Skocz do zawartości

MAMUSIE PAZDZIERNIKOWE!!! | Forum o ciąży

belen

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
jak czytam o porodzie to az mi slabo, az strach myslec co bedzie potem 🤢
Jak sie pytam kogos z rodziny albo znajomych to jeszcze nikt n ie powiedzial ze spoko ze da sie wytrzymac... kazdy opowiada jakas masakre

ja zmykam pod prysznic i do lozka 🙂 moze odciagne mojego Meza od xboxa 🙂 dobranoc

• Mamusia
karolka gratuluje dziewczynki 😎 moj obiecal mi ze nastepna bedziemy mineli dziewczynke wiec trzymam za słowo 😎

karolka&larosa mój tez wielki jest ma 188cm a ja 173cm wiec ciekawe co to bedzie ..tylko ze szczuply jest no i ja do tęgich nie naleze 😜

• Mamusia
Cześć Kochane 🙂
Ann mój też mi obiecał ,że tym razem będzie dziewczynka i nic mu z tego nie wyszło - usg w 14 tygodniu wskazywało na 90 % chłopca więc złudzeń już raczej nie mam 🙂 Jutro mam wizytę u mojej gin to się potwierdzi co tam siedzi ale czuję ,że drugi chłopiec 🙂

• Mamusia
Karolka ale jestem trochę przerażona wizją 3 chłopów w domu i Ja jedna sama wiecznie w kuchni przy garach 🙂 Moje dwie siostry mają chłopców i wiem jak to jest... No ale płeć dziecka to loteria i wiadomo ,że najważniejsze żeby było zdrowe. U mnie w rodzinie urodzi się 8 chłopiec pod rząd 🙂

• Mamusia
I jeszcze boję się ,że moje chłopki zamiast się ze sobą bawić będą się wiecznie lać i demolować dom - wiem bardzo optymistyczna wizja ale tak jest u mojego brata ciotecznego... Młodszy czeka na starszego aż ten wróci ze szkoły tylko po to żeby mu spuścić wpierdziel 😁 Zdemolowali im cały dom - zwalili telewizor na podłogę, spuścili komórkę w ubikacji, wysadzili mokrofale w powietrze, wyrzucili psa przez balkon z drugiego piętra, powyrywali klawiaturę z laptopa, powybijali szyby w drzwiach. Mogłabym jeszcze długo wymieniać - starszy idzie do komunii w tym roku a młodszy ma 6 lat...

• Mamusia
larosanegra84 napisał(a):
I jeszcze boję się ,że moje chłopki zamiast się ze sobą bawić będą się wiecznie lać i demolować dom - wiem bardzo optymistyczna wizja ale tak jest u mojego brata ciotecznego... Młodszy czeka na starszego aż ten wróci ze szkoły tylko po to żeby mu spuścić wpierdziel 😁 Zdemolowali im cały dom - zwalili telewizor na podłogę, spuścili komórkę w ubikacji, wysadzili mokrofale w powietrze, wyrzucili psa przez balkon z drugiego piętra, powyrywali klawiaturę z laptopa, powybijali szyby w drzwiach. Mogłabym jeszcze długo wymieniać - starszy idzie do komunii w tym roku a młodszy ma 6 lat...

🤪 🤪 🤪diabły wcielone 😁 😁 😁

• Mamusia
Nacudja napisał(a):
Mój mąż też bardzo chce córkę i też gada mi po imieniu do brzucha, więc go upominam, że jeszcze nie wiemy kto tam mieszka 🙂
Larosa Ty nie strasz takimi dziećmi 😜

No wlasnie poki nie wiadomo, to lepiej sie nie nastawiac 😉

• Mamusia
karolka84 napisał(a):
Moj wczoraj prawie skakal z radosci jak sie córcia potwierdziala 🙂 az w szoku bylam, bo myslalam, ze bardziej chce chlopaka 🙂 gadal po imieniu do brzucha, juz nie bezosobowo, a ja mu na to ze bada teraz dwie wredotki w domu 😁

Mojemu M nie zależy na płci - chociaż teraz też chciał dziewczynkę ale z drugiego synka też się bardzo cieszy. Wiadomo solidarność jajek 😎 Mikołajek jest synkiem tatusia - wpatrzony jest w niego jak w obrazek jak jest tata mama może nie istnieć - nie zwraca na mnie kompletnie uwagi. Ciekawe jak będzie z drugą dzidzią...

• Mamusia
Dziewczyny nie straszę tylko opowiadam historie z życia wzięte 🙃 Sama jestem przerażona jak sobie pomyśle ,że moje dzieci mogłyby być takie niegrzeczne... Ale charakter na szczęście nie zależy od płci - wśród znajomych znam wiele takich przypadków ,że dziewczynki wspinają się po drzewach i biegają całe posiniaczone i podrapane a chłopcy siedzą w domu i czytają książki o diniozaurach 🙂

• Mamusia
Nawet ostatnio pojechaliśmy z moim M i Mikołajkiem do mojej koleżanki która ma 20 miesięczną Amelkę. Mój Mikołaj siedział 3 godziny w piaskownicy i bawił się w piasku a moja koleżanka nawet na sekunde nie usiadła bo Amelka co chwilę wspinała się na najwyższe zjeżdżalnie i bujawki 🙂