Skocz do zawartości

Witajcie | Forum o ciąży

dorcia1989

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hehe, czyli w sumie nas niewiele się udziela, ale czytać jest co 😆
Materac też mam gryka-pianka-kokos, mam nadzieje, że zda egzamin.
A cd. baraszkowania to rzeczywiście, mokro jak przy roztopach, straszne 😆
Myślę, że spirytus dobrze odgrywa swoją funkcję, bo zasusza. Teraz też już wymyślają superbzdury. Ostatnio się uśmiałam, bo czytałam listę "must have" i był podgrzewacz do chusteczek nawilżanych, bo dziecko musi mieć tyłek ciepłym wycierane. Ja pier.... i stówka w plecy za jakiś szit.

Pokazuj kochana ten obraz, bardzo jestem ciekawa 🙂 Lubię coś tworzyć, ale na małych powierzchniach, takie zagospodarowanie wielkiego płótna mnie przeraża 🙂 Więc czekam na jakieś inspiracje 🙂
A cd. zaproszeń to czasochłonne, pracochłonne i nerwochłonne, ale doszłam do wprawy. Małą podskakuje, a ja kokardki wiążę 😆

• Odpowiedzi 4,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Gunia Moje dziecko nie ma wyjscia 🙂) nie no zartuje . Bede musiala sie jakoś odkręcić od tego spania ;/
PS: zauwazylam,ze naprawde uzalezniam sie od Was . Nawet K. ostatnio mowi,ze ciagle tylko brzuszek i brzuszek 🙂) ostatnio nie chcial mnie pomasowac i powiedzialam,ze jest jedyny na brzuszku,ktory nie masuje swojej kobiety codziennie to powiedzial,ze dziewczyny z brzuszka mnie wymasuja 🙂))

• Mamusia
A niech sobie gadają 🙂 tyle ich . Oni tez mają swojego bzika 🙂
To będziemy się na zmiane masować 🙂 dobrze, że mam Kota w domu to czasami pochodzi po plecach 🙂 a jak się wkurzę to wyłączam korki w domu i mówię, że bez masażu nie ma tv . 🙂
Boshe jeszcze tyle rzeczy zostalo do kupienia ;/ najwiecej dla Mnie .

• Mamusia
W poprzedniej też miałam dziwne wrażenie że będzie facet, poza tym wszyscy wkoło gdaczą że facet i tak dalej bo za dobrze wyglądam 😁 😁

Mój to gada że ja bez was żyć nie mogę, ale co ja poradze że siedząc w domu potrzebuję jakiegokolwiek kontaktu z światem a tym bardziej z kimś kto przeżywa to samo co ja czyli dole i niedole ciężarówki 😜

• Mamusia
Madera29 napisał(a):
Ja mam tylko wybrany, babyactive ballerina biało-niebieska. Byłam w sklepie powozić, podnosić itd.

Ps. jeśli to prawda, że przy dużej zgadze dziecko urodzi się z kudłate, to ja swojej Hance będę warkocze na plecach robić..

Różne są zabobny ja zgagi nie miałam a Bartek kudłaty się urodził 🙂 położna się śmiała jak wychodził ze widać czarną główkę i czy to nie murzynek aby przypadkiem 😉

• Mamusia
Hancia napisał(a):
Karolcia nie obraź się ale mi się on mało podoba może dlatego że wygląda jak za naszych czasów 😉

W żadnym wypadku się nie obrażam. Mi właśnie się dlatego podoba 🙂 Najchętniej to bym odkupiła taką starościnkę i ją troszkę odrestaurowała 🙂

• Mamusia
Madera29 napisał(a):
Hancia napisał(a):
Karolcia nie obraź się ale mi się on mało podoba może dlatego że wygląda jak za naszych czasów 😉

W żadnym wypadku się nie obrażam. Mi właśnie się dlatego podoba 🙂 Najchętniej to bym odkupiła taką starościnkę i ją troszkę odrestaurowała 🙂

Taką starościnkę ciężko znaleźć a jak są to strasznie drogie

• Mamusia
Ale Ja mam z 160 cm wiec taka w sam raz na mnie 🙂)
Niestety jeszcze nie mam :/ moze jutro przyjdzie bo zamawialismy w sobote ale cos bank na internecie nie chodzil i wlasnie K. mial sprawdzic czy zaplacil czy nie 🙂
Wózek to my kupujemy jakos na poczatku marca .
Tak,tak jak nas plecy bolą to uważają, że przesadzamy ale jak któryś dostanie katar i lekki kaszel to juz umierajacy hehee 🙂 tak samo jak K. mowi zawsze do mnie po co Ty gadasz do tego tv. i tak Cie nie uslysza no racja ale po co Ty gadasz jak ogladasz mecz ? Faceci i ich żenujący czasami tok myslenia 🙂 Wy tez Kochane macie takich "starych" facetów ? 🙂 czy tylko Ja zaszalałam ? 🙂

• Mamusia
To mój Tomek pyta cały czas czy dołączył już na forum jakiś tatuś? Bo On jest chętny 😁 a bardziej ciekawy co my tu tak komentujemy 🙂

A to obraz - niezłą miałam wtedy wenę, bo wymiary antyramy to 1metr/1,5metra 🤪
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/217/wesolapolana.jpg/][IMG]http://img217.imageshack.us/img217/6029/wesolapolana.jpg[/IMG][/URL]

• Mamusia
Dzieki Bogu moj nie ma fiola na punkcie sportu, wiec mecze mnie omijaja.Za to w branzy motoryzacyjnej jestem na biezaco bo on sie tym zajmuje.Codziennie przegladamy Otomoto i inne albo dzwoni i mowi: sprawdz po ile stoi to albo tam to 😁 ale to mi akurat nie przeszkadza.
Madera, zaproszenia bardzo ladne, eleganckie. Ja mialam ecru ze zlotem i jak bym miala teraz wybierac to wybrala bym inne 😜
Wozek poki co to mam po Mai, ale mysle ze posluzy nam tylko godola a spacerowke kupi sie juz inna.
Do pielegnacji kiktua-pepa 😁 polecam jeszcze Octenisept,u nas sprawdzil sie w 100%
Co jeszcze???aaa BAGNO wiecie co mi sie nasuwa na mysl???Drozdzyca, ale przy tym chyba jest swedzenie jeszcze co nie?!
Ja czytam forum po kilka razy dziennie plus zagladam na inne watki ale nie zawsze mam wene zeby cos napisac 😜 I moj ostatnio wykazal zainteresowanie brzuszkiem, strasznie go zaciekawilo o czym my tu piszemy 😁

• Mamusia
Hej kwietniowe mamusie 😁 Ale się rozpisałyście... Agata fajny ten kombinezon... ale niestety nie miałam czasu przez weekend wejść na koputer :/ Dobrze że Hancia kupiła bo naprawdę warto ! Co do upławów to.... tak strasznie u mnie nie jest :P Tylko podczas stosunku jest tego tak w miarę że mój mówi a co tam tak mokro ☺️ Co do wózeczka to my też jakoś kupimy w marcu... a ten co pokazała Madera jest prześliczny i mamy ten sam gust z tym że my nie możemy pozwolić sobie na większy wydatek 😞 mojemu też się podobają stare wózki ale mamy na oku coś takiego http://allegro.pl/komeko-s-line-promocja-swiateczna-50-zl-i2916273104.html albo http://allegro.pl/super-okazja-wozki-4w1-x-trall-wysylka-europa-i2939325707.html i jeszcze ten http://allegro.pl/komeko-gti-super-jakosc-w-dobrej-cenie-i2921733377.html 🙂