Skocz do zawartości

MAMUSIE PAZDZIERNIKOWE!!! | Forum o ciąży

belen

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
danusia1985 napisał(a):
Czerwcówka- ja nic takiego nie mam...

Kasiu na stronie pisze, zeby go brac razem z prenatalem classic chyba- od drugiego lub 3 trymestru.
Ja biore od poczatku drugiego trymestru pregnaplus- dziewczyny z forum polecily, a wystarczy jedna tabletka, nie trzeba juz brac do tego zwyklych witamin.

ja tez biore PregnaPlus i raczej przy tych zostane 🙂

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Wczoraj jak mój do tego typa zadzwonił i mu parę rzeczy wytłumaczył, to stanęło na tym, że oni mają przemyśleć ten czynsz-lateem możemy płacić więcej ale zimą nie, i mają nam dać znać.Nagle się okazałoo, że jesszcze się nikt tam nie wprowadza tylko cena wzrosła...zobaczymy, co z tego wyniknie,alee już się nie nastawiam, szukam czegoś innego...skoro teraz są już takie problemy, to strach myśleć co by było dalej...

• Mamusia
Emma23 napisał(a):
Andziucha !!!!! Jak mogłaś !!!!???? 🤪to ja tu się męczę każdego dnia i w lusterko nie mogę patrzeć, a Ty poszlaś do fryzjera? oh Ty podła 😎 ja jeszcze dzielnie trwam w moim postanowieniu 🙂

czesc 🙂
juz nie moglam z nimi wytrzymac 😁 😁
nie moglam sie powstrzymac przejezdzajac obok i tak sobie weszlam na chwile mama miala sie tylko obciac a ja nieszczesliwym trafem tez pojawilam sie na fotelu i zrobila ciach 😁 😁

Karolka-moje GRATULACJE 🙂 coreczki 🙂
sliczne zdjecie malenstwa no i twoje w awatarze z brzuszkiem jaki on duzy juz 🙂

• Mamusia
Cześć Dziewczyny 🙂
Danusia trzymam kciuki za Twoją dzisiejszą wizytę. Może dzisiaj się dowiesz kto siedzi w Twoim brzusiu 🙂
Karolka na jak długo wróciłaś do pracy?
Ja się relaksuję i korzystam z faktu ,że mój mąż ma do piątku wolne. Jutro wybieramy się z Mikołajkiem do zoo 🙂

• Mamusia
Karolka współczuję Ci tego powrotu do pracy 😞 Ale dobrze ,że tylko na miesiąc masz wrócić. Z tym pierwszym majowym słoneczkiem bardzo trzeba uważać bo jest bardzo mocne i można się poparzyć. Ja w sobotę też trochę opaliłam dekold i ręce ale bez szaleństwa.
Danusia czekamy na relację z dzisiejszej wizyty.

• Mamusia
Czerwcowka,W Zakopanem? a nie w Bukowinie Tatrzeńskiej????? ja mam calkiem blisko ale ze w Zakopanem sa zrodla termalne to pierwsze slysze. W Bukowinie bylam wiele razy, bo od nas to albo tam albo na slowacje, w sumie tez blisko, no albo czechy tez w miare blisko.
Za to nad morze mam daleko 😞

Wizyta ok, od jutra powoli zaczynam odstawiac leki, maluszek 8,5 cm, wszystko jest ok, niestety co miedzy nigami nie dalo sie zobaczyc bo byl obrocony, teraz wizyty co 3 tygodnie 🙂

• Mamusia
No to super ,że z Twoim maleństwem wszystko dobrze. Jak na ostatniej wizycie lekarz Ci powiedział ,że nic między nóżkami nie widać to może już tak zostanie... 🙂 Najważniejsze ,że Twoje maleństwo jest zdrowe.
Ja mam taką samą drogę nad morze i w góry czyli wszędzie daleko 😞