Skocz do zawartości

Witajcie majóweczki | Forum o ciąży

martam83

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Oliczeko ja tez tak mam czasami kilka razy w ciagu dnia z tym brzuszkiem i przy tym czuje jak by mi ktos w psitoche od srodka igly wbijal... tylko ze mdlosci nie mam a do wc ostatnio to latam na to drugie kilka razy ale robie tyle co chomik... nie jest to zatwardzenie bo nie bola mnie przy tym kiszki ani nic z tych rzeczy... nie wiem moze i ja sie juz przygotowywuje....

• Mamusia
sandrinia napisał(a):
KOCHANE WŁAŚNIE WRÓCIŁAM ZE SZPITALA Z CUDOWNYM SYNKIEM 🤪 🤪 🤪

Arturek urodził się 19.04. o godzinie 4:45 synuś miał 3010 i 57 długi i dostał 10 punktów 🙂

Jutro jak się ogarnę to opiszę wam poród i całą resztę - nawet nie wiecie jaka jestem szczęśliwa, a i zdjęcie jutro też wkleje 🙂

Jejku Sandrinia !!!! 🤪
GRATULUJE KOCHANA SYNUSIA!!! ZYCZE WAM DUZO DUZO ZDROWNKA!!!!! 😘

• Mamusia
Oliczeko a bola Cie tez plecy? bo ja np mam taki tempy bol w krzyzu tak na dole plecow... i wogole od dwoch dni puchnal mi tak stopy ze nie widac mi wogole kostek :/ ciezko mi wlozyc buty masakra... rece to juz mi od jakiegos czasu puchnal i myslalam ze nogi to ominie ale jednak nie... ja to juz tez bym chciala isc urodzic i miec z glowy 🙂 nie boje sie nic a nic 🙂

• Mamusia
Angela91 napisał(a):
Rudzielec napisał(a):
a przepraszam ze sie wtrace 😁 ktora teraz sie szykuje?? 🙃

moze Wy? :P

Angela ja to raczej chyba nie ..żadnych oznak ..poprostu totalne zero..nawet zgaga mi przeszla..Gizmo tylko szaleje ostro w brzuszku non stop 🙂

• Mamusia
Angela91 napisał(a):
Kochana zgaga Ci przeszla bo Ci sie brzuszek obnizyl :P mi tez przeszla jak maly juz poszedl na dol urzedowac 😁

no wlasnie powiem Ci ze jeszcze nie...lepetynke ma nisko ale nozki ma nadal pod samymi cycochami 🙂 za to plus jest taki ze do lazienki nie musze tak czesto bo nie czuje ucisku na pecherz 😁
Wczoraj na usg lekarz stwierdzil mierzac konczyny ze bedzie dlugi bo nozki ma wielkoscia na 39t2d 🙃 ale jak jest naprawde to sie dowiemy jak wylezie 🤪

• Mamusia
Rudzielec napisał(a):
Angela91 napisał(a):
Kochana zgaga Ci przeszla bo Ci sie brzuszek obnizyl :P mi tez przeszla jak maly juz poszedl na dol urzedowac 😁

no wlasnie powiem Ci ze jeszcze nie...lepetynke ma nisko ale nozki ma nadal pod samymi cycochami 🙂 za to plus jest taki ze do lazienki nie musze tak czesto bo nie czuje ucisku na pecherz 😁
Wczoraj na usg lekarz stwierdzil mierzac konczyny ze bedzie dlugi bo nozki ma wielkoscia na 39t2d 🙃 ale jak jest naprawde to sie dowiemy jak wylezie 🤪

powiem Ci ze moj maly to tez glowka nisko bardzo jest ale jeszcze potrafi mi tez pod same cycuchy nogami podlezc 🙂 ja za to dalej czuje ucisk na pecherz a szczegolnie jak sie zacznie krecic i mi jezdzi ta glowka po pecherzu to biegiem lece na kibelek 😉 ja w czwartek mam na wizyte to sie dowiem ile wazy i mierzy bo bardzo jestem tego ciekawa 🙂

• Mamusia
a ja tak nie mam 😞 zgagamnie męczy, kwasy mi podchodzą przy każdym schyleniu i ucisku na brzuch... na siusiu latam non stop, najgorzej w nocy jak trzeba wstawać, a pod żebrami tak jakby się nie mieścił. Jak siedzę na krześle, na kanapie albo jadę samochodem to sie kręci i wierci...i czuję jak mi pecherz lata, i piecze...

• Mamusia
oliczeko napisał(a):
a ja tak nie mam 😞 zgagamnie męczy, kwasy mi podchodzą przy każdym schyleniu i ucisku na brzuch... na siusiu latam non stop, najgorzej w nocy jak trzeba wstawać, a pod żebrami tak jakby się nie mieścił. Jak siedzę na krześle, na kanapie albo jadę samochodem to sie kręci i wierci...i czuję jak mi pecherz lata, i piecze...

Ja wlasnie teraz mam jakos tak ze czasem wogole w nocy nie wstaje..ale to moze zalezy tez od ulozenia bo cos chyba pisalas ze maly u Ciebie nie jest glowka do dolu..jak moj Stachurek lezal w poprzek tez sikalam co 5 min.

• Mamusia
sandrinia napisał(a):
KOCHANE WŁAŚNIE WRÓCIŁAM ZE SZPITALA Z CUDOWNYM SYNKIEM 🤪 🤪 🤪

Arturek urodził się 19.04. o godzinie 4:45 synuś miał 3010 i 57 długi i dostał 10 punktów 🙂

Jutro jak się ogarnę to opiszę wam poród i całą resztę - nawet nie wiecie jaka jestem szczęśliwa, a i zdjęcie jutro też wkleje 🙂

sandrinia gratulacje!!!!! cudnie, że masz już swojego syneczka obok siebie 🤪 🤪 koniecznie daj znać jak było jak tylko znajdziesz trochę czasu. Zdrówka życzę przede wszystkim!

• Mamusia
oliczeko napisał(a):
Do tej pory leżał główką do góry...Myślicie że bym czuła jakby się przekręcił i miał nóżki na górze?

Powiem Ci szczerze ze ja wogole tego nie czulam ,myslalam ze dalej jest ulozony posladkowo a okazalo sie ze jest juz lepkiem w dol a jak sie przeciaga to rozciagaja mi sie boczki brzucha tak jakos smiesznie 😁

• Mamusia
a jak wsadzają Wam nózki gdzieś pod żebra to czujecie że to nóżki? bo mi nic tam nie wsadza 🙂 tylko czuje prawie pod cyckami taka twardą gulę i tak mi się wydaje że to głowa, bo co by było innego takiego dużego? 🙂a na dole mam takie łaskotanie..