Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2013 | Forum o ciąży

Gosia734

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Kasiu ja jednak będę rodzić w Katowicach na Łubinowej, dzisiaj właśnie tam byłam u anestezjologa. INR wyszło na dolnej granicy 0,98 a APTT na górnej granicy 43,0, ale pani doktor nie widziała przeciwskazań do znieczulenia z.o. uffff 😆 Aha i odebrałam wyniki wymazu - paciorkowca brak 🙂

Gdzieś napisali że poród to jak przerzucić 4 tony węgla, Karolina przerzuciła 12!

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witajcie 🙂

U mnie nawet nie najgorsza noc 🙂tzn poza tym ,że często chodze siku to nic poza tym mi nie dolega 😉
Za chwilkę zbieram się na ktg ciekawa jestem jak wyjdzie zapis i w ogóle 🙂
Asia pewno już tuli swoje maleństwo 🙂

A wy wszystkie nadal w dwupakach??

Kami cos wczoraj widziałam na fb że robiłaś racuszki z bananami powiedz mi te banany zamiast jabłek dawałaś tak??

Miłego dnia 🙂

• Mamusia
Witajcie.
Ja wczoraj zrobiłam 3 godzinny maraton po mieście. Wieczorem wyjście na randkę z mężem. Ledwo się wczłapałam na 4 piętro. Nic to jednak nie dało nawet 1 skurczu nie było 😆
Moje dziecko wczoraj dało taki popis cioci, że głowa mała. Histeria na wszystko płacz wisk jak nigdy. Tak to jest jak dziecko non stop z mama i tata 24 na dobę.

• Mamusia
hehe w końcu wyszło że Asia urodzi według tego co jej pierwszy lekarz wyliczył czyli 05.09 😁 Ksawerek uznał że planów się nie zmienia 🙃 pewnie już się tulą 🙂

u mnie dziś noc z małą przygodą 🤔 obudził mnie przeraźliwy ból pleców 🤢 i trzymał przez chwile (jak by mnie ktoś na pręt nabijał), byłam tak zaskoczona że nie sprawdziłam czy mi brzuch wtedy stwardniał i nie wiem co to było 😮 hmmmm a może komuś podpadłam i sobie zrobił laleczkę voodoo i mnie kłuje szpilkami teraz..... 🙃

• Mamusia
o 10:40 Maluszek jej przyszedł na świat 🙂
Miała więc ciężką noc 🙂
Ale może już tulić maluszka w swoich ramionach 🙂

Widzę, że nutella wszechobecnie rządzi 😁 Ja po kilku łyzkach samej nutelli zagryzłam bułką z dżemem 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
wlasnie mialam pisac czy ktos wie co u Asi 🙂 ciekawe czy sn czy cc .
oczywiscie gratulacje dla niej 🙂
Nutelle to bym mogla jesc na sniadanie obiad i kolacje hehe
strasznie mnie dzis skora boli na brzuchu jakby miala mi calkowicie peknac a do tego jak biore glebszy oddech to macica mnie w tym samym miejscu boli 😞

• Mamusia
Ja dziś szorowałam ściany 😆 Trzeba coś robić aby nie ześwirować 😆 Ja się mega cieszę, że donosiłam ciążę 😆 Wiadomo chciała bym tulić już swojego syneczka ale wiem, że może być tak, że urodzę pod koniec września 🤢 Teraz już nie liczę tygodni, dni i godzin bo to i tak nic nie da 😆
Dziś chcę ogarnąć chatę do końca tzn. wymiatam z kątów bo już się na nowo nazbierało. Jutrzejszy dzień jak pogoda dopisze to spędzimy na działce bo po porodzie trzeba będzie spędzić kilka dni w murach.

• Mamusia
hej dziewczyny 🙂 nie mam niestety czasu czytać wszystkich postów.
mała moja córcia pochłania cały moj czas
ważyła 3.220
54 cm
10 punktów dostala
i jest przesłodka 🙂
poród nie jest straszny
nie potrzebnie sie tak bałam i stresowałam przed porodem
POWODZENIA KOBITKI 🙂 pędzę do córci bo już krzyczy na cyca 🙂