Skocz do zawartości

Witajcie | Forum o ciąży

dorcia1989

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Za niewstawienie się w sądzie w charakterze świadka :|.

Babeczka sobie zapomniała, tym bardziej że była już 2 razy i sędzia odraczał sprawę we względu na nie wstawienie się oskarżonych...

Ale 1000 zł? lekka przesada. Tym bardziej że taka bida w PL. Niektórzy na to muszą pracować cały miesiąc.

• Mamusia
Ha ha znalazłam sobie dzisiaj jelenia do prasowania 😁
Odwiedziła Nas Moja Najlepsza koleżanka bo przyjaźni nie uznaje więc po prostu bardzo dobra 🙂
a teraz po wyprasowaniu i poskładaniu wszystkiego jest najukochańsza 😜
Kupiłam sobie dzisiaj w Biedronce koszyczki większy na zabawki dla Larisy mniejszy jeden na zestw do wloskow nozyczki itp. a 3 zastanawiam sie na co 🙂 kupiłam tez ramkę nad łóżko za 20 zł ale fajnie wygląda 🙂 piłam ciepłe mleko na zgage ale dupa hjasiu 😞

• Mamusia
Agata a jak wyglądają te koszyczki? Wiklinowe? I zamykane czy nie? Poszukuje właśnie też jakichś ładnych nie za dużych wiklinowych koszyczków na wszystkie drobne rzeczy małej, ale w tym moim cholernym mieście nic nie ma. 😠
A jutro kupuję wózek. 🤪

• Mamusia
Można powiedzieć, że są z czegoś na wzór wikliny 🙂 nie są zamykane. Większy ma wymiar tak na oko jakoś. Dł. 35cm, a szerokość 15cm. Dwa małe jakoś 15na 15 🙂 były ciemne i jasne 🙂 i ramki super nawet różowe jak ktoś chce do pokoiku 🙂 bo w pepco patrzyłam i za 30zł jeden większy a tak za ta cenę mam 3 🙂 o to super 🙂 teraz następna będzie jeździła po domu he 🙂 dobranoc kochane:*

• Mamusia
Wstawajcie dziewczyny, bo Wam oczy wygniją 😜
Moja mama czarownica wczoraj mnie nastraszyła, że mi brzuch opadł i dodało "oo, już niedługo" i nasrałam w leginsy.

I byłam u kuzyna zobaczyć jego maleństwo, Lenka urodziła się 15go lutego- boniu, jaka malusia. Już nie mogę się doczekać Hanki zobaczyć jaka będzie...

• Mamusia
Nie, Greya nie dorwałam w bibliotece, ciągle gdzieś tam wędruje 🙂
Na razie jestem fanką Nory Roberts, oczywiście burzliwe miłości i seks, ale najbardziej mi to wchodzi...baba w końcu 🙂
Leż kochana dopóki możesz. Wczoraj sprzątałam, gotowałam więc dzisiaj leżę, a na obiad "zrobię" chłopu fasolkę po bretońsku, którą z mamą pakowałyśmy do słoików, bo u nas chłopy jedzą tego do bólu.
I Ty nic nie rób, w końcu niedługo będziesz latać z dwoma maluchami 🙂

Już nie mogę doczekać się wiosny...
I pisałam, ale nie zauważyłaś, urodziłaś się 29 września? 🙂

• Mamusia
Karolina mowisz ze jestesmy pod opieka archaniolow???a ja cale zycie myslalam ze glupi to ma szczescie 😁 fakt czesto udaje mi sie "spasc na 4 lapy"
Ania mnie tesciowa za kazdym razem pytac sie czy torbe juz spakowalam, bo brzuch wisi, bo cos innego...ehhh 🥴 ja mam wraznie ze mam jeszcze sporo czasu, choc wrzucilam juz do walizy urbanka dla malca, pizame dla siebie, jakies reczniki. 😁 starczy :P

• Mamusia
A Ja zrobiłam nam śniadanie, zjedlismy ... On do pracy Ja do wyrka 🙂 i zapadam w głęboki sen po wczorajszym dniu sprzątania, gotowania ... I najbardziej co mnie wczoraj zmęczyło to patrzenia jak kol. Prasuje i składa ha 🙂 ale fakt trochę się zmęczyłam bo Larisa to jest wieczną okupantka moich żeber 😞 Ilona wczoraj napisała, że ma szlafrok może rodzic zapomniała o dacie 17marca 🙂 wszystkie już spakowane? Bo Ja mała mogę już spakować ale dla siebie to Ja jeszcze nic a nic nie mam 🙂 moje rozstępy się wydłużyły 😞 niech je gęś kopnie ! Do później. Muaaa :-*

• Mamusia
Agata ja malego tez moge spakowac :p ubranek nie potrzebuje z tego co wiem. Jedynie co pampersy chusteczki tetrowki i jakies cos jeszcze :p dla siebie nie mam nic. Ale po malu zaczynam myslec kupic cos juz w najblizszym czasie :p
Mam nowine chyba rodzinka mi sie powiekszy. Moja kocica ma "chcice" 🤪 i moj dzisiaj jedzie ja dopuscic z innym persem 😎 wiec jesli sie uda to beda kotki 🙂 ha ha ja z dzieckiem a moj z kotami 😁

• Mamusia
Ada, jesteśmy naznaczone 😁

Cd. pakowania torby to jedynie mam listę co mam do niej włożyć, ale dla siebie nic oprócz dokumentów i RMUA 😆 Jedynie co, to zebrałam namiary na to, gdzie są tanie i dobre rzeczy typu piżama 😉

A rozstępy mi się zrobiły na cyckach 😠

A co do rozmnażania- mój też by poruchał (przepraszam za wyrażenie) 😁 dodam, że pies oczywiście.... 🙃