Skocz do zawartości

czerwiec 2010 :) czy ktoś dołączy ?? | Forum o ciąży

szalona

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 24,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zuziek

2811

• laaf

3647

• Anulka81

2446

• kwasiek_

2548

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
witajcie dziewczynki :*

z samego rańca takie wiadomości... żałoba narodowa siostra w weekend na studia a tu zajęcia odwołane... leże w łóżku a tu mi przez 30 min dzwony kościelne biją a potem się dowiaduje o tej katastrofie przykro się robi... tyle ofiar... [*] [*]

u mnie brzydka pogoda 😞

• Mamusia
HEJ BRZUCHOLKI

Laaf witaj w klubie u mnie zgaga to codzienność i nic nie pomaga wczoraj mężulek mi wymyślił żebym wody z sodą spróbowała bo ostatnio gdzieś usłyszał że pomaga a ja ledwie dzioba umoczyłam w tym świństwie i myślałam że rzygnę he he

co do sexu to ja bardziej ochotę mam w dzień a mężulek w pracy a do wieczora to mi przechodzi i jakoś mi się później nie chce...

Natka NU NU ŁOBUZIE 😜 a tak serio to zakładacie biznes czy tylko tak na próbę?

laaf komsi wy coś pisałyście o jakimś wiaderku na pieluchy tak? czy źle zrozumiałam bo już się gubie tyle nowych wątków he he
a pytam bo mój mąż kiedyś kupił takie wiaderko pełne desperadosów, których już dawno nie ma ale wiaderko fajne kolorowe zamykane więc wymyśliliśmy że na pieluchy będzie akurat he he i stoi i czeka 🙃

• Mamusia
dzisiaj wreszcie mam chwilę czasu żeby do was zaglądnąć z towarem już się uporałam ale w przyszłym tyg będzie następny...
porządki dzisiaj porobione a dałam sobie czadu konkretnie bo syf był że szok

i wreszcie jestem bo przyznam się szczerze że tęskni mi się za brzuszkiem i za wami oczywiście bo CZERWCÓWECZKI TO NAJFAJNIEJSZE MAMUSIE NA ŚWIECIE
😉 🙃 🙃 😉
a przy okazji witam nowe mamuśki

my zaraz zbieramy się do wawki do jego brata i może coś dokupimy do tego naszego biznesu
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=16562293

• Mamusia
Sylwia z tym wiaderkiem po desperadosach super pomysl, bedzie mial zastosowanie 😉
o wodzie z soda tez slyszalam, najdziwniejsze ze nic nie jem a i tak ja mam 😉
kurcze kobitko widzialam juz wczesniej ze niezle na tym allegro szalejesz, zamierzasz rozszerzyc asortyment?
A w ciagu dnia jakis listonosz nie wpada? 😁 Trza wykorzystac jak sie chce 😉 maz napeewno bedzie wyrozumialy 😆

• Mamusia
Hej kobietki!! Ależ się nam dzień zaczął. My wybieraliśmy wózek kiedy dowiedzieliśmy się o tej tragedii. Podobnie jak niektóre z Was nie przepadałam za prezydentem, ale fakt jest faktem że znowu oszczędzali tam gdzie nie powinni. A poza tym gdzie na świecie cała elita leci jednym samolotem na jakieś uroczystości?!

A na marginesie byliśmy dzisiaj na zakupach bo nie mam już w czym chodzić i skończyło się na tym, żenic nie kupiłam bo we wszystkim wyglądałam jak pączek. Kupiliśmy za to naszej kruszynce sukienkę, bluzeczkę i pajacyka (wybierał tatuś).

Laaf spróbuj wypić trochę mleka to pomogło mi ostatnio a zaznaczę że pierwszy raz miałam coś takiego jak zgaga:P

• Mamusia
Laaf listonosz niestety nie przychodzi za to jak wchodze na poczte to mniny mają nie zaciekawe he he trochę załuję że z mężulkiem nie poszłam jak miał 16 paczek bo miny miały podobno świetne 🤪

a co do asortymentu to troszkę rzeczy będzie nowych bodziaki nowe wzory rajstopki i skarpetki bluzeczki dla dziewczynek i nie pamiętam więcej

a naszej królewnie już sprawiliśmy jedną sukieneczkę i drugą zamówiłam bo akurat nie mieli takiego rozmiaru i ręczniczek różowy z kapturkiem bo my w sumie nic nie mamy ale jak coś to się przejdę do drugiego pokoju i zakupy będą zrobione he he 😜

uciekam już dziewuszki bo jedziemy do wawki

BUŹKA papatki

• Mamusia
Kwasiek- tez na fenoterolu ?
hihi 😉 to zobaczymy u ktorej beda wywolywac porod 😁
podobno czasami tak sie zdarza jak sie dluuuuuugo tabsy bierze ...

co do naszej wyprawki- to mamy tylko body, spioszki, kaftanik, czapeczke, nalapniki, skarbetki x2, papcioszki 😉
czyli duuuuzo przed nami 😉

ale Ja prowadze prywatna placowke opieki nad dziecmi wiec i lozeczka sa i takie inne 😉
jednak dla naszego malucha chcemy cos extra 😉
za zakupy wezmiemy sie oczywiscie na ostatnia chwile 😁

pozdrawiam 😉

• Mamusia
ja biorę od tygodnia dopiero 🙂 Zuziek bierze dłużej. We trzy jesteśmy pod większym parasolem ochronnym 🙂

prywatna placówka opieki nad dziećmi? Możesz rozwinąć? Jestem pielęgniarką pediatryczną, więc wszelkie informacje tego typu z ogromną ciekawością połykam 🙂