Skocz do zawartości

Czy są Bydgoszczanki? | Forum o ciąży

MoniaC82

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Jasia napisał(a):
Haha to nam przypadło w ten sam dzień 🙂 My dzisiaj tylko pneumokoki a pewnie za jakieś 6 tyg. MMR. 🤢

jestem przerazona co bedzie sie z nim dzialo jak zobaczy strzykawe 🥴
ja dzis jade na ta ospe i rozyczke itd. 🥴

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Andzia obawiam się dokładnie tego samego co Ty 🥴 ale musimy myśleć, że będzie dobrze i nasze Dzieciaczki dadzą radę 🙂 Czyli TY dzisiaj MMR szczepisz (odra, różyczka, świnka)?
Głowa do góry - musi być dobrze 😉
Mini zazdroszczę troszkę tego wychodzenia z domku. Ja murem siedzę 🤢 No tylko fakt faktem, że Mój Mąż to nawet w weekendy pracuje a jak nie zawodowo to w ogródku naszym... No cóż coś za coś 🙂

• Mamusia
Jasia napisał(a):
Andzia obawiam się dokładnie tego samego co Ty 🥴 ale musimy myśleć, że będzie dobrze i nasze Dzieciaczki dadzą radę 🙂 Czyli TY dzisiaj MMR szczepisz (odra, różyczka, świnka)?
Głowa do góry - musi być dobrze 😉
Mini zazdroszczę troszkę tego wychodzenia z domku. Ja murem siedzę 🤢 No tylko fakt faktem, że Mój Mąż to nawet w weekendy pracuje a jak nie zawodowo to w ogródku naszym... No cóż coś za coś 🙂

tak ja mam dzis szczepienie MMR 🥴
na ta 6 w 1 zareagowal dobrze 2 godziny przespal po zastrzyku 🙂 tylko tak strasznie plakal a to tylko jedno wkucie 🥴 a co by bylo jakbym wziela ta z NFZ a tam 3 wkucia 😮az nie chce myslec co by sie dzialo 🥴
ja to juz duza a panicznie boje sie igiel ☺️ i wkuwania ☺️

• Mamusia
Shelby napisał(a):
nie dość, że musisz za nim biegać i mieć oczy dookoła głowy, to jeszcze jest tak gorąco! trzymaj się mocno! 🙂

ja to dopiero w kosc dostane jak te upaly beda a jak z duzym brzuchem 🥴 🤢 to dopiero bedzie jazda 😁

• Mamusia
Shelby napisał(a):
ten największy brzuch przypadnie Ci na chłodniejsze miesiące (wrzesień, październik, listopad), więc nie będzie tak źle

Listopada to ja nie licze bo mam termin na 3 wiec to sam poczatek 🙂
jestem ciekawa jak bedzie wygladal moj brzuszek w tej ciazy bo w poprzedniej juz spory mialam w 5 miesiacu wiec obawiam sie ze na lipiec,sierpien tez moze byc juz spory 🙂

• Mamusia
Dziękujemy za troskę! 😘
Maksiu gratuluję zębolka! Teraz już się "posypią" jak grzyby po deszczu 😜
Andzia z tym samopoczuciem u Ciebie jest identycznie u mnie - z jednym małym wyjątkiem, że ja w ciąży nie jestem 😁 Nic mnie się kompletnie nie chce. W domku mam zaległości, staram się zrobić tylko najpilniejsze rzeczy i później i tak jestem mega zmęczona 🥴
Szczepienia u nas jednak nie było, gdyż okazało się, iż szczepionka na pneumokoki może być podana dokładnie za rok od ostatniego podania, które to u nas było w sierpniu. No cóż taka t jest "darmowa" (pożal się Boże) służba zdrowia 🙂