Skocz do zawartości

Poronienia | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
to daj mi namiary na klase....Rybko wiem ze to boli i zycie potrafi dac w kosc ale własnie ono na tym polega...ja mam tez momenty zwatpienia i pytan dlaczego???ale pamietaj ze masz dla kogo zyc straciłas córeczke tato chory ale masz dzieci które czuja ze mama smutna kazdy z nas chciałby byc niesmiertelnyale tak sie nie da Twój tato walczy cały czas a jest zapewne szczesliwy ze mimo choroby dotrwał do takich momentów jak to ze dałas wnuki i jestescie przy nim...ja nie prawie morałów tylko tez ucze sie cały czas zycia i wiem ze zrobie wszystko aby moje dzieci były szczesliwe...a kiedy one sa to i moje smutki zale uciekaja w kat....napisz mi na poczte i badz silna 🙂 🙂to prykaz na dzisiejszy dzien 😉 😉 😉 😉

• Mamusia
Ja zaglądam, ale nie piszę. Cieszę się póki co swoim stanem 🙂 Z niecierpliwością czekam na info od Madzi jak tam jej starania.
Nic tu ciekawego się nie dzieje więc dlatego też mało się pisze, a pisać o pogodzie to bez sensu 🙂
U mnie mam nadzieję, że wszystko oki (dopiero w czwartek mam wizytę). Siedzę dalej w domku i się oszczędzam.

Co tam u Ciebie? Jak samopoczucie?
😘 😘 😘

• Mamusia
__$
__$$
__$$$
__$$$$__________________$
__$$$$$________________ $$
__$$$$$$$______________ $$$
__$$((▂))$$$____________$$$$
__$$$$$$$$$$_________$$((▂))$
__$$$'¤'¤'$$$$$______$$$$$$$$$
__$$$¤'¤'¤'¤$$$$___$$$$'¤'¤'¤$$$
__$$$'¤'¤'¤'¤'¤$$$__$$$¤'¤'¤'¤$$$
__$$$$'¤'¤'¤'¤'¤$$$ $$$'¤'¤'¤'¤'$$
___$$$$'¤'¤'¤'¤'¤$$$ $$'¤'¤'¤'$$$
_____$$$$'¤'¤'¤'¤$$$ $$'¤'¤'$$$
__$$$$$_$$$'¤'¤'¤'¤$ $$'¤'¤$$
_$$((▂))$$$$$_$$$$$$$$$$$_O_O
$$$$$$$$$$$$$$$_$$$$$$_ _ $ $
$$$'¤'¤'¤'¤'¤'¤'¤'¤$$$$_$$___$ $
$$$'¤'¤'¤'¤'¤'¤'¤'¤'¤'¤'$$$$__$$$
$$$$'¤'¤'¤'¤'¤'¤'¤'¤'¤$$$$_$$$
_$$$$$$$$$$$$$$$$_$$$$
__$$$((▂))$$$$$_$$$$$
____$$$$$$$_$$$$$
_________$$$$$
______$$$
_____$¤
___$¤
__$¤
__$¤
pozdrawiam

• Mamusia
Sra-czka dzi-wa-czka... lalalala :whistle:

Bąbla nie ma,coś żądło mojego Pawcia nie chce się wbic w moje jajeczko 😁 😁 😁 kurka wodna! hehe

Ide się kąpać glonojady 🙂 bo nie wiem czy pawcio na krk nie chce dzis jechac 🙂 Urodziny dzisiaj ma noi pupci trzeba też dać....lalala 🙂

• Mamusia
aaa dejta żyć...pierdolone urzędy. Chcemu dodtacje i nam zwlekają...kase mamy na wszystko ale szkoda zmarnowac zeby nie wziasc dostacji jak dają 17tyś z biura pracy. drugi mies wynajem 2.300zł bo spuscila 200zł. chciała 2.500. stoi wyremontowane gotowe do otwarcia ale cóz...lepiej wziasc te pieniądze.

Tęskniłaś?? eeeee??? nie wierze!!! udowonij! 😉 buehehe

Zarcik!

A tak pozatem to juz sie wykąpałam i noi wiesz.... wskocze dzis na mojego rumaka i będe pruc przed siebie! hehehe 😉 zebym czasem dalej niz łóżno nie zajechała 🙂 chyba płodne są bo jajniki mnie bolą 🤪