Skocz do zawartości

Witajcie | Forum o ciąży

dorcia1989

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Kasiu się nie przejmuj bo ja też z innym rozmiarem i wagą startowałam więc nie jesteś sama.

Agata ja się swoim nie przejmuję pamiętam jak po ciąży wstydziłam się swojego ciała i spałam w kompletnej piżamie teraz mam to gdzieś i śpię w samej koszulce i po ciąży też tak będzie. Chodź napewno nie pozwolę na pierwsze razy przy zapalonym świetle 😁

• Odpowiedzi 4,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja się boję swojego wyglądu po ciąży. zawsze musiałam się pilnować i nie chce mi się wierzyć , ze po ciąży tak wszystko szybko wróci do normy... nie wiem czy dopuszczę do siebie Ł jak nie będe się podobać sobie 😉 dramat... chybaże coś mi się przestawi w głowie. wszystko możliwe :p

• Mamusia
Ja tam nigdy nie lubiłam zbytnio przy zapalonym świetle 😜 w ogóle teraz to Kuba nic nie chce praktycznie twierdzi, że boi się, że Larisa dostanie w głowe hahahha bo widziałaś widziałaś jak ona jest nisko ? heheh i mówi do mnie teraz to dopiero po pologu to mu odp . Chyba Ty hehe 😁

• Mamusia
atomota napisał(a):
Dziewczyny wiecie jak jest z urlopem opiekuńczym dla Taty po porodzie?

tzw. tacierzyński trwa 2 tygodnie - o tym mówisz? wiem, ze ojciec musi go wykorzystać max w pierwszym roku po urodzeniu Bobasa.

• Mamusia
U mnie na odwrot. Moj chce a ja checi mam ale jak sobie pomysle ze brzuszek taki duzy i szybko sie mecze to daje sobie spokoj... Ja przez kilka lat bralam tabsy i dopiero kiedy odstawilam je na dobre to dobiero doswiadczylam co to zycie sexualne 🤪 😜 dopowiem ze zmienialam tabletki.
Tak po za wszystkim to STRASZNIE sie mecze 🤢 nawet jak leze, maly jak sie wierci i kreci u dolu brzucha to nieraz az piecze... skurczybyk 😆 a i ogolnie to nieraz ciezko sie oddycha ufff

• Mamusia
atomota napisał(a):
Kasiu chodzi mi o urlop opiekuńczy dla Taty na opiekę na żonę po porodzie 🙂.

Bo tacierzyński można wykorzystać kosztem skrócenia urlopu macierzyńskiego.

a to sorry.... skoro tak mówisz to chyba coś się zmieniło...

• Mamusia
atomota napisał(a):
Po połogu to ja się nastawiam na to iż będę tak wykończona nockami....że mąż będzie musiał sobie znaleźć inne zajęcie np zbieranie znaczków.

Choć on się nastawia że będziemy walczyć o drugie 😁.

Moj mowi to samo... ogolnie chcialby 3 a ja mowie spokojnie jedno jeszcze nie wyszlo :p

• Mamusia
Mada2409 napisał(a):
U mnie na odwrot. Moj chce a ja checi mam ale jak sobie pomysle ze brzuszek taki duzy i szybko sie mecze to daje sobie spokoj... Ja przez kilka lat bralam tabsy i dopiero kiedy odstawilam je na dobre to dobiero doswiadczylam co to zycie sexualne 🤪 😜 dopowiem ze zmienialam tabletki.
Tak po za wszystkim to STRASZNIE sie mecze 🤢 nawet jak leze, maly jak sie wierci i kreci u dolu brzucha to nieraz az piecze... skurczybyk 😆 a i ogolnie to nieraz ciezko sie oddycha ufff

Madziu ja polecam na kuchennym stolę tylko poduszkę pod tyłek podłóżcie, ale tak to jest wygodnie i brzuszek nie przeszkadza 😜

• Mamusia
klk1509 napisał(a):
Ty to Ania jestes specjalistka od seksu 😁 nie ma tutaj drugiej takiej nimfomanki 😜

Ej no ja poprostu już taka jestem niewyżyta 🙂

atomota napisał(a):
Aniu do tego trzeba mieć duży stabilny wygodny stół:P.

Oj mamy mamy duży dębowy na masywnych nogach 😜

• Mamusia
Ja niestety nie mam za bardzo stabilnego stołu za to mam duży blat od mebli 🙂 aczkolwiek nie dobrze z tym blatem bo kiedyś przywaliłam głową w szafkę tak się zapomniałam i od tamtej pory stwierdziłam, że lepiej nie 😁 . To Adam pewnie w 7 niebie, chociaż każdy facet inny może ma nawet Ciebie dość :P
Mój to jest przezabawny 🤪 oglądamy filmy czy jakieś str. cokolwiek i zawsze jak widzi fajna laske mówi ale bym ją wyruchał 🤪 i zawsze mu odpowiadam oj facet żebyś Ty faktycznie tak ruchał 🙂 zawsze jest przekonany, że bzykał by dzień i noc a prawda jest taka,ze juz jest stary :P i zamiast codziennie jak kiedys to pare razy w tyg . 😞 a teraz jak juz jesrem tak wysoko to nawet z 4 razy w miesiacu 😞

• Mamusia
Kochana tak samo by poruchał jak i mój. Nie obrażając facetów ale każdy taki twardy tylko w gębie, kiedyś sama sobie powiedziałam że zobaczymy jak długo wytrzyma i zostaliśmy na weekend u mnie po 3 razach w nocy miał dość a rano jak ja chciałam to się zabrał do kuchni śniadanie robić bylebym tylko nie lazła już do niego 😁
Każdy facet mówi że może 24/24 a potem wychodzi że po 3-4 razach wymięka i ma już dość 😜

Mój to czasami i ma mnie dość, mówi wtedy "A idź Ty baba wibrator se weź" odwraca się plecami i idzie spać.
Agata zawsze zostaje pralka w łazience 😁

• Mamusia
Ania i Agata macie KOMPLETNA racje ! jak rzestalam brac tab... to dopiero byla ochota... najwiecej dziennie.bylo 5 razy ale byl tak wyczerpany ze jak chcialam jeszcze to sie strasznie wkur ☺️ 🤪 na poczatku jak bylismy ze soba tez tak bylo ja zamisiast do szkoly to do niego na 8 h 😁 sam prosil o koniec he he