Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hej , ja też muszę się pochwalić ,że poczułam ruchy maleństwa 😁 nie były to kopniaczki tylko lekkie muśnięcie , ale zawsze to coś 😆
Myślę ,że to zasługa sosu czosnkowego z którym jadłam pizze . Zjadłam cały pojemnik i mogło się mojej dzidzi nie spodobać , no cóż ja kocham czosnek.
A zapomniałam dodać ,że troszeczkę pozwoliłam sobie na wypicie coli ☺️
Taki dzisiaj miałam mało zdrowy obiadek , ale było pyszne 😜
Moja córka spała dzisiaj do 14 więc jak się ogarnęła to poszłyśmy na długi spacer i okien nie skończyłam myć 😜

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Gratuluję ruchów dziewczynki 🙂 🙂 🙂
Ja dziś cały dzień zamulam... nawet mój synuś coś zamulony dziś bo wcale nie chciał sie bawić tylko leżeć i się przytulać. I śpi już od 18:40....
Znów mnie coś gardło boli przy przełykaniu śliny. Ale nie migdałki jak zwykle tylko tak jakby już niżej. Znów trzeba będzie walczyć....... :/

• Mamusia
hej kochane ladnie lecicie ile czytania 🙂 Tusia moj caly czas siedzi w niemczech i zjezdza co 2 tygodnie na weekend i w ten wlasnie sie widzielismy i sie nie odzywalam ale wybaczcie musialam sie nacieszyc chociaz i tak malo czasu. Mam pytanko znacie jakies zastepcze witaminy Femibion natal 2 bo sa drogie a sadze ze znalazly by sie inne na takich samych zasadach . Co do kopniaczkow i musniec to widze grono sie powieksza no nic ja jeszcze cierpliwie czekam 🙂

• Mamusia
Mi pani w aptece strasznie polecała ten femibion natal 2, bo niby najlepiej dostosowany... prenatal był faktycznie tańszy (ten classic), ale pani mnie przekonywała, ze czegoś tam nie ma...był jeszcze prenatal complex i ten był droższy, ale też aptekarka twierdziła że femibion lepszy...
więc ja też go biorę...
widziałam ostatnio w aptekach internetowych że jest tańszy jak normalnie i ja chyba kolejne opakowania przez neta zamówię...

gratuluję ruchów nowym Mamuśkom 🙂 zastanawiam się właśnie czy ja te ruchy mojego dzieciątka rozpoznam... bo cały czas coś tam czuje, ale wydaje mi się że to na razie jelita no i boję się czy rozpoznam te właściwe :/
dobranoc Mamuśki!

• Mamusia
Witam o poranku , jeżeli chodzi o witaminy to ja biorę pharmaton bo ma kwasy omego 3 (DHA ,EPA)
kosztuje z 55 zł ale zapach mnie od nich odżuca bo jest intensywnie kakaowo-czekoladowy 🤢
Prenatal brałam ,ale wzmagał mdłości więc odstawiłam .Ja dzisiaj do gin ide i zobaczę maleństwo 🤪 strasznie się cieszę może wybłagam ,zeby sprawdziła czy między nogami nie widać siusiakowatego obiektu ☺️ . Wcześniej moja gin mówiła ,że dopiero w 20 tyg. mi powie 😠 no zobaczymy .
Pozdrawiam i miłego dnia .

natalia23ona napisał(a):
Iguś powiem Ci jedno jaki ten świat mały,no nie? Kinie też znam ze szkoły i Jadzie tak samo 🙂
no widzisz ;-) Jadzia to moja siostra a Kinga kuzynka :-P
DZIEN DOBRY brzuchatki w ten sloneczny dzien. Po raz pierwszy od dlugiego czasu chcialo mi sie rano spac dluzej nic do 7 a tu Zos postanowila wstac o 6.40 I wojuje jak pijany zajac!

• Mamusia
Dzień dobry 🙂 Mixi płeć już mozna dojrzeć w 15 tyg....u tego lekarza ktorego byłam we wtorek tydzien temu stwierdzil na 100% że bedzie dziewczynka....jestem ciekawa czy się potwierdzi jak moj mi bedzie robił USG w 21 tyg...bo tak mniej więcej mam wizyty co miesiac u niego a co dwa miesiace USG 😠 a chodzę co miesiąc,bo mi nie każe przychodzić czesciej jeśli z ciążą jest wszystko ok 🙂

Miłego dzionka....
Iguś zauważyłam 🙂