Skocz do zawartości

Czy są już tu jakieś Majóweczki 2010? | Forum o ciąży

Anite

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Laski!!!!!!!!!!!! Ale niespodzianka!!!!!!!! KASIAA URODZIŁA!!!!!!!!!!!!
Napisała że o 24 odeszły jej wody, do 5 walczyli, ale w końcu skończyło się na cc.
Emilka ma 51 cm i 3650 g 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪
Dzielna dziewczyna zaplanowała sobie na 4/5 się rozpakować i wstrzeliła się idealnie 😁
Zaraz ją wrzucam w tabelkę!! 😁 😁

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Pszczola24

1700

• Kasiaa

2904

• Radzia80

1909

• lajsoka

2412

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
tylko to nie był lekarz a położna albo pielęgniarka nawet nie wiem. wiem ze jak tętno jest nizsze niz 120 to źle. może coś znajdę w internecie na ten temat. Z chęcią bym teraz pojechała do szpitala ale wątpie że mnie przyjmą...

• Mamusia
Masakra - normalnie nie mogę uwierzyć 😁
Tu jest link do posta dla Kasi http://www.brzuszek.net/forum,majoweczka_kasiaa_urodzila_coreczke,17,306772.html,str=0

Aż mi się ręce trzęsą z wrażenia 🤪
Jak ja tak każde nasze majowe dzieciątko będę przeżywać to drgawek jakiś się nabawię 😜

• Mamusia
Monia ale teściowa przegieła...oj starsznie 😠szkoda, ze masz az taką "zołzę" 😞
kurka ja też bym juz nie pojechała do takiej wcale, jak mozna wogóle takie slowa wypowiedzieć ...wrrr...
współczuje...twój małżónek to pewno okropnie sie czuje teraz, ze jego mama takie rzeczy wyprawia...

Boże uchowaj moja mama i Tomka złote kobiety są 😆

• Mamusia
Dla mnie najbardziej niewiarygodne jest to że tak od kilku dni klepiemy o tych porodach, objawach, że chciałybyśmy żeby maluszki były już z nami.. jeszcze wczoraj siedziała z nami do chyba 23 na forum a tu godzinę później wody jej odeszły a teraz Mała jest już na świecie!! Coś cudownego 😁

• Mamusia
Cudownie że Kasiaa urodziła 🙂 ma już przy sobie swoje Maleństwo 🙂

Ja robiłam ktg u swojego lekarza w przychodni i nie wiem czy do szpitala nie podjechać tylko myslę że mnie pewnie odeślą i nie wiem co im powiedzieć że po co ja tu przyjechałam.

• Mamusia
Wysa - powiedz że byłaś na KTG i odesłali Cię do domu, ale nakłam że dostałaś silnego bólu i że już masz termin i wydaje Ci się że zaczynasz rodzić i niech Cię przebadają.
Tak mi radziła kumpela jak też się obawiałąm jechać do szpitala z obawy, że mnie odeślą...
Nakłam, że Cię boli, że nie wiesz co się dzieje, itp. Spojrzy na to inny lekarz niż Twój i wtedy będziesz miała neutralną opinię... albo Cię zostawią na obserwacji, albo wytłumaczą co i jak i powiedzą że masz jeszcze czas. Tu chodzi o Twoje maleństwo więc śmiało jedź!!

• Mamusia
tylko że ja nie umiem kłamać;/ nic mi nie boli nie mialam teraz na ktg ani jednego skurczu. No i wole w szpitalu nie leżeć 🥴 Nic by pewnie u mnie nawet nie wykryli eh troche się boję jechać. Albo zostało mi czekać do czwartku na skierowanie tylko daleko musze jechac po te skierowanie.

• Mamusia
tylko że ja nie umiem kłamać;/ nic mi nie boli nie mialam teraz na ktg ani jednego skurczu. No i wole w szpitalu nie leżeć 🥴 Nic by pewnie u mnie nawet nie wykryli eh troche się boję jechać. Albo zostało mi czekać do czwartku na skierowanie tylko daleko musze jechac po te skierowanie.

• Mamusia
Rzeczywiście 😁 Chłopaki wybierają naturalną drogę przez "okopy" 😜 A damy jak to damy 😁 Ciekawa jestem jak będzie u nas 🤪

Wysa no nie wiem... ja też nie potrafię kłamać, ale chyba lepiej raz trochę oszukać i być pewnym że z dzidzią wszystko ok, niż później mieć do siebie pretensje że się nie pojechało...
A niestety jak powiesz prawdę - że nic Cię nie boli - to Cię nie przebadają raczej..