Skocz do zawartości

Brzuszki w obiektywie | Forum o ciąży

magdaluke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 479
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dodi - ale sliczny malutki brzuszek 🙂
Nirmalka - Ty masz taka ladna pileczke..duza juz, ale taka zgrabna 🙂 Slucznie!
Strzauka - ciaza Ci sluzy, bo wygladasz slicznie 🙂 A powiem Ci, ze Ty mialas dosc wczesnie spory brzuszek i teraz Ci tak przygamowal...w sensie nie jest zadnym olbrzymem tylko zgrabnym brzuszkiem..a cala reszta podgonila:P

• Mamusia
No ja na razie mimo tych 16 kg na plusie 😲 bez rozstępów i mam taką nadzieje, ze juz nie wyjdą, po córce nie pojawił się ani jeden 🙂 ale przez tabletki antykoncepcyjne, które brałam 7 lat mam trochę cellulit na pupie i na nogach 🤨

• Mamusia
Monia ja też miałam trochę cellulit ale teraz to już mam tragedię na tyłku i udach... a te rozstępy to mam na bokach nad linią spodni, więc nawet krótka koszulka odpada, do tego na tyłku i aż do połowy ud 😞 przybrałam co prawda 17kg ale tego w sumie po mnie nie widać, nie spodziewałam się aż takich rozstępów, zwłaszcza, że niemal od początku ciąży się smaruję... jestem załamana i boję się, ze będzie coraz gorzej, bo przecież brzuch dalej rośnie... zaraz po karmieniu będę musiała się poddać jakimś zabiegom kosmetycznym, bo popadnę w depresję... i tak zawsze przez cellulit miałam kompleksy a teraz to już wstyd mi się przed mężem rozebrać 😞 😞 😞

• Mamusia
Moim zdaniem to wszystko zależy od skóry, ja jestem zapominalska co do smarowania kremami i nic mi nie wyłazi a niektóre laski nakładają na siebie masę kremów i i tak wychodzą im rozstępy. Moja mama urodziła nas czwórkę i nie ma żadnego rozstępu i raczej nie smarowała się w ciąży bo 30 lat temu to chyba tylko krem Nivea był 😉 Później po ciąży jest większy wybór kremów na rozstępy i nie martw się Strzauka one na pewno trochę znikną a na pewno zbledną!!