Skocz do zawartości

czerwiec 2010 :) czy ktoś dołączy ?? | Forum o ciąży

szalona

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 24,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zuziek

2811

• laaf

3647

• Anulka81

2446

• kwasiek_

2548

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej dziewczynki 🙂 Prawie nie spalam nic dzisiaj tak sie podjaralam tym moim synusiem. 😆
Zuzuiaku przykro mi ze trafilas na jkaiegos bezdusznego konowala...idz rzeczywiscie prywatnie - raz wybulisz kasiore ale przynajmniej TY bedziesz spokojna.
Dziewczyny dziekuje ogromnie za gratulacje 🙂 Wczoraj zesmy sobie troszke poswietowali (teaciowie juz tez powiadomieni 🙂 )
Kwasiek z pod jakkiego znaku jest Twój mąż? Nie znam powodów focha ale mój potrafi strzelić takiego jak stad do Warszawy i to obyle co:P

• Mamusia
Witajcie Mamusie 🙂

Laaf, no to wczoraj było święto 🙂

Kwasiek, czasami jak kobieta jest w ciąży, to i mężczyznom się udzielają niektóre symptomy, może stąd ten foch.

Mój mąż śmieje się, że udziela mu się moja ciąża - teraz jak częściej biegam do łazenki w nocy, to on też, poza tym jest senny, ma bóle krzyża 🙂 Te 2 ostatnie mogą być wynikiem zmęczenia po pracy, pomimo że przeważnie pracuje do 16.00 to czasami ma tyle spraw na głowie,że mi go żal, jak wraca padnięty. A co najlepsze, czasami mężowie tyją z żonami, a u mojego brzuch znika 🙂

• Mamusia
Laaf,pisałaś że kiedyś miałaś akcję z Kamilą jak była niemowlakiem, więc może faktycznie masz dobry pomysł z zakupieniem monitora oddechu.Będziesz potem spokojniejsza o synka.

Osobiście uważam (przynajmniej na obecną chwilę), że jeżeli dzicko urodzi się mniej więcej w okolicach terminu i będzie zdrowe jak ryba, to jest to zbędny dla mnie wydatek.
Monitory oddechu poleca się dla wcześniaków, zwłaszcza z niską wagą urodzeniową oraz dla niemowlaków, które po porodzie miały zaburzenia oddychania lub Apgar poniżej 6.

• Mamusia
hej dziewczynki :*

dzisiaj w Zabrzu słoneczko świeci... powoli robią się roztopy 😉 już się nie moge doczekać spacerków po zielonym parku 😉 w ciepłe dni :P hihi

już mi przeszło z tym lekarzem już nic nie zrobię a tylko nerwy sobie psuje :/ a noga już lepiej fakt boli jak chodzę ale nie ma opuchlizny ani siniaków zawiąże sobie bandażem elastycznym i da się wytrzymać...

miłego dnia życzę czerwcóweczki 🙂

• Mamusia
Witajcie mamusie 🙂

Dzisiaj jest tak śliczna pogoda, że już zastanawiałam się nad myciem okien:P ale dostałam zrypa od męża za ten pomysł więc... leże.

Laaf gratuluje synka 🙂 to macie teraz radości co nie miara 🙂

Nasza Majeczka coraz częściej daje o sobie znać czym sprawia wiele radości swoim rodzicom 🙂

Kwasiek i co przeszły już fochy?? Masz dokładnie tak samo jak ja z moim mężusiem... ale nie wtedy ma na niego żadnego sposobu i to jest najgorsze.

• Mamusia
Nom ja juz po sniadanku a pozniej bede robic zupe ogórkową albo krupnik, się zobaczy, co w sklepie będzie he he, łydka ostatnio mnie boli, raz skurcz mnie złapał i przeszło ale ból został i juz tak 2 dzień boli. Mały teraz kopie na całego, jeszcze troche i miejsca mu zabraknie na jego harce 😉 u nas brzydka pogoda i ponuro;( ale od środy ma być niby ładnie, oby 😉))

• Mamusia
Marta głosik oddany 🙂
hej laski dawno mnie niebylo ale niemialam czasu na to zeby do kompa podejsc wogole ale jutro juz wszystko wroci do normy bo moj m wraca do pracy po zwolnieniu lekarskim 🙂
ja w pon mam wizyte i juz niemoge sie doczekac kiedy zobacze moja mała na ekranie usg 🙂
kurde teraz 10-tego spodziewam sie wyrównania z zusu mam nadzieje ze dostane bo chcemy juz z mezulkiem kupic wózeczek 🙂

ok uciekam bo zupka mi sie gotuje buziaki kochane moje

• Mamusia
Witam Was w ten piękny dzionek 🙂
Aż chce sie robić w taką pogodę 😉
Moja Wikusia mnie tak dziś wykopała w wannie że szok, aż mi brzuch podskakiwał:laugh: :P
A ja sie dowiedziałam że mój mąż znowu w poniedziałek wyjezdza na poligon na prawie 2 tygodnie 😠 Normalnie mogli by sobie już darować...
A remont pokoju dalej u mnie trwa...Już mam dość tego kurzu co wszedzie sie roznosi 🤢

• Mamusia
HEJ KOBITKI 🙂 !
Piękny dzionek nam mija , oby takich więcej 🙂 🙂 bo dziśiaj to już było czuć wiosnę !!!

mnie też sprzątanie z tej okazji ogarnęło , bo aż się chce coś robić przy takim słoneczku !!!

pochwalę Wam się wózkiem który jakiś czas temu kupiliśmy ... [img size=206]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/DSC04532.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
hejka dziewuszki 🙂
No i kupilam ten monitor oddechu, moja kolezanka to ma juz przy drugim dziecku i jest zadowolona. Dziecku moze sie nawet ulac a nie zawsze wiadomo czy go to nie przydusi. Ja uważam to za bardzo dobra rzecz iz decydowanie wolalam w to niz inneg bajerki. No ale kazda ma swoj wybor 🙂
Acha i udalo mi sie to wylicytowac za 250 zl a normalnie kosztuje 350-500 🙂