Skocz do zawartości

Czy są już tu jakieś Majóweczki 2010? | Forum o ciąży

Anite

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Pszczola24

1700

• Kasiaa

2904

• Radzia80

1909

• lajsoka

2412

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
moze i fajnie, ja mam kawalek, ale...obok jest budowa i nawet okna otworzyc nie moge, bo nieznosny halas, a chetnie bym posiedziala na zewnatrz 🙂 ale jutro jedziemy na dzialke pooddychac swiezym powietrzem!
my dzis jemy pulpeciki w sosie koperkowym z ziemniaczkami i ogorkiem malosolnym 😜

• Mamusia
O tak majówka 🤪
To wiecie co... ja jednak jeszcze nie chce rodzić 😁 Wypada gdzieś na majówkę wyskoczyć 😎

To ja się dołączam do tego grupowego porodu na 4 albo 5 maja 😜

Hmmm domowej roboty ogórki małosolne ach... czyli w sprzedaży pewnie jeszcze nie ma 😞

• Mamusia
No ja mogę na 5go iść rodzić 🙂 będzie ok 🙂

A powiem Wam, że mojemu Mężowi dziś śniła się nasza córcia 😁 ale mówił, że śniło mu się, że urodziła się już taka większa, chodząca, i miała już zęby nawet 😜 a jak chcieliśmy się coś zapytać lekarza, to on tylko odpowiadał: Jak chcesz znać odpowiedź na swoje pytanie, wyślij sms o treści 1 na nr ..... heheheh sny potrafią być zadziwiające 😜
Mi teraz rano się śniło, że kule ognia zaatakowały świat i uciekałam przed nimi i jedna nas trafiła i się wtedy obudziłam 😮

• Mamusia
Kasia heheh to dziwny sen 😉, no ale ja też jak śnie to to nie wiem skąd ten scenariusz senny sie bierze 😮 poryczałam sie dziś jak głupia i nie wiem dokładnie czemu, jeszcze się wkurzyłam bo Mariusz powiedział że musi podskoczyć do kolegi...okłamał mnie bo chwili wrócił z duużym bukietem żółto fioletowych tulipanków 🤪 🤪 🤪 na poprawę humorku 😉

• Mamusia
Książka super, ale nie skończyłam jeszzce bo jak się położę i zaczynam ją czytać to po 15 min okzauje się , że zasnęłam. Mój orgaznizm dostał obsesji na punkcie drzemania, w skekundę robię się nieprzytomna i szukam poduszki 😉