Skocz do zawartości

MAMUSIE LISTOPADOWE...O WSZYSTKIM... | Forum o ciąży

1989gwiazdeczka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
amme napisał(a):
no ja też widziałam takie za 150zł a za te wczoraj zapłaciłam 57zł i myślę że to bardzo mało
andziucha a jakie buty nosilaś w ciąży? ja prawie cały czas na obcasach i teraz już mnie zaczynają wkurzać, a jeszcze z miesiąc temu sobie kupiłam na koturnie takim ogromniastym-nie wiem co mi strzeliło do głowy z tymi butami 🤔

ja staralam sie nosic na plasko np.adiday jakies baleriny ale obcasy u mnie odpadaja bo strasznie bola mnie nogi 🥴 obcasy zostawie na pozniej na tak po ciazy 🙂

• Odpowiedzi 5,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
amme napisał(a):
kurczę ja nigdy balerin nie nosilam bo wydawalo mi sie że za niska jestem ale chyba najwyższy czas zakupić jakieś bo obciążenie sie zwiększa 😜

tak obciazenie bedzie i to spore a wygodniej zawsze na plasko 🙂
ja mam 176 cm wiec nawet i lepiej dla mnie nosic na plaskim bo na obcasie wydaje sie taka wielka hehe

• Mamusia
Ja tak właśnie zaczelam przegladac allegro co tam ciekawego dla kobiet ciezarnych jest z ciuchow bo na 2 leginsach i spodniach calej ciazy nie mam zamiaru przechodzic.Jesli chodzi o gore to bluzek tunik od groma zawsze sie smialam ze takie motyle bluzki przydadza sie jak w ciaze zajde i teraz jak znalazl ale przeciez ciaza bedzie latem i trzeba zaoparzyc sie w kiecki letnie.A w sierpniu mamy wesele u mojego meza w rodzinie-az strach pomyslec w co ja mam sie wsadzic w worek po ziemniakach chyba z takim brzuchem.pojdziemy na slub do kosciola i na kilka godzin do lokalu bo calej nocy to watpie ze dam rade wytrzymac to bedzie 6 misiac to brzuchol calkiem calkiem

• Mamusia
Dzień dobry 🙂moja połówka już wybrała imię dla chłopaka Aleks 🙃 mi bardzo podoba się Antoś tak ma na imię nasz dzidziuś który czuwa nad nami... Więc tak jak przeczuwam będzie Aleks no chyba że będzie dziewczynka to będziemy mysleć. Filip i Tymon bardzo ładnie
😆

• Mamusia
My też myslelismy o Filipku a dla dziewczynki to jeszcze nie wiem, ale cos od początku podpowiada mi, że będzie dziewczynka 🙂 a na razie mówimy "Bąbelek" 🙂 a co do spodni ciązowych, to ostatnio widziałam w H&Mie za 60zł z czarnego jeansu albo czarnego materiału, ale na lato to beznadzieja w czarnym chodzić i odstąpiłam od zakupu 🙂

• Mamusia
Czesc Dziewczynki!!! 🙂 Dzisiaj byl moj pierwszy dzien w pracy po 2 tyg urlopu. Padam na pyszczek. Nasze typy na imiona dzieciece to jak narazie Amelia i Jakub ale nie twierdze ze moze nam sie jeszcze odmienic 🙂 . W pracy dziewczyny od razu zauwazyly moj powiekszony brzuszek 🙂 . Wszysko byloby ok gdybym tylko tak szybko sie nie meczyla ( niestety moja praca do sieddzacych sie nie zalicza) 😞 Tak wiec wrocilam do domu i teraz umieram 😞 A co bedzie za pare miesiecy? Co do ciuchow ciazowych to ja jak narazie przymierzam sie do zakupu bielizny bo robi sie przyciasnawa 😁 no i nie przecze spodnie tez by sie przydaly bo niedlugo to juz do rzadnych nie wejde 😉 zreszta same wiecie jak to jest.

• Mamusia
cześć cześć! 🙂
Anula nie denerwuj się bo nie wolno, zresztą na pewno wszystko będzie w porządku.
czekam na newsy po wizycie. 🙂

ja właśnie się podniosłam z wyra. wstawilam pranie, umyłam łepek i musze się trochę ogarnąć bo w południe mam szkolenie więc trzeba będzie sie ludziom pokazać. 😜 a ja ostatnio tylko do sklepu wychodzę a tak prawie caly dzień gniję w domu i tylko 4 litery tyją 🙃

• Mamusia
Wiem ze nie wolno sie denerwowac az tak sie nie trzese ale w glowie mam lawine mysli-stracha to ja bede miala przed drzwiami ale ciesze sie ze moj lekarz jest ludzki i raz dwa zrobi co ma zrobic a pozniej bedzie ze mna gadal bo wie jak ja sie zawsze przejmuje-ale kazda mama chyba sie przejmuje przed wizyta czy z jej malenstwem jest wszystko ok.

• Mamusia
A co do gnicia w wyrku to ja mam to samo pogoda poprawia sie u mnie wczoraj bylo cieplo ale gdzies tam wialo dzis juz o niebo lepiej a ja mam lenia i kisne w wyrku.Przed ciaza to z moim charakterem juz bym w ogrodzie szalala z grabkami a teraz szczerze mi sie nie chce.Pokisne jeszcze troszke pozniej sie ogarne wyszykuje i do lekarza bo tylko o tym mysle i nie moge sie na niczym innym skupic

• Mamusia
Kochana ja nie jestem przeziębiona i też mi się nie chce 😉 Anula będzie dobrze a nerwy są zrozumiałe ja ostatnio tak się przed wizytą denerwowałam że aż biegunki dostałam,to jest silniejsze od nas. Trzymam kciuki 🙂i czekamy na wiadomości 🙂

• Mamusia
u mnie na patelni kurczak z ryżem i warzywami też szybkie danie 😜
dziewczyny, musiałam dzis na szkolenie iść i nawet nie wiedziałam, że taka fajna pogoda nam się zrobiła, aż mi się japka sama śmiała jak wyszłam.
dobrze że musiałam bo tak kisiłabym się w mieszkaniu
słyszę, że tu u niektórych prasowanie się szykuje... to może ja podrzucę też swoje 😁 😜