Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mixi ja tez bardzo juz sie mecze...a tu u mamy musze na 3 pietro wejsc a w domu u siebie na 2...wiec jest cieżko 😞 ale damy rade..chociaz nie wiem jak bedzie pozniej..a calym sierpien bede spedzac u mamy bo bede rodzic w Śremie...Ja dziś szukałam lodow ale w sklepach jeszcze nie ma a mam ochote na kaktusa 🙂 hihih...a teraz pije kefirek a potem wybywam do znajomej

• Mamusia
Ja dzisiaj przeszłam chyba sama siebie 😲 Nie dość, że zjadłam obiad, napchana totalnie byłam... Odpoczęłam sobie z 30 minut, a mama namówiła mnie na deser : lody, truskawki, kiwi, banan i bita śmietana 😮 No ale wsunęłam całą miseczkę 😁 Teraz tylko położyć się do łóżka i odpoczywać do samiutkiego rana! 😎
Sandra a z ciekawości - co kupiłaś na rocznicę? Bo miałaś malutki problem z tym 🙂 ☺️

• Mamusia
Dziewczyny, wy tak o gumach.... ja prawie codziennie oprócz mnóstwa słodyczy i owoców muszę wciągnąć całe mleczko w tubce ☺️ Aż strach pomyśleć ile przytyję 🤢 Na razie ponad 4 kg 😲 Najgorsze jest to, że ledwo coś zjem a zaraz czuję się głodna. Muszę jeść w małych ilościach ale bardzo często.

• Mamusia
Sandra ja tez myslalam ze to tluszczyk tak sie osiada...ale nie jednak juz kazdy zauwaza ze jestem w ciazy 🙂 hehe brzuch wieczorem mam taki jak bym juz byla w 6 miesiacu...przyjaciolka dzisiaj wieczorem sie tak zmylila jak mnie zobaczyla w sklepie 🙂 ze mowi ze na zdjeciu tego nie widac tak bardzo,a jednak na żywo mega wielkii 🙂 ale co tam 🙂 I dziś w końcu dostalam mojego lodzika 🙂 jupi..... 🙂

• Mamusia
Hej ja już wstałam , dobrze ,że zmienia się czas bo na nowy wstałam po 6 ,a stary po 5 🙃
Moja rodzinka jeszcze smacznie śpi . U mnie znowu jakas mgła , muszę dziś umyć resztę okien , a jutro idę do gin ,ale się cieszę może będzie wiadomo kto siedzi w brzuchu 😉
Miłego dnia pa pa .

• Mamusia
Hej Babeczki dobrze że zaglądam bo całkiem zapomniałam o zmianie czasu 😮Córcia mi wczoraj padła o 16:30 i nie mogłam jej dobudzić więc zamiast jak zwykle pójść spać około 20 poszła spać o 23 a wcale nie spała dłużej z tego powodu 🤔
Pogoda piękna zaraz na spacerek się zbieramy,miłej niedzieli Mamusie 😁

• Mamusia
U mnie tluszczyku tez co nie miara, wiec jeszcze nikt sie nie skapnal... Na szczescie...
W pracy nosze luzne ciuszki, wiec mam nadzieje, ze sie uda ukryc jeszcze z miesiac 🙂

Ja witam sie i spadam do porzadkow, bo przenosimy sie spowrotem do sypialni... wiec meble trzeb apoprzenosic w jedna a lozka w druga.. normalnie mam jakby hurgan przeszedl przez pokoj... a do tego Nadia co niesamowicie pomaga, bo znalazla ksiazki z zeszlego roku i wszystko co ja chce odlozyc mi wyciaga.. Grrrr 🙂))

Zapraszam na obejrzenie moich aukcji.
Wystawiałam koszule do karmienie, które użyłam tylko w szpitalu.
Ubrania moje i po synku.
Dodatkowo ciekawe bajeczki z tych które syn ma zdublowane.
Aukcje od 4,99 Zapraszam!!!
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=17480357

Może jakaś Mamusia z Brzuszka skorzysta 🙂 🙂

• Mamusia
Ale tu dziś cisza,widzę że wszystkie korzystacie z weekendu i pięknej pogody 😁
Ja po spacerku, 2 godz nauki do prawka zaliczone i teraz za obiadek się biorę.
Muszę się was kochane pochwalić że dziś dostałam kopniaczka od mojej dzidzi za przyjęcie niewygodnej pozycji,tak się cieszę,cudnie mieć kontakt z maleństwem!!!! 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
A ja dzisiaj lekko wykończona... Przyjechała dziewczyna mojego brata ze swoim synkiem ( 3 lata ) i mówi tylko "ciocia, ciocia chodź się pobawić" 😁 więc ciągle jestem gdzieś ciągnięta 🙂 ale póki co jest zajęty wiatrakiem, który podłączyłam i klika sobie guziczkami 😁

• Mamusia
Emaleth super, że już czujesz kopniaczki. Ja jestem w drugiej ciąży, jestem dość szczupłej postury, ale jeszcze nic nie czuję 🤨 Ja zamiast wczoraj wybrałam się dzisiaj na zakupy i poszalałam z ubraniami ciążowymi, w końcu będę miała się w co ubrać 😁 Teraz leżę sobie w łóżeczku i wcinam mleczko w tubce 😁

• Mamusia
Mały pojechał już do domu, więc odpoczne od krzyków 🙂
No muszę się jakoś przyzwyczajać i się wprawiać 😜
Teraz idę coś zjeść i jadę na godzinkę do mojego, bo w sobote wyjezdza do Szwabów i sporo czasu go nie będzie...
Odezwe się wieczorkiem 😎