Skocz do zawartości

Warszawa | Forum o ciąży

klapoucha

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
ilka napisał(a):
Mi też Madalińskiego bardzo się spodobał, jak tam byłam, bo każdy mi go poleca ale ja mam tam kawał drogi:/ Zobaczę na jakim etapie będzie poród jak będę jechać i wtedy ocenimy na jaką odległość mozemy sobie pozwolić 😉

ja mam ze 7 minut do tego szpitala, wiec bede na siłę się dobijała tam 😁

• Odpowiedzi 259
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Cześć dziewczyny... ja z zupełnie innej beczki... Czy możecie polecić jakieś atrakcyjne zajęcia ruchowe dla kobiet w ciąży, w miarę rozsądnej cenie w Warszawie? przyznam, że interesują mnie zajęcia w centrum lub na pradze, żeby nie jeździć na drugi koniec miasta 🙂

• Mamusia
inirtam napisał(a):
Cześć dziewczyny... ja z zupełnie innej beczki... Czy możecie polecić jakieś atrakcyjne zajęcia ruchowe dla kobiet w ciąży, w miarę rozsądnej cenie w Warszawie? przyznam, że interesują mnie zajęcia w centrum lub na pradze, żeby nie jeździć na drugi koniec miasta 🙂

Przyznam się szczerze, że tak sobie planowałam gdzieś pochodzic, ale że dośc długo pracowałam, nie mialam czasu na takie ekscesy 😁 a teraz nie za bardzo ruchliwa się robię, tak więc ja niestety nie pomogę

• Mamusia
inirtam napisał(a):

ja polecam Ci ten klub, jest miło, niedrogo i kameralnie http://mamoiselle.pl/
Ja chodziłam na Bielanach, ale jest też chyba na powiślu i na woli

• 5 miesiące później...
  • Mamusia
hejka, witam wszystkie koleżanki z Warszawy i dołączając do wątku... też chciałam się zapisać na jakieś ćwiczenia, ale moja gin powiedziała żebym przynajmniej chwilowo sobie odpuściła, ale wiem bo szukałam, że jest trochę miejsc w Wawie gdzie kobiety w ciąży mogą bezpiecznie poćwiczyć.

• 2 tygodnie później...
  • Mamusia
Akademia Wspierania Rodzicielstwa w Szpitalu im. Św. Rodziny, ul. Madalińskiego 25 w Warszawie, zaprasza na BEZPŁATNE WARSZTATY \" Prawidłowy rozwój dziecka w pierwszym roku życia z punktu widzenia integracji sensorycznej\" w najbliższą sobotę 06.10.2012 w godzinach 10.00 - 13.00.
Na spotkanie zapraszamy rodziców dzieci do 6. miesiąca życia oraz dla rodziców spodziewających się dziecka.
Szczegółowe informacje:www.szpitalmadalinskiego.pl
SERDECZNIE POLECAM 😆

• 2 lata później...
  • Mamusia
Hejka dziewczyny.
Od niedawna mieszkam w Warszawie w wesołej konkretnie i szukam jakiegoś lekarza ginekologa bo jestem w ciąży. Czybmoglybyscie mi kogoś polecić? Chciałabym prywatnie. Słyszałam coś o salmanie salti i Janie jezuicie, co o tym sądzicie? Pomóżcie prosze

• 8 miesiące później...