Aga-ja dostalam antybiotyk o nazwie DUOMOX
Aska-jak ty bys nie napisala zyczen dla Maksia to ja bym zapomniala ach co za mnie za ciotka forumowa!
Tak wiec MAKSIU z okazji roczku:
Dzisiaj kończysz 1 Roczek.
To w dorosłość pierwszy kroczek.
Żebyś zdrowo się chował,
Rodziców zawsze słuchał,
Radośnie się bawił,
Nowych rzeczy szybko uczył,
Świat wokół Ciebie poznawał,
I często się uśmiechał.
By twe dzieciństwo było piękne i radosne
Jak rozkwitające kwiaty na wiosnę.
Tego właśnie ci życzymy,
I składamy w Twe urodziny.
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/443/kartka4.jpg/][IMG]http://img443.imageshack.us/img443/665/kartka4.jpg[/IMG][/URL]
Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
Bry,
a mnie dzisiaj znowu głowa boli. Hmm... boli to zbyt mało powiedziane. Wypiłam kawę, łyknęłam nawet tabletkę no i poprawa była na 2,5 h. Matko nie wiem co się ze mną dzieje - chyba to starość 😁 Dlatego nie robię dzisiaj obiadu - gulasz mam od wczoraj - tylko ogarniam domek i się położę 😜 Lenka ma katar i cieknie Jej z nochala jak z kranu 🤢 Alanek powodzenia na wizycie 😆 Maksio super, że jesteś już rocznym Dzieciaczkiem. Imprezka udana to najważniejsze. Zośka a kładliście określone przedmioty, które mogłyby wskazywać na życiową drogę Maksa? 😉 Co wybrał?
Aska-wywolalam Twojego posta myslami hehe
zdrowka dla Lenki 😘😘 a co do Twojego bolu glowy moze przez ta pogode i cisnienie 🥴 mnie tez jak zacznie bolec glowa to nic nie pomaga ale ja to mam bole migrenowe niestety 😞
Wybaczam 🙂 u mnie tez dzis na obiad gulasz 🤪😁 ja sie dzis zabralam za lekkie ogarniecie domu bo wygladalo jak po jakies wichurze hehe
a noc byla dzis jakas do d..y (sory za slownictwo) maly byl jakis niespokojny przez to ja cala noc nie przespalam wygladam dzis jak zombi!chcialam sie polozyc spac ale nie moge zasnac bo jestem za bardzo zmeczona a maly obok smacznie spi 🙂
Mam nadzieję, że to od pogody. Mierzyłam ciśnienie i jak zawsze 86/63 - także nic nowego. Natomiast ból nie do zniesienia.
Andzia a jak po tym duomoxie? Wszystko wraca do normy? Ja kiedyś ten antybiotyk też brałam chyba na gardło 😜
Aska-po tym antybiotyku lepiej przestalo ze mnie leciec jak z kranu no i brzuch mnie juz nie boli!i po malu wszystko wraca do normy polozna tez widziala poprawe 🙂 miejmy nadzieje ze to co sie zostalo przy lyzeczkowaniu wylecialo i bedzie tam wszystko ok!
Pewnie, że będzie ok. Gdyby takl nie było to moim zdaniem miałabyś już wysoką gorączkę i musiałabyś pojechać do szpitala. A skoro jest lepiej to znaczy, że anty zadziałał. 🙂
Pewnie, że będzie ok. Gdyby takl nie było to moim zdaniem miałabyś już wysoką gorączkę i musiałabyś pojechać do szpitala. A skoro jest lepiej to znaczy, że anty zadziałał. 🙂
No tak masz racje 🙂 ja w sumie tez dzis jakas jestem przybita moze to od tej nocy nieprzespanej ale moze tez od tej pogody jak ja nie lubie jesieni mam wtedy depresje i wogole nic mi sie nie chce a tu niedlugo grudzien i swieta!
Ja podobnie. Kocham lato i już! 😜 Z tym, że święta uwielbiam. Przygotowania, krzątanina, zapach pierników, choinka... Cudowny czas już nie mogę się doczekać 😁 Apropo co kupujecie dzieciaczkom i mężom? Ja nie mam kompletnie pomysłu na ten moment 😁
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
Andziucha
Aska-jak ty bys nie napisala zyczen dla Maksia to ja bym zapomniala ach co za mnie za ciotka forumowa!
Tak wiec MAKSIU z okazji roczku:
Dzisiaj kończysz 1 Roczek.
To w dorosłość pierwszy kroczek.
Żebyś zdrowo się chował,
Rodziców zawsze słuchał,
Radośnie się bawił,
Nowych rzeczy szybko uczył,
Świat wokół Ciebie poznawał,
I często się uśmiechał.
By twe dzieciństwo było piękne i radosne
Jak rozkwitające kwiaty na wiosnę.
Tego właśnie ci życzymy,
I składamy w Twe urodziny.
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/443/kartka4.jpg/][IMG]http://img443.imageshack.us/img443/665/kartka4.jpg[/IMG][/URL]
Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
Shelby
buziaczki :*
impreza się udała !
świeczka dmuchnięta, torcik smaczny 🙂
Andziucha
super ze Maksiowi udaly sie urodzinki 🙂
a my dzis na wizyte do pediatry!
co za pogoda az sie z domu nie chce wyjsc:/
Jasia
a mnie dzisiaj znowu głowa boli. Hmm... boli to zbyt mało powiedziane. Wypiłam kawę, łyknęłam nawet tabletkę no i poprawa była na 2,5 h. Matko nie wiem co się ze mną dzieje - chyba to starość 😁 Dlatego nie robię dzisiaj obiadu - gulasz mam od wczoraj - tylko ogarniam domek i się położę 😜
Lenka ma katar i cieknie Jej z nochala jak z kranu 🤢
Alanek powodzenia na wizycie 😆
Maksio super, że jesteś już rocznym Dzieciaczkiem. Imprezka udana to najważniejsze. Zośka a kładliście określone przedmioty, które mogłyby wskazywać na życiową drogę Maksa? 😉 Co wybrał?
Andziucha
a ty nic nie chcesz napisac?
Jasia
Andziucha
zdrowka dla Lenki 😘 😘
a co do Twojego bolu glowy moze przez ta pogode i cisnienie 🥴
mnie tez jak zacznie bolec glowa to nic nie pomaga ale ja to mam bole migrenowe niestety 😞
Andziucha
u mnie tez dzis na obiad gulasz 🤪 😁 ja sie dzis zabralam za lekkie ogarniecie domu bo wygladalo jak po jakies wichurze hehe
a noc byla dzis jakas do d..y (sory za slownictwo) maly byl jakis niespokojny przez to ja cala noc nie przespalam wygladam dzis jak zombi!chcialam sie polozyc spac ale nie moge zasnac bo jestem za bardzo zmeczona a maly obok smacznie spi 🙂
Jasia
Andzia a jak po tym duomoxie? Wszystko wraca do normy? Ja kiedyś ten antybiotyk też brałam chyba na gardło 😜
Andziucha
Jasia
Andziucha
No tak masz racje 🙂
ja w sumie tez dzis jakas jestem przybita moze to od tej nocy nieprzespanej ale moze tez od tej pogody jak ja nie lubie jesieni mam wtedy depresje i wogole nic mi sie nie chce a tu niedlugo grudzien i swieta!
Jasia
Z tym, że święta uwielbiam. Przygotowania, krzątanina, zapach pierników, choinka... Cudowny czas już nie mogę się doczekać 😁 Apropo co kupujecie dzieciaczkom i mężom? Ja nie mam kompletnie pomysłu na ten moment 😁