Skocz do zawartości

Czy są już tu jakieś Majóweczki 2010? | Forum o ciąży

Anite

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Pszczola24

1700

• Kasiaa

2904

• Radzia80

1909

• lajsoka

2412

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No i tego Wam życzę 🙂 ja też się właśnie zawsze męczyłam 6 dni... a jak jeszcze w międzyczasie doszło przeziębienie, to nie nadążałam z wymianą... prawie jak krwotoki 🤢 ale ostatnie lata były w miare ok 🙂 6 dni zostało, ale intensywność trochę spadła 🙂

PS. Karolcia - czy Ty masz może starszą siostrę? 🙂

• Mamusia
Ja bym chyba też dostała takiego wytrzeszczu jak by mi ktoś tak do ucha syczał 🤢
Ale ludzie piszą, że to działa 😮 średnio mi się chce w to wierzyć.. skłonna jestem przystać na pozycję trzymania dziecka i może to bujanie (chociaż moim zdaniem zbyt drastyczne - można dostać choroby morskiej od samego patrzenia), ale to wpychanie smoka i suszenie ucha to jakieś tortury 🤔

• Mamusia
czesc dziewczyny,
kurcze mam dzis jakies problemy z internetem 😠 pewnie dlatego, ze mieszkam na wsi a internet mam komorkowy 😞
ja mam kiepski dzien, bo glowa mnie boli a nie bolala juz kilka miesiecy!!!leze i probuje sie zdrzemnac, to moze przejdzie. 🤔pogoda parszywa, pada jakies snieg brrr
wczoraj bylam u fryzjera i obciachalam sobie duzo wlosow i czuje jakby ktos mi 2 kg z glowy zdjal 😜 ale tak jest wygodniej.
przywiozlam tez lozeczko dla Blanki, tylko ciekawa jestm kiedy moj maz je zlozy, skoro wciaz cos ma do zalatwienia 🤨 i duzo pracuje niby po to, zeby pozniej miec wolne. do soboty daje mu czas, a jak nie to bedzie awanturka 😉
a co dzis na obiad?
ja mam grochowke i leniwe 🤪

• Mamusia
Dokładnie nie wiem jak to się tam odbywało, bo nie zaglądałam im do łóżka 😜 ale tak jak kiedyś opowiadali na imprezie to on musiał mieć włączoną suszarkę do spania, a jak zasnął to ona wyłączała 😜
heheh to było kilka lat temu - może teraz już się odzwyczaił 😁

• Mamusia
Ja wiem czemu to syczenie do ucha jest takie skuteczne i uważają że to dobre.
Facet syczy maluszkowi, aż ciarki przechodzą 🤢 więc malec pewnie myśli: ok ok już nie będę więcej płakać tylko błagam, przestań syczeć!! I jest spokój, a dziecko nie płacze 🙂
Tak czy inaczej też uważam że to nie uciszanie dziecka, tylko tortury jakieś 😮