Skocz do zawartości

MAMUSIE LISTOPADOWE...O WSZYSTKIM... | Forum o ciąży

1989gwiazdeczka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
amme napisał(a):
Andziocha oj nie namawiaj do zlego, bo mnie łatwo skusić.
A nie chce mi się ruszyć oj nie chce... 😜

Ja to zawsze jak nie zdarze zrobic to mowie wiesz musialam dzieckiem sie zajac i jakos zle sie czulam nie mialam sily stac przy garach! 😁 😁 😁 czasem ta ciaze tak sobie wykorzystuje jak mam lenia co do obiadu i lece do sklepu po jakis sloik na szybko hehe

• Mamusia
goguska napisał(a):
Hej 🙂 Dziewczyny kompletnie nic mi się nie chce... jestem leniem do potęgi n! 🥴 co zrobić, żeby mi się zachciało coś robić?

nie ma co za duzo robic w naszym stanie to nie wskazane 😁 😁 posiedz tu i popisz rozluznisz palce heehee 🤪 😁 i moze ci sie zachce 😉
Ja to mam kazdego dnia lenia ☺️

• Mamusia
Ja też juz mam bigos, ale gotowanie jego to była masakra-co weszłam do kuchni to od razu do kibelka musiałam lecieć, więc na razie nie mam ochoty go z konsumować 🙂 Ale najważniejsze, że o obiad się dzis nie martwię-mój M. sobie zje a ja jaks kanapeczke przekąszę. Wyczytałam fajny przepis na jajka faszerowane serem fetą i teraz mi po głowie one chodza, więc może na kolacje je wyczaruje - przecież trzeba przepis sprawdzić przed swiętami 🙂

• Mamusia
Andziucha napisał(a):
goguska napisał(a):
Zaczęłyście mówić na forum o obiedzie i teraz nie wiem na co mam ochotę 😞

No tak tu sa wszystkie tematy poruszane!
ja tez mam chec na cos tylko sama nie wiem co to jest ale to chyba cos kwasnego 🙂

Ja muszę wymyślić coś co z chęcią zje cała rodzinka - bo póki co jeszcze mieszkam z teściami... ( całe szczęście to kwestia jeszcze 2-3 tygodni i wreszcie wyprowadzka na swoje:woohoo 🙂

• Mamusia
goguska napisał(a):
Andziucha napisał(a):
goguska napisał(a):
Zaczęłyście mówić na forum o obiedzie i teraz nie wiem na co mam ochotę 😞

No tak tu sa wszystkie tematy poruszane!
ja tez mam chec na cos tylko sama nie wiem co to jest ale to chyba cos kwasnego 🙂

Ja muszę wymyślić coś co z chęcią zje cała rodzinka - bo póki co jeszcze mieszkam z teściami... ( całe szczęście to kwestia jeszcze 2-3 tygodni i wreszcie wyprowadzka na swoje:woohoo 🙂

No to masz tworcze zadanie do zrobienia 🙂

• Mamusia
kasia-88 napisał(a):
Andziucha naprawde bliskie mamy te terminy 😉 Byłas może ostatnio na usg? Bo ja byłam 2 tyg. temu i ciekawa jestem ile już mój babelek ma wzrostu 🙂 a kolejne usg za 2 dni 🙂

ja byla w 7 tyg i 3 dniach na USG a kolejne mam 25 kwietnia 🥴
i co tam u twojej dzidzi??ile wtedy miala??

• Mamusia
Byle ominęła 1 i 11 listopada i będzie ok 🙂
A propo terminów - jedna z moich koleżanek mnie zmieszała z błotem - jak ja dziecku mogłam coś takiego świadomie zrobić, żeby się rodziło pod koniec roku, bo nie będzie nadążało za rówieśnikami, bo cały rok prawie dopisany - srutu tutu - jaka nuda by był jakby się wszyscy s styczniu i lutym rodzili...