Skocz do zawartości

Czy są już tu jakieś Majóweczki 2010? | Forum o ciąży

Anite

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Pszczola24

1700

• Kasiaa

2904

• Radzia80

1909

• lajsoka

2412

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
😁 😁 😁 hahaha dyskusja powaliła mnie na łopatki 😁
jejciu boskie 😁 wyobraźcie sobie taką dyskusje na naszym majowym spotkaniu 😁

Co do zamawiania nie ma problemu... potrzebuję listę kto co i jak 🙂
Tylko poczytakcie dokłądnie bo np tam gdzie są dwie rodziny to jedna sypialnia jest osobno a druga jest przejściowa, ale w sumie w innych ośrodkach spało się w sypialni i sofa była w salonie, więc na jedno wychodzi

Ślęsin

1. Kasia - segment dwuosobowy
2.

• Mamusia
Dobranoc
Rano mam nadzieję bedzie dłuższa lista, to od razu będę mogła działać
Ale obiecujecie, że jak coś bedzie nie tak w tym ośrodku to nie bedziecie miec pretensji ? :> Pamietajcie ze z niczym nie dorównamy Starej Wsi 😜
Kurde nie lubie brac na siebie takiej odpowiedzialnosci 😜
sorrki za literowki, wiecoe ja po tym piwku 😉
Si ja

• Mamusia
Hej...
Ewunia kliknięta 🙂
A matik jakis chory... w nocy był ciepły ale nie miał gorączki, tylko stan podgoraczkowy... a wczoraj był marudny od południa, nie chciał jeść a ja mu po troszku cos pociskałam bo myslałam że to od zebów taki... a on wieczorem przy kolacji jak mi haftnął to byłam w szoku że dziecko może miec tyle w żołądeczku... normalnie pół pokoju miałam zarzygane... dosłownie jak w Shreku te małe ogry... ale potem już nie wymiotował i chyba mu banan gdzieś źle leżał bo moja mama mówi że dawąła mu przed obiadem i juz własnie obiadu nie chciał zjeść...
Zaraz pozaglądam czy mamy ośrodek wybrany bo kasia mi eska pisąła że mam zajrzec

• Mamusia
Ja propozycje akceptuję, ale wpisuje sie na segment 2-osobowy... bo w sumie uznałam że pokój przechodni będzie trochę kłopotliwy... Mateuszowi nie mozna w ogóle chodzić jak śpi 🤢 Netinetko mam nadzieje że się nie gniewasz 🙂

Ślęsin

2. Łajsoka + Pszczoła - pokój 4 os.
3. Radzia - segment dwuosobowy

• Mamusia
my też segment dwuosobowy powiększony.Ale jak będziecie dzwonić do zapytałybyście się czy jest możliwość dostawki.Nie wyobrażam sobie spania z dwójka dzieci na jednym łóżku.
Będę tu dopiero wieczór,więc dzwońcie do mnie w razie pytań.

• Mamusia
Cześć Kobitki 🙂
Napisałam już do Izulki i Netinetki na gg żeby też dały znać co one chcą 🙂 Jeszcze do Karolci, Gabiś i Magdy zaraz skrobnę jakiegoś smska 🙂
Beatko - tam teraz patrzę że 2-os powiększony to chyba tylko tyle że jest łóżko małżeńskie. Ale są też 3 osobowe w tej samej cenie co 2-os. powiększony, czyli 130 zł.

• Mamusia
Czesc dziewczyny
Ciesze sie, ze staneło na tym Slesinie 🙂 My tez poprosimy o rezerwacje segmentu 2-osobowego 🙂
Dziewczyny , a wy macie nanie elektroniczne i łozeczka turystyczne? Bo ja to nie mam ani jednego ani drugiego 🤢 Wiec nie wiem jak Oliwia bedzie spała bo z nami na łozku to masakra nikt sie nie wyspi bede musiała zadzwonic do kolezanki bo ona miała łozeczko moze mi pozyczy jej syn juz duzy o ile sie go nie pozbyła.
U nas dzisiaj otwieraja nowy sklep TKMax beda wieszaki po 500zł po 100zł i po 50zł kto znajdzie wieszak zamienia na ubrania. Ciekawe czy to nie jest czasem ustawione wszystko. O własnie Tomek zadzwonił ze tam był i znalazł wieszak za 50 zł i zamienił na jakies spodnie. To podobno zajebiste ciuchy dobrych firm tylko koncowki kolekcji i ceny smieszne.

• Mamusia
O Karolcia! To już do Ciebie nie będę pisać smska 🙂
a więc:
Ślęsin

2. Łajsoka + Pszczoła - segment 4-osobowy
4. Beata - segment 2-osobowy powiększony lub 3-osobowy - do potwierdzenia!!!
5. Karolcia - segment 2-osobowy

Co do spania to ja z Alą będę spać na jednym łóżku 🙂 zabezpieczę ścianę kocykiem, Ala od ściany, Mamusia z brzegu 😁 a jeżeli byłoby łóżko dwuosobowe to my po bokach a Ala w środku 🙂
My myśleliśmy też o łóżeczku ale nie mamy od kogo pożyczyć, a kupować się nam nie opłaca.. Ale Alunia już tak z nami spała i myślę że na spokojnie damy radę 🙂

A Karolcia - o co chodzi z tymi wieszakami?? I tymi zamianami?? 🤔

• Mamusia
heja 🙂
ja poprosze segment 2-osobowy za 110 zl tak?i wcale sie Radzia nie obraze, bo u nas jest to samo 🙂
Karola my mamy lozeczko turtystyczne, bo czesto wyjezdzamy i moj maz nie umie spac razem a nianie mamy, bo uzywamy w domu, wiec na pewno zabierzemy, zeby jeszcze wyjsc gdziej jak Blabla zasnie, bo ona jak w zegarku 21 i chrapie 😁 jezu ja nawet nie widzialam ile mamy km??? 😮

• Mamusia
Beata potwierdziła że chce 3-os segment 🙂 sms do Gabis i Madzi wysłany - czekam na odpowiedzi. A więc lista wygląda tak:

4. Beata - segment lub 3-osobowy
6. Izulka - segment 2-osobowy
7. Netinetka - segment 2-osobowy

Netinetka - Wy macie zaledwie 200km do ślesina 🙂 to chyba naprawde nie jest źle 🙂

• Mamusia
8. Gabiś - segment 2-osobowy

Przypuszczam że Madzia będzie chciała 3 osobowy więc moim zdaniem można zamawiać!!!! 😁 W razie gdyby była jakaś zmiana u Madzi to zmodyfikujemy!

Kasia - zamówisz?? 🤪

• Mamusia
Hej.
Madzia nie ma jak odpisać bo nie ma nic na koncie. Zadzwoniła do mnie i mam przekazać niedobre wieści.
Kuba zachorował, czekają na USG w połowie kwietnia ma być, bo jest u niego podejrzenie podwójnej śledziony i ma mocne bóle brzucha a w maju może być zabieg, więc Madzia niczego nie obiecuje. Powiedziała że bardzo chce się z wami spotkać. A jak będzie wszystko dobrze to sami znajdą coś w tym mieście na własną rękę. Ale teraz po prostu nie zapisujcie jej.
Jasio jest zdrowy, powoli zaczyna dreptać. Pozdrowienia od Madzi.

• Mamusia
Oj biedny Kubuś 😞 kurcze się namęczy 😞 niewesoło... ja mam w rodzinie siostrzenice i ona ciągle ma jakieś takie problemy to wiem ile to kosztuje nerwów, biegania po lekarzach i wszystkiego.... 😞
Mam nadzieję, że uda się mu wyzdrowieć do tego czasu i w komplecie będą z nami spędzać pierwszy weekend czerwca!!

Dobra - to mamy w takim razie wszystko!

• Mamusia
8. Gabiś - segment 2-osobowy - doba so/nie na 100%, natomiast z pt/so gdzieś na 50%, bo jeszcze nie wiadomo jak Marcinowi wypadnie zmiana w pracy i nie wiedzą czy uda się dojechać jeszcze w piątek. Tak więc w sumie dla nich 2 doby z opcją rezygnacji z tej pierwszej.
(jej - dobrze że ja mam dziś luźniej w pracy bo normalnie bym po uszach dostała za to siedzenie na necie 😜)