Skocz do zawartości

MAMUSIE LISTOPADOWE...O WSZYSTKIM... | Forum o ciąży

1989gwiazdeczka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
amme napisał(a):
ale masz fajnie u mnie na tym 2d widać ale nie tak ładnie. 🙂
kurczę zapytam czy nie może mi ladniejszego usg zrobić 😜

wiem bo przy synku mialam tylko to 2D nie bylo szalu ale dobre i to bylo 🙂
a teraz jak jest szansa na lepsze to warto skorzystac naprawde widoki super 🙂 jak wlaczyl to 3D to jak patrzylam na ten monitor to plakac mi sie chcialo ze szczecia takie efekty sa 🙂

• Mamusia
Kasia nie wiem jak dlugo jeszcze. Kolejną wizytę u gina mam 22.5 więc jak narazie czeka mnie jeszcze miesiąc brania. Smak jest do bani,ale czego się nie robi dla Maleństwa. Też mi się na samą myśl o niej zbiera na wymioty.
Amme mój mąż nie lubi słonecznika. Wogóle go nie jada. Ja za to jem,ale jedynie łuskany, więc problemu z łupinkami nie ma. współczuję Tobie sama bym rozniosła za takie coś.
Byłam na spacerku. Pogoda przepiękna 😁

• Mamusia
Widze ze troszke popisalyscie.Ja mimo ladnej pogody siedze w domu przy otwartym oknie i balkonie-tak ladnie mi slonko zaglada i wkuwalam na ten nieszczesny egzamin w sobote.Poszlam na poczatku na hustawke do ogrodu ale wszystko mnie rozpraszalo-z natury jestem pedziwiatr i juz bym grabila kopala sadzila siala itd a musialam sie skupic na wkuwaniu wiec wrocilam do domku walnelam sie na wyrku i wkuwalam i calkiem mi to poszlo teraz przerwa obiadzik mala sjesta i znow do ksiazek.Maz bedzie konczyl ukladac plytki na schodach to pewnie ciezko bedzie mi sie skupic ale jakos musze a i remont trzeba skonczyc do listopada 😉 zostanie nam nieszczesna lazienka ale powoli i chyba wykonczymy nasze metraze 😉

• Mamusia
amme napisał(a):
anula ale masz dobrze że już kończysz remont, my od czerwca dopiero zaczynamy 🤔
na razie nie wyobrażam sobie jak to będzie i ile czasu zajmie 😜

Tylko ze remont u nas trwa od września 😉))) generalka-w prawdzie juz mieszkamy ale łazienka w proszku w pokojach brakuje listew panelowych sciana na schodach ma byc w kamieniu ktorego jeszcze nie zakupilismy 😉)) i tak sie ciagnie.najwazniejsze ze pokoik dzidziusia juz skonczony mebelki mamy zamiar dopiero w sierpniu kupic wiec do listopada chyba skonczymy 😉

• Mamusia
ja to już chcialabym jak najszybciej sie wprowadzić a dopóki kuchni nie zrobimy to nici z tego. wejść do mieszkania możemy od czerwca i wtedy dopiero zabudowe do kuchni będziemy zamawiać, na razie nawet nie wiem ile będzie trzeba na to czekać, w miedzyczasie jakieś malowanie i podłogi się położy
kurczę ta kuchnia najgorsza... 🤔

• Mamusia
To fakt kuchnia troche kasy chlonie tak jak i wszystko najmniejszy wydatek i najszybsza robota to malowanie i panele raz dwa i juz czysto a z reszta czlowiek sie papra a cekolowania nienawidze cala zime maz walczyl z cekolem ten pyl kurz wszedzie ale juz zostaly malo kurzace prace.A ja dzis to kaca chyba mam wywalilam juz 1,5 litra wody i dalej mi sie chce jak nigdy

• Mamusia
😁 nie jesteś sama, chyba niska wilgotnośc jest, u mnie w mieszkaniu na pewno, tez cały dzień popijam niegazowaną 🙂
ja już szukam sobie pomocników do mycia okien i sprzątania np jak już skończymy bo nie wiem czy mnie będzie wolno
dziś z odkurzaczem walczylam po tym sloneczniku i chyba przesadziłam bo potem miałam takie kłujące pobolewanie w boku

• Mamusia
Ja po tamtej nieudanej ciazy chodzilam i gderalam do meza ze jak mamy sie po nowym roku starac znow o dzidziusia to ma zageszczac obroty to ja pomaluje (uwielbiam malowac sciany)posprzatam i jakos bedzie z reszta nie wyobrazam sobie ze w lato z pokaznym brzusiem byl sprzatala itd.wiec wspolczuje ale pomocnicy zawsze sie znajda a kobiecie w ciazy sie nie odmawia przeciez 😉))))) przed ciaza woda niegazowana dla mnie a fuj ble a teraz az cisnienie mam na nia a z lodem to juz wogole mam na nia cisnienie

• Mamusia
My mieliśmy w maju jechac do Olsztyna na komunie córki mojej siostry ciotecznej, ale jak na złość ja mam wtedy egzamin z okropnym facetem i nie pojedziemy ;( a wolę podejść do tego egzaminu i nie ryzykować poprawką we wrześniu i podróżą z brzusiem do Olsztyna.A co do pomocy rodzeństwa to masz rację-mają okazję się odwdzięczyć