Skocz do zawartości

Mamy Styczniowe witajcie:) | Forum o ciąży

Abby

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Ja się nigdzie na takich stronkach nie rejestruje.
Jak mi się córa urodziła - także w styczniu tyko 2010'r. to pamiętam że pielęgniarka dała mi jakąś ankietę do wypełnienia, potem automatycznie różne próbki itd przychodziły do mnie.

• Odpowiedzi 6,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
dzięki że wam się podoba, bo wiecie ludzie z mojego otoczenia to takie gały robią że mam taki spory brzuszek i przez to plotkują i plotkują a ja mam ich dość
znajoma mnie dziś spotkała gdzieś w mieście, a potem wszyscy wiedzieli gdzie byłam i jaka ja wielka jestem itd itp
oj chyba zaczynam marudzić, ale wymiękam przy nich - szkoda że niektórych w kosmos nie da się posłać

• Mamusia
byłam dziś w zusie dowiedzieć się jak to jest ze zwolnieniami lekarskimi - ja nie pracuje tyko się uczę bo mam rentę rodzinną po zmarłych rodzicach
chciałam się dowiedzieć czy mi nie wstrzymają wypłaty w tym czasie co będę na zwolnieniu
i dowiedziałam się że nie wstrzymają
byłam tam ze 2 minuty a czekałam pół godziny, jeszcze jakieś dwie facetki weszły bez kolejki normalnie paranoja

• Mamusia
michasia24 napisał(a):
tam wyslalam mala instrukcje probowalas?
jak nie znasz sie to wez wyslij mi zdjecie a ja sprobuje ci dodac 🙂
najwyzej sie nie uda 🙂

michasiu jutro zrobię świeże zdjęcie to spróbuję dodać. jak mi się nie uda mimo instrukcji, to wtedy wyślę do Ciebie i Ty dodasz 🙂

• Mamusia
ja z zusem na szczescie nie musze nic zalatwiac, nie pracuje i nie ucze sie. wiem ze w naszych urzedach to zwariowac szybciej idzie niz cos zalatwic... 😮 mi wystarczy to ze musze co miesiac isc i podbic ksiazeczke ze jestem ubespieczona z urzedu pracy. podbicie to 5 sek ale stanie w kolejce od pol godz do godziny... 😠 az idzie oszalec a najbardziej sa denerwujacy ludzie ktory wchodza na chwile tylko sie cos zapytac a siedza tam pol godziny 🥴

• Mamusia
Katarzyn napisał(a):
michasia24 napisał(a):
tam wyslalam mala instrukcje probowalas?
jak nie znasz sie to wez wyslij mi zdjecie a ja sprobuje ci dodac 🙂
najwyzej sie nie uda 🙂

michasiu jutro zrobię świeże zdjęcie to spróbuję dodać. jak mi się nie uda mimo instrukcji, to wtedy wyślę do Ciebie i Ty dodasz 🙂
pewnie nie ma problemu 🙂 ktorejs z nas napewno sie uda 🙂 😁