Skocz do zawartości

listopadóweczki 2013 | Forum o ciąży

existence

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Oj Goshe wspolczuje... 😞mi o dziwo pomagaja mandarynki...jem je tonami... 🙂najgorzej ze czytam o waszych zachciankach a ja znow nie mam apetytu...wszystko mnie obrzydza... 🤨
Ogladalam in vitro na tlc...i powiem wam ze strasznie żal mi tych par co tak muszą walczyc o upragnione malenstwo...pomyslalam sobie ze ja tak narzekam a powinnam sie cieszyc ze taka szczesciara jestem...mam w brzuchu mały cud... 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
ja wczoraj ten program ogladalam...mi tez szkoda tych par 😞 trzeba dziekowac Bogu ze my nie mamy takich problemow...masz racje malinka mamy malutki cud w brzuszkach 😁

czekam na męża, dalej mam zgage 😞 😞 zjem banana moze pomoze bo mandarynek aktualnie nie mam :/

• Mamusia
Chyba wczoraj zapeszyłam 🥴 Bo dzisiaj jak obudziłam się po 4 to później budziłam się co godzinę 😮
Wczoraj byłam na zwiedzaniu oddziału i jestem mile zaskoczona 🙂 Sale porodowe tylko jedno osobowe, wyposażone w niezbędne sprzęty a w jednej nawet jest wanna- dla chetnych rodzących w wodzie

• Mamusia
hej 😉
u mnie też kiepska noc wcale się nie wyspałam , mojego synka uszko rozbolało w środku nocy 🥴 ,i pół nocy kombinowałam żeby go przestało i wreszcie mógł usnąć 🤨 do szkoły napewno nie pójdzie i zastanawiam się czy lekarza nie wezwać 🤔
dziewczyny wy nie macie jakiś pomysłów na ból ucha dla dziecka ??

• Mamusia
malwa1333 napisał(a):
hej 😉
u mnie też kiepska noc wcale się nie wyspałam , mojego synka uszko rozbolało w środku nocy 🥴 ,i pół nocy kombinowałam żeby go przestało i wreszcie mógł usnąć 🤨 do szkoły napewno nie pójdzie i zastanawiam się czy lekarza nie wezwać 🤔
dziewczyny wy nie macie jakiś pomysłów na ból ucha dla dziecka ??

oj w kwestii uszka nie pomoge...hmm...moze niech go lekarz obejrzy bo napewno go bardzo boli... 🤨
U mnie za to syn obudzil sie z takim kaszlem i nosem zawalonym ze juz mam dosyc...dopiero tydzien temu wyzdrowial i znowu...?nie no nie wytrzymam... 🤨

• Mamusia
malwa1333 napisał(a):
tyle się napisałam i niechcący skasowałam posta 😠
Malinka to widzę że nie jestem sama 🥴
Jejku mam nadzieję że nasze maluchy wyzdowieją przed naszym rozpakowaniem 🤨 bo najgorsze to zostawić chorego malucha 🥴

wlasnie juz mnie stres oblecial...bo jeszcze choroby brakuje na sam koniec ciazy...aj z tymi dziecmi...
Moj to z przedszkola wyniosl pewnie znowu...prowadzaja tam chore dzieci a one zarazaja inne...tu w Anglii dopoki dziecko nie ma goraczki to moze do przedszkola chodzic...chore to troche dla mnie...

• Mamusia
Czy wasze maluchy tez tak uderzają i rozpychaja sie ku dołowi. ..matko kochana moj to normalnie dzis przegina...czuje go juz bardzo bardzo nisko.
A w dodatku mam doła bo wyczytałam w internecie ze jeżeli pierwsze dziecko urodzilo sie po terminie to z drugim najprawdopodobniej bedzie tak samo...no zajebiście teraz sobie poczekam z 4tygodnie na porod... 😞