Skocz do zawartości

MAMUSIE LISTOPADOWE...O WSZYSTKIM... | Forum o ciąży

1989gwiazdeczka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
No to Elmirka czekamy na fotke.Mi też brzusio rośnie w dzień jest inny a na wieczor-pewnie od zmeczenia robi sie taki fajniutki okraglutki i pod kazdym ciuchem juz widac moje okraglosci.W spodnie sprzed -juz sie nie wciskam w tylko wchodza jeszcze ale zapiac sie nie ma mowy wiec smigam w leginsach bo najwygodniej.Troche juz mi lepiej ale to jeszcze nie to-chociaz w porownaniu z tym co bylo to nie mam co narzekac

• Odpowiedzi 5,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
amme napisał(a):
cześć dziewczyny!
no faktycznie to i owo rośnie, a mam pytanie odośnie cycuchów - nie swędzą Was? bo mnie czasami to aż ręce świeżbią żeby podrapać 😜

Ja to mam czasami ochote az rozdrapac ale w drapaniu wyrecza mnie moja druga polowa 🙂 i robi to z dzika przyjemnoscia 😁

• Mamusia
anula4ever napisał(a):
A jak u was ze spaniem przesypaicie cala noc?w dzien tez chodzicie senne?bo ja to w dzien z jedna drzemke 30 min walne i chodze ale w nocy to sie czesto budze w tym raz na siusiu

Ja chodze senna 🥴
ale u mnie nie ma mowy o drzemce bo jak dziecko spi to wykorzystuje to na robienie obiadu badz sparzatam 🥴

• Mamusia
amme napisał(a):
Andziucha a jak minął Ci rok z pociechą? ciężko było?
ja nawet nie wiem czego się spodziewać 🤔

Rok minal bardzo szybko ten czas tak szybko leci 🥴
czasem bylo ciezko ale na szczescie nie doswiadczylam czegos takiego jak kolka,nocne plakanie 🙂 to bylo dziecko aniol bo teraz to czysty diabelek broi za dwoch 🤪 😁