Skocz do zawartości

Witajcie | Forum o ciąży

dorcia1989

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Karolcia kochanie ja wczoraj Cię nie obgadywałam bo mnie prawie wogle tu nie było bo mąż coś przeskrobał tylko nie doszłam do tego co narozrabiał. O tuż po pracy zabrał małego na sanki, posprzątał, zrobił prasowanie, małego wykąpał, (ja tylko go położyłam spać) , zrobił mi kąpiel z dużą ilością piany, zrobił kolację przy świecach i winku, wymasował, a dzisiaj nawet przed wyjazdem śniadanie mi zaserwował wiec na bank coś narozrabiał 😠

Kasiu tak jak obiecałam wczoraj było niezdrowo były laysy paprykowe z dżemem truskawkowym 😉

Smacznego wam wszystkim.

Ilona a jakie wskazania na cc masz?

• Mamusia
Wskazania do CC to pośladkowe ułożenie, o którym kiedyś wspominałam 🙂 Mała na pewno się nie przekręciła bo nie czuje kopniaków po żebrach, takżę idę co najwyżej sprawdzić czy ma szanse jeszcze się odwrócić.

Ostatnio mam jakiegoś schiza, w tym tyg dowiedziałam się że moja koleżanka która miała termin na czerwiec, przestała czuć ruchy i wywoływali jej poród, bo dzidzia była martwa. To już drugi przypadek o jakim słyszałam w przeciągu 2 tygodni i jak nie czuje ruchów do godziny 10 to zaczynam sie martwić i wpierdzielać słodkie batoniki aby zachęcić do Małą do figli.

• Mamusia
Hmm tak zastanawiam się co,
W środku rośnie mi Miłoszek a przynajmniej na razie taka wersja jest
Jeszcze nie wpadłam w żaden wir zakupowo, przygotowawczy ... i zastanawiam się czy wszystko ze mną w porządku patrząc na inne przyszłe Mamy
A no świeżo upieczoną mężatką jestem bo od 15 grudnia 2012 ale generalnie nie zmieniło się nasze życie w związku z tym wydarzeniem.
To moja pierwsza ciąża więc wszystko jest nooowe 🙂
Jak znoszę ciążę, hmm no miesiąc w I trymestrze miałam wyjęty z życia i spędzony przy szumie "fal" 😉 a od kąd żygantus pospolitus minął to jest ok i nawet jestem w szoku, że tak można się czuć w ciąży będąc, bo wyobrażenie moje na ten temat było hmm zupełnie inne.
Aktualnie wróciłam wczoraj z Czech i trochę odchorowuję 8 godzinną jazdę samochodem bólem podbrzusza, ale przynajmniej wyjechałam na chwilę ze śmierdzącego Krakowa 😁
Pozdrawiam.
Aaa i w wątku cycorów ... hmm to to jest między innymi kwestia która mnie przeraża 🙂 bo miałam D aktualnie mam F a co będzie po porodzie ?!?! aaaa! 😉

• Mamusia
Gawinka, odnośnie szału zakupowego dla Malucha a raczej jego braku to wszystko z Tobą ok. a jeśli nie to jest nas dwie 😉 myśle, że chyba po prostu przyjdzie i na nas czas 😉
odpoczywaj dziewczyno. po takiej podróży ja leżałabym plackiem 😉

• Mamusia
Hancia napisał(a):
klk1509 napisał(a):
ło matko i córko Oo. Aneczko jak Ty mogłaś zejsc paprykowe chipsy i dzem truskawkowy ? hehe 🙂:*

Ciążą.
A co powiesz na kurczaka duszonego w polewie brzoskwiniowej 😉

bleeee 🤢 😎