Skocz do zawartości

MAMUSIE LISTOPADOWE...O WSZYSTKIM... | Forum o ciąży

1989gwiazdeczka

Rekomendowane odpowiedzi

Widać Edith 🙂 🙂 Piękny domek dla Malucha!!
Gratuluję Dumniej Mamie dziewczynki 🙂 🙂 Kolejna Mała Listopadowa Księżniczka!! 🙂 🙂 Super.

• Odpowiedzi 5,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Widać Edith 🙂 🙂 Piękny domek dla Malucha!!
Gratuluję Dumniej Mamie dziewczynki 🙂 🙂 Kolejna Mała Listopadowa Księżniczka!! 🙂 🙂 Super.

• Mamusia
ja własnie zrobiłam zakupy z PIotra i Paweła i przyniosą mi przed 17 🙂 uwielbiam to ze przywożą. Wpradzie niektóre produkty są troche droższe ale kto by miał nosic te wszystkie zakupy i to w taki upał 🙂 ja dziś znowu nie wychodzę z domu bo jest koszmarnie gorąco!!! byle do poniedziałku... panowie od klimy potweirdzili sie z monatżem 🙂

ja mam USG połowkowe 12 lipca...zobaczymy co zobaczymy 🙂 oby zdrowe 🙂

• Mamusia
dobry 🙂
Anula-GRATULUJE coreczki 🙂
Monia-GRATULUJE synka 🙂
PaaTinkagru-GRATULUJE coreczki 🙂
Edithd-super brzusio 🙂

No to sie rozpisalam z Gratulacjami 😉
a ja dzis wybieram sie na zakupy musze znalesc to cos na co mam ochote a sama nie wiem co to 😁 😁

• Mamusia
Megan101 napisał(a):
Ja dziś mam na obiadek młode ziemniaczki, pierś kurczaka, żółta fasolka 🙂 🙂 🙂 na deser piękne czereśnie 🙂

ja mam z wczoraj miesko i ziemniaczki tylko obiore 🙂

kurcze bym musiala zrobic cos ekstra maz ma urodziny a mi sie nic nie chce ☺️

• Mamusia
aallicee napisał(a):
ja własnie zrobiłam zakupy z PIotra i Paweła i przyniosą mi przed 17 🙂 uwielbiam to ze przywożą. Wpradzie niektóre produkty są troche droższe ale kto by miał nosic te wszystkie zakupy i to w taki upał 🙂 ja dziś znowu nie wychodzę z domu bo jest koszmarnie gorąco!!! byle do poniedziałku... panowie od klimy potweirdzili sie z monatżem 🙂

ja mam USG połowkowe 12 lipca...zobaczymy co zobaczymy 🙂 oby zdrowe 🙂

ja tez ide 12.07 na wizyte, ale połowkowe miałam juz wczesniej. teraz czeka mnie krzywa cukrowa po powrocie

Czasami nie trzeba mieć super umiejętności a i tak coś tam sie uda upiec. 🙂 🙂
ja lubię piec,ale dla naszej dwójki się nie opłaca.
Jutro może upiekę jakieś muffinki. Mam foremki od dłuższego czasu a jeszcze z nich nie skorzystałam.
Może macie jakiś ciekawy przepis.

• Mamusia
Megan101 napisał(a):
Czasami nie trzeba mieć super umiejętności a i tak coś tam sie uda upiec. 🙂 🙂
ja lubię piec,ale dla naszej dwójki się nie opłaca.
Jutro może upiekę jakieś muffinki. Mam foremki od dłuższego czasu a jeszcze z nich nie skorzystałam.
Może macie jakiś ciekawy przepis.

mi zawsze nie wychodzi a sie staram cos zrobic 🙂
nie mam reki do pieczenia widocznie ☺️ 🥴

• Mamusia
Andziucha napisał(a):
aallicee napisał(a):
zupe mam a czy bede robic drugie bp gorąco i i tak nikt u nas nie ma apetytu

a mala ci duzo je przy takich upalach??

w sumie to nie wiem bo w żłobku mówią że je ma w domu to róznie. Wczoraj zjadła troche zupy....a własciwie wyjadła marchewki i zjadła truskawki ze śmietaną (spoą miske). ale dużo pije wiec sie nie martwie 🙂 słodyczy nie je wogóle...tylko czasem lodu 🙂

• Mamusia
aallicee napisał(a):
Andziucha napisał(a):
aallicee napisał(a):
zupe mam a czy bede robic drugie bp gorąco i i tak nikt u nas nie ma apetytu

a mala ci duzo je przy takich upalach??

w sumie to nie wiem bo w żłobku mówią że je ma w domu to róznie. Wczoraj zjadła troche zupy....a własciwie wyjadła marchewki i zjadła truskawki ze śmietaną (spoą miske). ale dużo pije wiec sie nie martwie 🙂 słodyczy nie je wogóle...tylko czasem lodu 🙂

bo moj maly teraz wiecej pije niz je!

• Mamusia
aallicee napisał(a):
Andziucha Wiki jest taka że jak bedzie głodna to nie da spokoju az nie da sie jej jedzenia 🙂 wiec sie nie martwie o jej jedzenie pilnuje głównie żeby duuużo piła 🙂

no tak bo twoja coreczka ma juz prawie 3 lata ☺️ a moj dopiero rok i 3 miesiace 🙂

• Mamusia
Ja dzis na obiadzik kurczaczek w sosie slodko kwasnym ja z ryzem dla meza ziemniaczki objadlam sie jak nie wiem oczywiscie jem czesciej a mniej aby uniknac zlego uczucia zoladka bo ja nie moge usiasc raz i najesc sie pozadnie bo zaraz mi zle i nawet lekarz mi wczoraj powiedzial abym jadla mniej a czesciej skoro moj zoladek tak reaguje byla u mnie dzis siostra ze swoja cora wyciagnely mnie nad jeziorko bo one maja daleko nad wode i przyjezdzaja do mnie bo ja mam rzut beretem nad jeziorko no i one sie pluskaly ja pochodzilam po wodzie na brzegu i posiedzialam pod drzewkiem w cieniu ochlodzilam nozki-zawsze lepsze to niz nic siostra pojechala a ja usnelam obudzil mnie kurier z paczka dotarl ale sliczne to wszystko dla corci nawet taka wanienka a ile radosci