Skocz do zawartości

Brzuszki w obiektywie | Forum o ciąży

magdaluke

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
magdaluke napisał(a):
Agadka, nie wiem czy to tylk otak zdjecia, ale teraz Twoj brzusio duzy sie wydaje na 4 mce przed 🙂 I jeszcze masz czarne na sobie, hehe. I wtoruje za Dodi, sexi mama 😉

haha dzieki laseczki haha sexi ...lol...nie tak jak w chwili obecnej w lozku i pizamce lol

wiem wlasnie ze duzo wiekszy niz poprzednio ale co zrobie 😉 niech rosnie sobie jak tam chce pozatym to tez zalezy co mam ubrane i jak jest zdjecie chyba bo na tym ostatnim to zdecydowanie przesadzilam hahah chyba sie w popszek polozyla 😁

• Odpowiedzi 479
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
agadka napisał(a):
dziewczyny ale sie zarumienilam a macie po oklasku za poprawienie mi humoru hahah
d-brycz ja dalej przy d i dd jestem mysle ze do karmienia kupie e ale ty masz f 🤪 ojojoj biedulko to sie nanosisz 😁

moje wielkie dup*ko wiecej wazy niz cycki 😁 ja mam troche inna budowe i chyba jestem troche od ciebie wyzsza 173cm i dlatego twoje dd wydaja mi sie o wiele wieksze niz moje troszke moze naciagane F (wkurzylam sie kupowaniem co miesiac nowych wiekszych stanikow i kupilam na zapas troszke wieksze) ale z E mi wyplywaja ☺️

• Mamusia
magdad- nie martw się mam identyczny brzuszek jak Ty ( tylko nie umiem jakoś go na zdjęciu wyrazić) chodzi mi o kształt i rozmiar a też nosiłam rozmiar xs, a co tam niech sobie mają więcej miejsca do pływania 😉
Dodi- Twój brzuszek to typowy kształt kobiecy
Wszystkie jesteście takie piękne

• Mamusia
Dzieki dziewczyny 🙂
Zawsze mialam problemy z przytyciem dlatego teraz mam bardzo rygorystyczna diete która jak widac daje efekty 🙂 Przed ciąża wazyłam 47 kg i schudłam do 44 😞 wiec jak tylko brzuszek zaczal sie pojawiac to bylam baaardzo szczesliwa, a teraz 53 na liczniku 🙂
Aktualnie mysle tylko o tym zeby dzieciaczek mial dobrze, a pozniej po ciąży znając moje predyspozyje to licze ze szybciutko zrzuce kg 🙂
Byle do przodu 🙂