Skocz do zawartości

Poznanianki :) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Byłam tam wczoraj między godz 14 a 15, ponieważ na 15 godz miałam wyznaczone usg 4d--- trzeba było rano stanąć w kolejce by się na nie dostać i zapisywali tylko 24 kobiety z kolejki. Co do tych odpowiedzi to były konkursy po 14 godz i kobieta, która najszybciej odpowiedziała wygrała to badanie. Nie musiała nigdzie na nie jechać bo robili na miejscu--- mieli czas rezerwowy i wchodziła przede mną ;-).

• Mamusia
lemurek1 napisał(a):
Chcę kupić synkowi aniołka stróża i powiesić go nad łóżeczkiem, te z allegro mi się nie podobają, może wiecie gdzie kupić coś ładnego ? Help

kiedys na Gwarnej była taki sklep z aniołkami pomiędzy zegarmistrzem a kawiarnią "U mnie czy u ciebie" nie wiem czy jeszcze tam jest, ale na pewno aniolki mozna dostac w pasażu różowym na św. Marcinie

sprzedam wózek firmy MIKRUS - seria SPRINT 3 w 1
link firmy i modelu wozka tylko ja mam inny kolor
http://www.mikrus.eu/wozek-dzieciecy-sprint-kolor-szary-kola-p-8.html

fotelik w kolorze beż- beż ciemny , do 13kg dodatkowa wkładka dla noworodka, pokrowiec na nogi, adaptery do wpięcia w stelaż wózka, 5 stopniowe pasy bezpieczeństwa z wkładkami przeciwuciskowumi
gondola w kolorze beż- beż ciemny duża 80cm
spacerówka w kolorze bez -oliwka - pierwotną spacerówkę bez - bez nam skradziono wiec dokupiliśmy taką gdyż nie było koloru bez - beż,,,,, regulowana rączka, oparcie i podnóżek , 5 stopniowe pasy bezpieczeństwa z wkładkami przeciw uciskowymi

- nowoczesna aluminiowo-stalowa konstrukcja,
- gondola z mocnym i bardzo wygodnym uchwytem do przenoszenia dziecka oraz z funkcją kołyski,
- szybki montaż i demontaż gondoli,
- łożyskowane koła pompowane, co pozwala na lekkie prowadzenie,

WÓZEK NA KOŁACH POMPOWANYCH SZPRYCHOWYCH
- tylna oś skrętna z możliwością blokady ułatwia prowadzenie wózka w zależności od potrzeb,
- zestaw spacerowy i głęboki montowany na tym samym stelażu,
- pięcio-punktowy system zapinania dziecka w wózku
- kosz na zakupy,
- regulacja wysokości prowadnicy,
- łatwość składania i rozkładania,
- możliwość wpięcia spacerówki przodem lub tyłem do kierunku jazdy.

dodatkowo

- torba podręczna na zakupy,
- poduszka,
- kołderka,
- materacyk,
- folia przeciwdeszczowa,
- moskitiera.

info gg 8575017

• Mamusia
Ja mam Mutsy w spadku po siostrzeńcu 😜 Już się nie mogę doczekać pierwszego spaceru... Wczoraj wizytka, myślałam, że usłyszę że to już niebawem, a tam wszystko zamknięte na 4 spust he he, sobie jeszcze poczekamy......
Dziewczyny gdzie robiłyście posiew na gbs i ważne, kto go pobierał: lekarz czy laborantka? Gin mi tylko dał skierowanie....

• Mamusia
Ddrugi trymestr był najfajniejszy, miałam tyle energii w sobie, było mnie pełno wszędzie. Teraz się czuję jak wieloryb, najchętniej w domu przy włączonym wentylatorze 😉 i w ciszy zacieram ręce jak pogoda kiepska, bo wtedy jakoś można funkcjonować. Synuś mógłby wyskoczyć i skorzystać z ostatnich dni lata, ale oczywiście nie ma jak u mamy he he