza o kopniaczkach a u mnie nic i sama juz nie wiem co myslec ale daje sobie czas do 20 tc i narazie noł stressss (staram sie) 🙂

masz czas do 22 tygodnia 😁 więc napewno jeszcze będziesz miała dosyć 😁 bo uwierz mi teraz już boli 😁 a kopniaczki czują mamusie które mają już jedną dzidzie bo zazwyczaj czuje się wtedy ruchy wcześniej niż tak jak my pierwszy raz mamusie ☺️

• Mamusia
Emilia1991r napisał(a):
Oby kurczee bo widze jak laski pisza o kopniaczkach a u mnie nic i sama juz nie wiem co myslec ale daje sobie czas do 20 tc i narazie noł stressss (staram sie) 🙂

masz czas do 22 tygodnia 😁 więc napewno jeszcze będziesz miała dosyć 😁 bo uwierz mi teraz już boli 😁 a kopniaczki czują mamusie które mają już jedną dzidzie bo zazwyczaj czuje się wtedy ruchy wcześniej niż tak jak my pierwszy raz mamusie ☺️