Skocz do zawartości

Czy są już tu jakieś Majóweczki 2010? | Forum o ciąży

Anite

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Pszczola24

1700

• Kasiaa

2904

• Radzia80

1909

• lajsoka

2412

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Wczoraj Oliwia zrobiła mi psikusa i załatwiła mi tel. Ja byłam w kuchni ona w pokoju w chodziku latała i nagle cos za cicho sie zrobiło wchodze do pokoju, a tam niunia z moim tel całym zaslinionym normalnie slina z niego kapała i oczywiscie przestał działac podsuszyłam go suszarka chwile działa i zaraz sie wyłacza, apatar cały zaparowany, a mała szczesliwa.
Ale Tomek pojechał do Media Markt i kupił mi Noki była w promocji walentynkowej to wział i powiedział ze to juz na walentynki. A ja sie ciesze fajny prezent 🙂
Madzia wiem co czujesz i widze ze jestes wybredna jak ja nie lubie tłustych rzeczy nawet w szynce znajde żyłke do wyciecia, ale kupuje i jem to co lubie słodycze pochłaniam w ogromnych ilosciach i to zazwyczaj na wieczor i nic sie nie chce odłozyc w tłuszczyk 😠
Pogoda beznadziejna wieje halny, az sie z domu nie chce wychodzic, ale niestety musimy wyjsc z Olinką bo mamy misje do wykonania 🙂

• Mamusia
Hej...
wreszcie doczytałam... cały dzień dzisiaj się gimnastykowałam żeby nadrobić zaległości. Łajsoka mnie zmobilizowała rano, bo aż zapytała na gg co tam u mnie bo już dawno na brzuchu nie byłam, a to wszystko dlatego że w domu kompa nie włączam a w pracy ostatnio zadyma codziennie...
notowałam sobie z boku co mam poodpisywać ale i tak do wszystkich się nie ustosunkuję bo znowu wyjdzie post gigant...
Ja tj Radzia wolałabym się chyba męczyć z niedowagą niż z nadwagą - ale to hcyba dlatego że nigdy chuda nie byłam.. i żeby mieć figurę jaka mi odpowiada musiałam zawsze to sobie wypracować dietami i ćwiczeniami... i teraz też walczę ze zbędnymi kg... 😞 a tabletek nigdy nie brałam i brać raczej nie będę..
Magda - prześlij link do aukcji na której kupiłaś fotelik.. pomimo tego że jest zakońćzona to powinna być jeszcze dostępna do oglądania. na allegro jakoś po 2 miesiącach chyba dopiero przesuwają do archiwum. ja sobie na razie pootwieralam linki ktore wyslalyscie ale ogladac bede dopiero za chwile bo w pracy jak to w pracy - przede wszystkim trzeba sie zajac robota... 😜
Łajsoka - fajnie że już niedlugo idziesz na prawko 🙂 przyda sie na pewno 🙂 ja juz mam ponad 10 lat prawo jazdy nie wyobrazam sobie go nie miec. Zreszta teraz bez auta strasznie sie mecze... wlasnie - musze zadzwonic do mechanika bo lada chwila autko bedzie do odbioru!!! 😁
Zosiu, Amelko, Beatko, Gabisiowy Mężu, Wyso - dużo zdrówka 🙂 mam nadzieję, że nie pominęłam nikogo ale jeżeli tak to też zdrówka życzę 🙂
Ja z kamerkami nie poszaleję, bo też w domu nie mam, ale popatrzę - może chociaż Was będę mogła podglądać 😁
Miałąm Wam pisać jeszcze - ja ostatnio zaczęłam Ali kupować pieluchy Babydream w Rossmanie. Są dużo tańsze i naprawdę się sprawdzają 🙂 tylko na noc zakładamy pampersa 🙂
I gratuluję maluszkom kolejnych zębów!! U nas lada chwila będzie druga jedynka górna 🙂
A my 14go lutego chcemy już Alę odstawić od cyca... na dniach kupuje mleko i będziemy walczyć.. kurcze - boje się.... chce kupic NAN Pro 2 - co myslicie o tym?
No i jeszcze pisałyscie ze dzieci teraz maja siniaki, guzy.. no teraz sie zaczyna - bedzie tego coraz wiecej niestety...

ok - ja na razie koncze i zabieram sie dalej do pracy. ide jakas kawe machnac bo mnie cos muli strasznie 😞

Milego dnia!!

• Mamusia
Cześć Kobitki,

ja chora jestem,od rana boli mnie gardło,głowa,katar męczy,nie mam sil,Marcin zajmuje się Oliwią,teraz ją usypia,dziadostwo.

A dziś wysłałam smsa z Orange na "srody z Orange",wtedy bilet do kina na 2 osoby kosztuje jak na jedną i jutro idziemy na "jak się pozbyc celulitu",jest super - widziałam reklamę przed "Och Karol2".Obym się troszke podkurowała,bo żadnej przyjemności z tego nie będzie.

No,to na razie tyle.Wpadnę jeszcze.buziaczki. 😘

• Mamusia
Hej 🙂
Wszystkim Solenizantom spóźnione życzenia 😘 😘 😘

Chorowitkom zdrówka 😘

Radzia już odliczam dni do 26 🤪

Dzisiaj dzwoniłam do państwowego żłobka, żeby od września zapisać Emilke... i wiecie co usłyszałam? ! że na wrzesien tego roku zapisy są zbierane od dwóch lat 😁 że iałam o tym myśleć jak się dowiedziałam, że jestem w ciąży ! 🤪 😁 rozbawiło mnie to strasznie, oczywiście złość i załamka też przeszły przeze mnie... zapisałam się ! jestem 183 na liście, a nabór jest we wrześniu i przyjmą pierwszych 30 dzieci z listy 😁 ok dzwonie do prywatnego żłobka, gdzie musiałabym bulić 830zł za miesięczny pobyt... i co się dowiaduję?! że mogą mnie wpisać na listę rezerwowych 🤪 😁 P O R A Ż K A !
Do końca czerwca mam nianie, lipiec sierpien teściowa, bo pracuje w szkole wiec ma wolne, a od wrzesnia... hmmm nie wiem. Aaaa i do przedszkola muszę się wybrać, żeby od przyszłego września Emilka poszła już do przedszkola

• Mamusia
Hej
Dziekujemy za życzenia bardzo,bardzo mocno wszystkim dzieciaczkom i ciociulkom 😘
Ja też mam nowy telefon hahaha Nokie X3 . No to się zmówiłyśmy 😉
Ja nadal chora ... 😞 już mnie cholera bierze na to choróbsko .
Kamerki nie podłaczyłam jeszcze bo dziś znów światła nie było więc nie włączałam kompa.
Kasiu ja słyszałam w DTVN o tych zapisach do przedszkoli ,podobno jest oblężenie na przedszkola.
Wyska jak ząb?
Gabiś a mąż jak się czuje? był u lekarza? No i Ty się kuruj 😉

• Mamusia
Ja to szczerze to lutego mam dość , same imprezki 😮
wczorej Jasio konczył 9mc, mąż miał urodziny no i za tydzień walentynki , same prezenty i same wydatki haha 😁 🙃
Nie mam pomysłu , może jakaś sexi koszulka jak dziecko pójdzie spać ,sądzę że z tego męzowie będą najbardziej zadowoleni 😁 😁 😁

• Mamusia
Dobry wieczór 🙂
A Olinka przegapiłam na kamerce 😞
Pszczółka mam nadzieję że przestawianie Ali na butelkę pójdzie Wam szybko i gładko a co do Nan Pro 2 to dziewczyny muszą się wypowiedzieć bo ja nie mam zielonego pojęcia 🤨
Gabiś zdrowiej szybko 😉 Ja widziałam ostatnio zwiastun w telewizji i też bym chciała ten film obejrzeć 😉
Kasia normalnie szok z tymi zapisami do żłobka 😲 😮 zastanawiam się teraz ile wcześniej trzeba u mnie zapisywać 🥴 czekam do czwartku bo wtedy u Henryka w pracy wyjaśni się sprawa ze zmianami i jak już będziemy wszystko wiedzieć to zamierzam się wybrać do żlobka popytać. Teraz to mam stracha że też trzeba będzie długo czekać na miejsce 🥴
Zosi gratulujemy ząbka 😉 a co do prezentu na walentynki to nie mam zielonego pojęcia 🤢
Tak, ja to myślę że faceci najbardziej by byli zadowoleni jakby piżam i sexi koszulek wogóle nie było 😁 😁 😁
Sączę właśnie Guinnessa i już mi w nogi przeszło 🙃 😁
U nas Martynka się pochorowała i mam nadzieję że Maja się nie zarazi 🥴
Zmykam za chwilę spać bo Maja ostatnio znowu się budzi po 5 🤢 Ja chodzę jak neptyk 🤢
Dobranoc wszystkim 😘

• Mamusia
Hej 🙂
Kasia masakra ztymi miejscami w przedszkolach 😮 😮ja już chyba Oliwiera zapisze bo jak za rok skończę studia to Oliego chcemy gdzieś dać żebym mogła do pracy pójść 😲
hmm prezent walentynkowy, ja dam mężulowi..siebie ☺️ 🤪 mam zaplanowany wieczór, o ile Olinek pójdzie ładnie spać i nie popsuje nic 😁 ogólnie to jakoś tak się nie wczuwamy z prezentami, zawsze jakiś spontan 😉 w sobotę z moją siostrą, jej chłopakiem, z bratem i jego dziewczyną jedziemy do kina na Och Karol 😜
dziewczyny polecam dać dziecku telefon, Oli zaślinił mojego samsunga i prosze mąż kupił mi xperie 😁wiec chcecie cos nowego? dziecko i ślina+telefon mamy= współczucie taty i nowy tel 😁