Skocz do zawartości

MAMUSIE LISTOPADOWE...O WSZYSTKIM... | Forum o ciąży

1989gwiazdeczka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Gosiaczek-wiem co masz na glowie bo my we wrzesniu sprzedalismy mieszkanie w miescie splacilismy kredyt a zysk wsadzilismy w remont gory domku u moich rodzicow w miasteczku oddalonym od duzrgo miasta o 19km wiec codziennie mamy swieze powietrze spokoj a jak trzeba i sie chce do miasta to rzut beretem.Maz sobie dojezdza do pracy i wcale nie narzeka bo leci do domu jak oparzony.Remont trwal cala zime i pochlonal ful kasy lazienke mamy w calosci zrobiona z wanna kibelkiem i cala reszta bez plytek bo to spory koszt wiec zdecydowalismy ze zostawiamy ja w regipsach a plytki na wiosne a dzidzi to wanienka wystarczy i plytki nie potrzebne a chcemy juz zrobic tak jak wymarzylismy a marzenia dosc kosztowne-miala byc lazienka a stary samochod zaczal sie sypac a to waznoejsze bp maz musi dojezdzac do pracki.Wczoraj na koncercie bylo zimno-wialo od jeziorka bo bulo to nad woda i mimo ze mialam kurtke i cieplo sie ubralam wrocilismy wczesniej bo czego jak czego ale przeziebienoa mi nie potrzebne.Megan-widze ze mu tak samo spac nie mozemy bo glod doskwiera 🙂 maz z tata dzis maja pracowity dzien bo kupili na wsi calego prosiaczka bo chodzic i po kawalku mieska kupowac w masarni to drozej wychodzi tata umie poporcjowac a mezulek soe uczy na przyszlosc 🙂 ja wsunelam z rana jajecznice ze szczypiorkiem wypilam kakao i co i moje malenstwo jak usiadlam w fotelu zaczelo pukac do mamusi 🙂 pogoda zapowiada sie upalnie wiec z rozwaga poprzebywam w ogrodzie w pol zacienionym miejscu zeby nie zemdlec na zywym sloncu.Dziewczyny wy tak piszecie ze sie opalacie a przeciez w ciazy opalanie nie jest wskazane bo jak to sie mowi mozna podgrzac zbytnio dzidziusiowy basenik 🙂 ja unikam slonca-swiece bladoscia ale mi to nie przeszkadza wiekszosc ciezatowek widac ze swieca bladoscia-taki stan i trudno.

• Mamusia
Cześć dziewczyny jak wam dziś mija dzień?u mnie pięknie i słonecznie,obudziła mnie teściowa telefonem 🙂dopytuje kiedy przyjedziemy,dziś wybieramy się w odwiedziny na tydzień do Ełku,cieszę się mimo że 2 godziny spędzę za kółkiem a drugie 2 Mój.Wybieram się na usg w 3d w Ełku bo ciekawość mnie zeżre,nadal nie wiem jaką wyprawkę robić różową czy niebieską 🤢Czy u was też maleństwa były tak wstydliwe?

• Mamusia
edithd napisał(a):
hello
my po noclegu w grazu, sniadanko wszamane i za chwile ruszamy dalej. noc tak se, strasznie cieplo bylo. karla mi sie kulała po łózku bałam sie ze spadnie. ale nic to, byle nad morze 🙂

Hihiii no to słuchaj masz lepiej ode mnie : ) bo mój kochany się za to tak rozwalał, że ja spadłam.. 😁 na szczescie dywam miekki a łózko wieksze zamówione : ) hihi

• Mamusia
kasia40322 napisał(a):
Cześć dziewczyny jak wam dziś mija dzień?u mnie pięknie i słonecznie,obudziła mnie teściowa telefonem 🙂dopytuje kiedy przyjedziemy,dziś wybieramy się w odwiedziny na tydzień do Ełku,cieszę się mimo że 2 godziny spędzę za kółkiem a drugie 2 Mój.Wybieram się na usg w 3d w Ełku bo ciekawość mnie zeżre,nadal nie wiem jaką wyprawkę robić różową czy niebieską 🤢Czy u was też maleństwa były tak wstydliwe?
Ja mieszkam dokladnoe 30 km od Elku,moj maz pracuje w Elku i codziennie dojezdza do pracy.A do kogo wybierasz sie na usg w Elku?Czyzby do dr Kucharczuka?To on juz ma nie 3d a 4d 🙂 Moj lekarz prowadzacy jest z Elku ale przyjmuje w innym miescie i nie przeszkadza mi ze musze dojezdzac na wizyty.

• Mamusia
my wczoraj do 16 siedzielismy w domu bo było za gorąco zeby wychodzic :/ a później pojechalismy nad Wisłe wykąpac Wiki w fontannie 🙂 jak zwykle byla masa dzieciaków i super zabawa a potem hot-dogi na kocyku i póżniej kolejna kąpiel a potem oczywiscie płacz ze zmęczenia i braku sił 🙂 w domu Wiki od razu poszła spac i spała do 10 z małymi przerwami... bo było jej gorąco i troche słabo jej sie spało :/

dzis jedziemy do Izabelina robić grila i leniuchowac w cieniu a wieczorem oczywiscie mecz 😁

Znowu upał. Nad ranem była taka burza,że aż się obudziłam.
Dziś wyjazd na obiad i kawkę do teściowej - imieniny.
Wieczorkiem finał!!!!
Nocujemy u Teściowej, a jutro od rana krzywa cukrowa i inne badania.
Odezwę sie dopiero jutro.

• Mamusia
U mnie burza byla ale godzine temu nagle zrobilo sie ciemno zerwal sie wiatr ale obylo sie bez zadnych tragedii takich jak pokazywali w tv pozrywane dachy itd.My dzis dzien lenia pojechalismy na pizze i po zakupy wrocilismy i przez ta duchote jak padlam obudzilam sie po 3 godzinach bo moje malenstwo co zrobilo wypchalo sie tak blisko pepka ze myslalam ze mi rozerwie pepek 😉 ale maz zaraz polozyl reke i dzidzia juz sie nie wypychala-tak reaguje na dlonie meza ze az dziwne

• Mamusia
edithd napisał(a):
ja tam co do opalania to brzuch mam szczelnie zakryty 🙂 mam pięne tankini czy jak to sie tam nazywa...siedze sobie w cieniu i spiekłam tylko nogi...az za bardzo 🙂

tak w ogole nawiązując to dlaczego sie zakrywa brzuszki ?. bo slyszalam kilka opcji ale nie wiadomo dokladnie o co chodzi