Skocz do zawartości

Witajcie majóweczki | Forum o ciąży

martam83

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
martam83 napisał(a):
Hej brzusie!
My już w domku 🤪 Malutka jest urocza! Amelka waży...uwaga...4180 kg (długości tu nie mierzą, dopiero jutro położna w domu, ale ja sama zważę dzisiaj). Urodziła się o 8:00 rano 🙂 🙂 🙂 Poród opiszę później lub jutro. Trzymajcie się brzuszki. Trzeba cyca podać.

wow Kochana gratuluje!!!! :* zycze Wam duuuzo zdrowka :* no to mala pultynka z niej 🙂 czekamy na foto i nie moge sie doczekac opisu porodu 🙂 Trzymajcie sie :*

• Odpowiedzi 4,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
martam83 napisał(a):
Hej brzusie!
My już w domku 🤪 Malutka jest urocza! Amelka waży...uwaga...4180 kg (długości tu nie mierzą, dopiero jutro położna w domu, ale ja sama zmierzę dzisiaj). Urodziła się o 8:00 rano 🙂 🙂 🙂 Poród opiszę później lub jutro. Trzymajcie się brzuszki. Trzeba cyca podać.

O matko 🤪 Jest Amelka!!!

• Mamusia
🤪 🤪 🤪 🤪 WOW Ale Ci szybko poszło 😉 SERDECZNE GRATULACJE!!!
Jestem pod wrażeniem wagi malutkiej. Ale to szybko zleciało dziewczyny, jeszcze niedawno pisałyśmy o dwóch kreseczkach na teście, a tu już drugie maleństwo na świecie. Nie mogę się doczekać swojego. Jeszcze raz Martuś serdecznie gratuluję, i nie mogę się doczekać opisu porodu i zdjęć.

• Mamusia
martam83 napisał(a):
Hej brzusie!
My już w domku 🤪 Malutka jest urocza! Amelka waży...uwaga...4180 kg (długości tu nie mierzą, dopiero jutro położna w domu, ale ja sama zmierzę dzisiaj). Urodziła się o 8:00 rano 🙂 🙂 🙂 Poród opiszę później lub jutro. Trzymajcie się brzuszki. Trzeba cyca podać.

Wow ale super 🙂
Czekamy na opowieści a dla Amelki dużo buziaków od ciotek klotek 🙂

• Mamusia
do mnie pomalutku zaczyna ta mysl docierac..ale to wydaje sie takie niemozliwe..mowie o porodzie..i wogole ..przez tyle lat bylismy sami no jest Maja ale ona raz tu raz tu...a my bedziemy wreszcie prawdziwa rodzina 😜 czasem jak soie pomysle to az plakac mi sie chce ze szczescia 😁 😁 😁

• Mamusia
oliczeko napisał(a):
Czy Wy też nabieracie energii na wieczór??
Ja właśnie smażę naleśniki 🙂 Zawsze wolałam wszystko robić wieczorem 🙂
A teraz małemu zachciało się naleśników z serem, więc poszłam do sklepu i robie 🙂

Oliczeko ja wczoraj o 20.30 sprzatalam w szafkach w kuchni...w pierwszym trymestrze jak mialam mdlosci to grasowlam po 20 jak mi wszystko przechodzilo i teraz tez tak mam 😜

• Mamusia
martam83 napisał(a):
Hej brzusie!

Gratuluje 🤪 🤪 🤪 Masakra dziewczyny w kwietniu sie wszystkie rozpakujemy 😁 odpoczywaj więc i pisz cos i jak!

• Mamusia
A w ogóle to mam szpiega na brzuszku,dzis mi Piotrek powiedział,że jakas jego znajoma donosi mu co pisze bo jej siostra tez rodzi jakos w lecie(ale nie w maju)i jest na tym forum i sie wkurzyłam,gdzie ta solidarnosć jajkników? :P jak mi zaczał mówić co pisałam to oczy miałam jak 5 zł,swoją droga ja już nawet nie pamietałam niektórych wątków a on tak 🤪

Pozdrawiam donosiciela jesli to czyta 😜 😎

• Mamusia
A co do jedzonka to ja dzis zjadłam taką porcje żeberek że masakra,najgorsze,że zamówilismy z P.to samo on sie najadł a ja-no cóż,tez,ale cos tam bym jeszcze zmiescila 😁
Obiecałam sobie,że przed porodem musze jeszcze zjesc taką pyszną karkówke w sosie teryiaki,bo potem to juz trzeba bedzie uwazan na jedzenie,ale póki co- hulaj dusza,piekła nie ma 🙂 🙂 :P

• Mamusia
Witajcie Kangurki 🙃
Ja juz na nogach..maz pojechal zawiezc tesciow do Sanatorium a ja zglodnialam...
Dzisiaj tak Stachurek sie wiercil w nocy ze az sie obudzilam 😁 do tego pobolewal mnie brzuch...swoja droga to ciekawa jestem ile potrwa jeszcze ta aktywnosc syna Naszego 🙂 wczoraj tak sie rozciagnal ze az mi sie gwiazdy pokazaly kopytka wbil mi w zebra z prawej strony..zreszta jego nozki nie wedruja dalej 😉
Ide sie jeszcze chwile położyć...bo dzisiaj juz musze te okn umyc 🙃

• Mamusia
martam83 napisał(a):
Hej brzusie!

Bosh, ale Was tam szybko ze szpitala wypuszczają 😮
Gratulacje ogromne, równiez czekam na zdjęcia i opis 🙃

Dziewczyny a ja jestem chora...Niestety nie przeziębiona a rozłożona na łopatki. Teraz tez zamiast spać siedzę przy kompie bo na leżąco ciężko mi oddychać 🤨 Normalnie ryczeć mi się chce ale na taki luksus sobie pozwolić nie mogę bo już w ogóle wszystko mi się zapcha... Do tego kaszel i kichanie powodują twardnienie brzucha i strasznie się boję że mogą przyspieszyć poród a ja w takim stanie chyba bym umarła na porodówce...