Skocz do zawartości

Czy są już tu jakieś Majóweczki 2010? | Forum o ciąży

Anite

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
właśnie z tą gąbką też tak pomyślałam, no u nas z ramieniem taty to będzie raczej krucho, po samym porodzie pewnie z tydzień się uda załatwić wolnego, natomiast w czerwcu będzie tylko w weekendy, później w lipcu i sierpniu ma po 2 tyg wolnego więc będę jakoś musiała dać radę

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Pszczola24

1700

• Kasiaa

2904

• Radzia80

1909

• lajsoka

2412

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mi mój Grześ obiecuje że będzie chodził do pracy na 4-5 godz. max 🙂 mam nadzieję że tak się uda, to wtedy całe dnie prawie będziemy razem 🙂
Jedyne co to w czerwcu leci na Węgry na 3-4 dni, ale moja mama ma przyjechać i wtedy trochę mi pomoże 🙂 Mała już będzie miała miesiąc więc myślę, że nawet jak coś, o w miarę dam sobie radę, ale wiadomo, że to zawsze jakiś oddech 😜

• Mamusia
jedyna moja pociecha, bo tak to sobie nie wyobrażam od poniedziałku do piątku samiuteńka z maleństwem ☺️ a tak to przynajmniej wiem że jak będzie trzeba to mama pomorze 😁 choć szczerze mam nadzieję że jakoś powoli sama wszystko ogarnę 🙂

• Mamusia
Już wstałam 😜
Przebudziłam się bo miałam taki piękny sen, dosłownie myślałam że rzeczywiście tak jest. śnił mi się Oliwierek, od samych narodzin pobyt w szpitalu, potem powrót do domku, cały scenariusz sen mi napisał. Taki maleńki i śliczny chłopczyk, miał ciemne włoski i kluseczki przytulałam go i całowałam 😁 aż teraz się zbudziłam i patrzę na łóżeczko a tam pusto 😞 a w brzuszku ktoś mi dupkę wypina 😁 Już się tak nie mogę doczekac tego Pyziolka a on nie słucha mamy tylko siedzi spokojnie w brzuszku 😞
A i u mnie ładna 40-stka się pojawiła nad zdjęciem co??? 🤪

• Mamusia
czesc Brzuchatki 🙂
no widze, ze Pszola sie nie melduje 🤨?!?! hm...wczoraj przed snem brzuch jej deba stawal, wiec kto wie...
moja ksiezniczka dzis marudzila w nocy i nie chciala spac, to chyba zemsta za to, ze mama w ciazy pozno sie kladla i imprezowala do pozna 😜 a teraz Blanka spi slodko na miejscu mojego meza w lozku 😆 a mi oczka sie kleja a tyle do zrobienia wokolo...
dajcie znac jak bedziecie mialy jakies wiesci od Pszczoly

• Mamusia
Pszczoła już jest 🙂 nadal w dwupaku 🙂 więc moje Kochane nie zaskoczę Was dzisiaj niczym... no chyba że wieczorem coś się zmieni 😉
ja się dziś fatalnie czuję i dopiero kompa włączyłam...
Późno poszłam spać bo mój luby wrócił do domu bardzo późno a ja wcześniej spać nie mogłam.. rano wstałam obolała strasznie, nawet oczy mnie bolą 🤨 pojechaliśmy zawieźć moje siki do badania, żeby sprawdzić czy białka w nich nie ma... dziś po południu będą wyniki.
A potem zakupy, jeszcze parę spraw i dopiero jestem.
Ale szybciutko włączyłam kompa żeby Wam tu skrobnąć kilka słów 🙂

Tak więc nadal jesteśmy w komplecie 😜