Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Dzień dobry brzuszki w tak piękną pogodę ! 🙂
Ja muszę dzisiaj kupić ten zeszyt bo później nie będzie mi się chciało przepisywać wszystkiego... a już sporo notatek się zgromadziło...
Ja czuje takie bulgotanie, na ruchy jeszcze czas...

w takim razie uciekam na poranne porządki jak co dzień 🙂 a później na miasto...

miłego dnia mamuśki! 🙂

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
doti ale czas ucieka co 🙂 ja to jeszcze nie dawno w pracy robilam test 🙂 i od razu pedzilam do lekarza a tu skoncze 17tc w poniedzialek 🙂 No kochane u mnie tez cudowna pogoda wczoraj jak dziecko zasnelam po tym basenie odprezona jak nigdy a teraz mysle co by tu zjesc 😁 moze fasolke po bretońsku 🙂 i do tego kubuś 🙂. Wyluzuje z tymi kopniaczkami 🙂 mam nadzieje ze niebawem nadejda 😁

• Mamusia
Doti super już 17 tyg za Tobą 😉 jesteś chyba najbardziej zaawansowaną wrześniówką 😁

a ja właśnie na miasto zaraz ruszam z Mamusią 🙂 idziemy szukać Jej prezentu na urodziny 😉

miłego dnia Brzuchatki :*

• Mamusia
Witajcie , ja dziś myślę o umyciu okien , pranie się robi więc dzisiaj dzień pracusia.
Oczywiście to plany ,a jak się zmęczę to na pewno włączy się leń , zobsaczymy co z tego będzie 😜
U mnie też piękna pogoda ,więc spacerek też planuję , kurczę zabraknie mi dnia 😁
No ja myślę ,że Doti to pierwsza się rozpakuje 😉
Strasznie ten czas leci do przodu dopiero co robiłyśmy testy 😆

Cześć brzuchatki 🙂
Co do terminów porodu to moja Zoska miała być 02.04 a pojawiła nam się 01.04 i zrobiła żart na prima aprilis i dodatkowo mój mąż też jest z 01.04 a teraz mam termin na 26 września a moja Mama ma urodziny 25 :P
Taka piękna pogoda, że pewnie znowu cały dzień tu nie zajrzę tylko pójdę wylegiwać się na słońcu 🙂 Także miłego dnia wszystkim

• Mamusia
witam
u mnie dziś kolejna partia sprzątania i okno w salonie balkon + 3 komory i to od strony południa 😞 😞 znowu 2 godziny mycia bo tak widać smugi ze szok. a może Wy macie jakiś sposoby na smugi w oknach. ja uzywam CLEAN i najmniej zostawia smug.
później jakiś shopping z małą bo musimy świeczki kupić na tort 🙂 🙂 no niewspomnę o lodówce, która świeci pustkami 🙂 🙂 🙂
MIŁEGO DNIA!! 😜

• Mamusia
Ja nie podpowiem, bo wiecznie miałam okna od ten strony świata gdzie słońce nie dochodzi 😁 A jak słońce nie świeci w okna to łatwiej myć bo nie wysychają tak szybko i można dokładnie wytrzeć.
Mój Skarbuś malutki poszedł spać zmęczony spacerkiem i rozkopywaniem kretówek 😁

• Mamusia
To smacznego Sandroos 🙂 a my z mamą pisałyśmy wypowiedzenie lokatorom,robią takie problemy że głowa boli...nie zapłacone rachunki już rok..masakra 😞 ale jeszcze miesiąc i ich nie będzie,albo nawet wczesniej 🙂 hihi chociaz i tak nie bedziemy z Bartkiem mieszkać w Śremie,bo mamy we Werzśni swoje...chociaż tu by było lepiej bo zawsze by ktoś był na miejscu wrazie opieki nad małą..ale co tam damy rade 🙂

Miłego popołudnia Brzuchatki 😆

• Mamusia
natalia23ona napisał(a):
To smacznego Sandroos 🙂 a my z mamą pisałyśmy wypowiedzenie lokatorom,robią takie problemy że głowa boli...nie zapłacone rachunki już rok..masakra 😞 ale jeszcze miesiąc i ich nie będzie,albo nawet wczesniej 🙂 hihi chociaz i tak nie bedziemy z Bartkiem mieszkać w Śremie,bo mamy we Werzśni swoje...chociaż tu by było lepiej bo zawsze by ktoś był na miejscu wrazie opieki nad małą..ale co tam damy rade 🙂

Miłego popołudnia Brzuchatki 😆

My też mamy lokatorów na mieszkaniu ale na szczęście wszystko płacą na bieżąco więc mamy spokój, tylko akurat do 1 września mają umowę więc potem będziemy mieć pewnie zgryz.

• Mamusia
Ufff... po tym całym dniu należy się ciepła kąpiel... pyszny podwieczorek z mężem no i odpoczywanko... 😉
jak ja to lubię...

My na szczęście mieszkamy sami... no ale za niedługo będziemy się wyprowadzać z tego blokowiska, do moich rodziców bo mają duży dom i robimy sobie generalny remont na poddaszu dla nas... żeby tam sobie zamieszkać ... więc będę miała dobrze... w razie czego to będę miała darmowe niańki 😉 i mama, i babcia i tatko tylko czekają aż tam zawitamy 🙂
każdy nie może się doczekać maluszka, a babunia tylko mi daje takie 'babcine' rady.... w końcu to będzie jej pierwszy prawnuk/prawnuczka 😆

• Mamusia
Hehehe, ja jestem uczulona na te wszystkie rady... i na dluzsza mete nie moglabym z kims mieszkac...Ogolnie mieszkamy z babcia,ale od 5 lat ona przchodzi moze na jeden weekend w miesiacu a latem wcale, bo jeszdzi na dzialce...
Tylko nie chce wiedziec, co bedzie jak wroci do domu?? jeszcze chce maks dwa lata popracowac...

Ja koncze robienie obiadu na niedziele , kapie mloda i spadam do wannt na godzine 🙂) 🙂)