Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2013 | Forum o ciąży

Gosia734

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kurde dziewczyny, nie wiem czemu ten link nie działa... 🥴 Jeśli chcecie mnie zaprosić na fb to nazywam sie Ania Bagińska i jestem z Kołobrzegu 🙂 powiem Wam, ze ostatnio weszłam na wagę, a tam.... tylko 2, 2kg na plusie!!!!! 😮 nie wiem gdzie się podziała reszta z ciąży, czyżby ta przeprowadzka wyciągnęła ze mnie wszystko?? 🤪 nie żebym narzekała 🙂

Wielkie gratulacje dla Asi, dużo sily życzę i zdrówka dla maluszka 🙂

Karolina ja też skończyłam na epiduralu... Ogólnie akcja porodowa postępowała bardzo szybko, u mnie po 1,5 godzinie na porodówce rozwarcie z 2,5cm powiększyło się do 8cm i w tym momencie nasz synuś utknął.... myślałam, że mnie rozerwie od śrdoka, bo to juz ostre skurcze parte i nic, a w środku rozrywa mnie na całego. Jak było po wszystkim, to położna mi powiedziała, że normalnie poród by się skończył ok godziny 10-11, a tak skończył się o 16. Znieczulenie dostałam dopiero o 14:30 więc te kilka godzin to była największa masakra jakiej doświadczyłam w zyciu 🤢 ważne że już po wszystkim i już zaczynam zapominać 🙂

dziś postaram się namówić męża żeby mi pomógl z wstawieniem jakiegoś zdjęcia Kacperka, bo chociaż dostałam instrukcję od Ani to za cholerkę nie wiem jak to zrobić, ale niestety ja to już jestem taka tępa jeśli o komputery idzie 🤢

• Mamusia
U mnie też skurcze, wczoraj calutki dzień, jak się położyłam spać to ustały, po przebudzeniu znowu się pojawiły, niedobrze mi do tego i biegam do toalety.

Na 10 jadę do lekarza, zobaczymy co powie 🙂

Uuuuuchhhh, teraz jakoś czuję, że to już blisko ..

• Mamusia
Hej !!!!
Jestem jeszcze w dwupaku 🙂 ale lekarz na badaniu coś mi tam odkleil i zaczęłam plamic 🙂 🙂 🙂
Powiedział, ze jest szansa ze to mi rozkręci akcje, skurcze mam już długie i bolesne po ok 20 sek ale dalej nieregularnie więc to nie to jeszcze 🙂
Zalecił bieganie po schodach, ale jakoś na sama myśl mi słabo 😁
Jesteśmy na ogródku, zjedlismy żarło z grilla, wypralismy dywany i czekamy 🙂 a Ty Ewus jak tam?
U którejś jeszcze jakieś postępy ?