Karolka, Czerwcówka to super ,że czujecie już ruchy. Ja od początku tego tygodnia też mam wrażenie ,że raz na jakiś czas czuję dzidzię ale nie są to takie typowe kopniaczki tylko coś jak by właśnie pływała rybka albo fruwał motylek i się obijał o mój brzuch. Na razie te ruchy są bardzo delikatne i nie czuję ich każdego dnia. Z Mikołajkiem pierwsze ruchy poczułam dopiero ok 20 tygodnia ale z drugim dzieckiem podobno szybciej można poczuć ruchy.
Emma odzywaj się do Nas częściej bo już zaczynałam się o Ciebie martwić i się zastanawiać czemu na kilka dni zniknęłaś Nam z forum. Ja ostatnio też łapię doła często nie mam na nic siły i czuję się coraz większa i grubsza.
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
larosanegra84
Emma odzywaj się do Nas częściej bo już zaczynałam się o Ciebie martwić i się zastanawiać czemu na kilka dni zniknęłaś Nam z forum. Ja ostatnio też łapię doła często nie mam na nic siły i czuję się coraz większa i grubsza.
czerwcowka
karolka84
czulam wczesniej, ale nie wiedzialam czy to rzeczywiscie dzidzia, czy moze jakies zludzenie albo wnętrzności 🙂
karolka84
Andziucha