Skocz do zawartości

Witam wałbrzyskie mamusie! | Forum o ciąży

Sathi

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Independent_19 przykro mi. 😞 Ale powiem Ci ja też dostaję od kilku osób i dzięki temu... Witek jest dość różnorodnie ubrany. Tzn. po jednych dzieciaczkach miał ciuszki "poważne" jak dla małego faceta, a po innych kolorowe, typowo dziecięce - także dzięki temu mogłam go ubierać w zależności od swego nastroju i ochoty, albo jak typowego dzidziusia, albo małego chłopczyka. 😉 Choć minus taki dostawania ciuszków po znajomych, rodzinie, że mimo wszystko każdy z nich ukradkiem patrzy czy małemu je zakładamy... nawet jakbyśmy nie chcieli ich mu założyć. 🥴 No ale trudno, tak chyba musi być - sama postanowiłam, że nie będę tak robić... a jednak też "zerkam"... 😉

• Odpowiedzi 245
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja tez bylam wczoraj w auchan i rowniez nic nie dzwigalam nawet wozkiem nie jezdzilam. pojechalysmy z mama i corcia po wypatrzone produkty. mama zapakowala je do wozka i do kasy. dziewczyny ledwo dojechalam do domu. brzych mnie od wczoraj boli pomimo lezenia. niestety nawet takie wyprawy juz nie dla mnie. pozdrawiam w te gorace i burzowe dni

Dojechały kopytka i z moim narzeczonym obżarliśmy sie strasznie, aż mnie pępek bolał tak mi się po obiedzie brzuch powiększył 🙃 No i zostałam pochwalona, chyba wyrośnie ze mnie jeszcze gospodyni domowa 😁

To masz Skarb, mój N. też jest bardzo kochany i zrobi dla mnie obiad, kolacje , śniadanie. A już mi obiecał że jak będziemy mieszkali razem to będzie dla mnie różne różności robił 🙃

• Mamusia
A i tak chyba nie ma to jak wspólne pichcenie w kuchni! 😆 I nawet nie chodzi o podział obowiązków i że szybciej idzie, ale w ogóle jest wesoło i później potrawy lepiej smakują. 😎 My często gotujemy w trójkę - tzn. mały do leżaczka i do kuchni - siedzi, bawi się i nam się przygląda. Mu go zagadujemy i pichcimy swoje. 🙂 Jest wesoło, a potem pysznie. 😜

• Mamusia
Independent_19 napisał(a):
Miałam się Ciebie pytać, jeśli można wiedzieć to ile byłaś z tatą Witka zanim zaszłaś w ciążę? Bo z suwaczka widzę ze tyle ile ja około czyli z 3 miesiące

Hm... w zasadzie to tak. ☺️ Niecałe trzy miesiące byliśmy parą, jak zaszłam w ciążę, a jeszcze wcześniej znaliśmy się raptem jakieś dwa, trzy miesiące. 🙃 Miłość szalona i spontaniczna... 😁

Nio widzisz coś Nas łączy 😉 Moja miłość też była (jest chyba jeszcze:woohoo 🙂 szalona i spontaniczna to w sumie mój partner stwierdził że jestem kobietą jego życia z któa chciałby mieć dziecko , ja zawsze chciałam mieć taką małą istotkę i wiedziałam od początku że to na niego czekałam 19 lat więc się zdecydowaliśmy. I wcale nie żałuję, teraz tymbardziej umocniłam się w przekonaniu że im szybciej tym lepiej i że to wcale nie przekreśla związku tylko umacnia go 🙂

• Mamusia
Independent_19 coś chyba w tym jest... Sama nie wiem. Powiem Ci, ze u nas to było tak, że niby ledwo się poznaliśmy... a obojgu nam zdawało się, że znamy się od lat! 🤪Niby strasznie się różnimy - a całkiem świetnie dogadujemy! 😁 I w pewien sposób pomimo tych różnic - jesteśmy podobni. 🙃 Poza tym naszemu związkowi towarzyszy tyle dziwnych zbiegów wydarzeń, okoliczności... etc. Czasem mam wrażenie, że aż za mocno uwydatnia się tu, hm, przeznaczenie? 😉

No a ja już dzień po koncercie! Ale było zaje*****e, że tak powiem! Ponad 80 tys. luda! 🤪 Stałam po środku całkiem blisko sceny, w każdym razie jak się odwróciłam do tyłu to nie widziałam końca tłumu! 😁 Ale się wybawiłam! 😎 Muzyka przednia!